- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Ez a html megtekintő értesitősávban megjelenő cucc ma jelent meg elöszőr a család összes telefonján mikor wifihez probáltunk csatlakozni, majd több telefonon a connectbox oldala nyilt meg ahol a belépési jelszót kérte..
Ha pedig az értesitősávban tappolok akkor csak annyi jön be hogy sikeresen csatlakozva, és egy automatikus csatlakozás gombot lehet ki-be kapcsolni.
Az más kérdés hogy utána sincs internet.
A gépen ugyanezt megcsinálta(connectbox oldalára dobott miközben egy másik oldalt akartam meglátogatni), beírtam a jelszót, és beléptem a főoldalra, bezártam az oldalt utána viszont volt net.
Ez most mi?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
fsdb
aktív tag
Nemrég felhívták jó anyám ismeretlen számról, hogy régóta keresik nem tudják elérni. Valami egészségügyi csomagot szeretnének küldeni. Nyomjon egyes gombot ha kéri, kettest, ha nem. Vigyorogva meséli, hogy nyomott egy kettest, és elhallgatott a telefon, ezután letette. Miután mondtam neki, hogy nem kellene gombokat nyomogatni ismeretlen számra, elhallgatott.
Van mostanában valami ilyesmi lenyúlás?[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Ingyenes szokott lenni nekik a telefon, nem tolsz ki velük.
Csak az a csomagküldés, meg a gombnyomogatás aggaszt egy kicsit.
Egyébként meg mindenhol ott a magjegyzés, hogy megoszthatják az a adataim. A UPC-s telefonos hölggyel is ahogy legutóbb beszéltem, az is felsorolta szerződéskötéskor. Egyszer próbálkoztam valamikor, hogy azt nem szeretném onnan vegye ki a pipát, de hát olyan opció nincs.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
Statikus
senior tag
Volt kint UPC szerelő. Minden elismerésem, intelligens, jól nevelt, szakmailag felkészült. Köszönöm.
Az újonnan vásárolt Samsung 4K készülékem annyira nem kompatibilis a UPC médiakártyájával, hogy set top boxot ajánlottak helyette.
NEVETSÉGES, SZÁNALMAS!!! XXI. században egy MO-on forgalmazott, magyar nyelvű tévé, aminek a programozásakor felkínálja automatikusan, hogy UPC hálózatot akarok e programozni nem kompatibilis a UPC-vel.
Szóval akkor most TV vissza, 14 napon belüli elállás és imádkozzak, hogy találok egy olyan képességű tévét, mint ez nem kétszeres áron, ami működik UPC alatt...
Senki ne vegyen Samsung UE43NU7402UXXH televíziót UPC médiakártya alá, mert nem fog működni.
-
blakey
titán
válasz Statikus #75311 üzenetére
Eddig ilyet csakis Samsung TV-ről olvastam, tapasztaltam. A szomszéd Samsung TV-je sem fogadta el egy idő után a kártyát, 3 kártya is ki lett próbálva. Beüzemeléskor meg minden működött. Van egy olyan érzésem, hogy a Samsung "alkotott" valamit. Sony, Panasonic, LG tv-ken hibátlan, legalább 20 ki lett próbálva ezekből a márkákból.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Statikus
senior tag
válasz blakey #75313 üzenetére
Eddig használtam 3db Samsung, 6-8 évesek, médiakártyával. Működnek. Van egy 2 éves Pana, az is működik.
Ez az új Sam kuka. Nézem a kínálatot, de még nem találtam meg.Esetleg javaslat? 4K, okostévé kell, 43". Gyors legyen a menüje, LAN-on keresztül NAS-ról lehetőség szerint többet játsszon le, mint Samsung (ugyanis beszűntettek csomó "konténert" és codecet…)
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
CB-ben van dmz?
Van egy hely, ahol CB van, és van mögötte egy asus router. Ezt az asus-t szeretném elérni távolról (DDNS, VPN), és néha újra is indítanám (bütykölném), ezért szeretném a CB mögé tenni, hogy ne zavarja addig az ottani hölgyet, de közben azt is szeretném, ha publikus ip-t kapna.
Ha modem mód és utána asus router lenne, akkor az lenne a baj, hogy nézegetnem kéne, hogy mikor dolgozik (vpn) és megszakítok e neki valamit az újraindítással.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Statikus
senior tag
válasz bigdady #75315 üzenetére
Elsősorban gyerekeknek mesenézésre kell, plusz van pár régi filmem, amiket néha megnézek. Ezeket a 8 éves tévém is lejátssza, viszont kivették az iso "konténert", így nem játssza már le... Konvertálhatok át csomó DVD biztonsági másolatot... (valóban, ezek ilyen 999Ft-os ezer éves lemezek).
És nem ezek miatt kell 4K tévé, de ezek is feltételek.
-
4Grider
nagyúr
válasz ArthurShelby #75316 üzenetére
A DMZ nem ad publikus ip címet. A privát miatt pedig a ddns nem fog rajta működni.
-
-
gduck
addikt
Elég érdekes aukciók! Egy komplett vételi hely kábelekkel...
1db UPC Ubee EVW3226 modem/router
UI: mondjuk a Horizon 1 Ft-os kikiáltása ára teljesen reális
-
blakey
titán
válasz Statikus #75326 üzenetére
Előző szériás Samsunggal is ua. volt, szomszédban M-sorozatú van. Én sem tudtam megfejteni, hogy miért, másik TV-ben hibátlanul ment. Azt tudom, hogy régebbi Samsungokkal nem volt gond, de ez a cég visszafelé fejlődik elég erősen. Ha meg változtatott valamit a Samsung akkor tudni kéne, hogy mit, mert ez így nem túl nyerő felhasználói szemmel nézve.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz woodworm #75339 üzenetére
Hmm…, egyre jobb. Én sem tudom mi lehet a hiba. az említett M-es és egy J-s Samsungot is beállítottam az elején, minden szuper volt, aztán egyszercsak megszűntek működni CI kártyával, a kártyának nem volt baja, mert másik gyártó készülékében jó volt, hozott a szerelő kártyákat, de egyikkel sem működött, jött a box. De mostanában elég sok helyen olvasom a hasonló eseteket, 99%-ban Samsunggal kapcsolatban.
-
NoOne1976
őstag
És mit lehet kezdeni 2 upc horizon box-szal?
Ha jól tudom, hiába van otthon legális upc elöfizetésed, a kártya se menne benne, mert nincs összepárosítva. Szóval olcsón lehet szemetet venni, vagy max.régi crt-s tvhez jó, szabadon vehető adásokhoz?Tényleg érdekel, hogy mire lehet használni?
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Statikus #75311 üzenetére
Nekem ennek a szériának valamelyik elődje van meg(ku6000), most akkor kezdjek aggódni, hogy leendő előfizetőként nem fog működni vele a kártya és másik tv-t kellesz szereznem a modem(HGW) mellé vagy horizon dobozt kell majd használnom?
Pedig szerintem kijelző terén kimagasló a samsung által használt panelek minősége(a fent említett típusban biztosan), tényleg szép képet ad, legalábbis azért választottam korábban a ku6000-et, mert mindenütt csak pozitívat olvastam róla, akár műszeres mérés, input lag, stb. terén messzire lekörözte a konkurenciát azért az árért akkoriban, most nem tudom mi a helyzet, mert még jó pár évig nem terveztem tv-t vennin em is nézelődtem és nem is szeretnék.
MÁS
Egyébként ez az Ubee modem tényleg baráti áron van, kérdés milyen firmware van rajta és nem-e tiltott az azonosítója tartozás/egyéb dolog miatt. Én úgy hallottam, hogyha lejár valakinek a határozott szerződése, akkor nem kérik vissza, főleg a régi modemeket, így azt elhiszem, hogy megmaradt, de a horizon box kétséges vagyis arról nincs infóm, max kifizetéssel, de ki adna tízereket a szolgáltatónak olyasmiért amit nem tud használni kártya nélkül, mert még egy mindig tv-s beltéri is többet tud?
"Got any other secret weapons?"
-
gduck
addikt
válasz Beniii06 #75346 üzenetére
Pontosan! A modem simán elképzelhető, de a 2db Horizon box kártérítési díja 2x17.000Ft! És nem hallottam még olyanról, hogy a Horizon boxot az előfizetőnél hagyták volna. Ettől függetlenül persze simán lehet "tiszta", csak furcsa, hogy egy "komplett csomag" eladó...
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz bigdady #75330 üzenetére
Csere volt, mert UPC és Samu telefonos üfsz-val mindent végig resetelve nem lett megoldás, javasolták, hogy a tv-t cseréjem ki.
Kicseréltem. Okosan már nem szereltem össze, csak bedugtam és láss csodát nem működik.
UPC telefon, mondtam, hogy biztos nem a TV a hibás, másnap reggel kijöttek, nem kompatibilis. (ja, eddig ez nem jutott eszébe sem Samsungnak, sem UPC-nek...)Azt nem értem, hogy kb. 7 éve használok mediacardot és még mai nap is vannak ezzel problémák? Embereknek nincs rá igényük? Ez még mindig valami luxustermék? Egyszerűbb odabaszni a boxot és már megy is minden, le van tudva az egész? Miért gyártanak tévéket? Miért nem csak monitorokat gyártanak, tuner nélkül. Mennyivel olcsóbb és akár jobb is lehetne minden, ha mellé kell baszni a UPC boxát...
-
Toth_Jani
őstag
válasz Statikus #75348 üzenetére
De amúgy kártya nélkül, a kódolatlan csatornákat viszi a TV ??
Nekem csak LG (2015) és Philips (2018) van azok szó nélkül működnek a kártyával.
A Philips ugyan bekapcsoláskor kiírja hogy tegyek be kártyát de 1-2 másodperc múlva elindul, lehet hogy energia takarékoskodik és lekapcsolja a foglalatot 3 óra után.[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz Toth_Jani #75349 üzenetére
igen, a kódolatlan néhány csatorna működik, a kódoltakat is látja, EPG megjelenik.
De már visszavittem. Geci egy cég ez az E-DIG...
Cégekre nem vonatkozik a 14 napos webes rendeléses elállás. De ezt csak az E-DIG gyakorolja...
Szerviz megvizsgálja. A TV hibátlan lesz, mert nincs baja, csak éppen a UPC médiakártyával nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs