-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz Gubek-Einste #71750 üzenetére
Köszi Nektek,ezt mind megcsináltam.A UPC távjávak ki- be tudom kapcsolni a Tv-t,de a hangot a boxon szabályozza.Nem tudom mért.
-
Topikgazda
-
gduck
addikt
Itt a megoldás srácok
ha azt akarod hogy a TV hangerejét szabályozza:
Gombok sorban: UPC, Piros+OK nyomvatart (UPC villan 2-t), 993, TV (TV villan 2-t)ha azt akarod hogy a box hangerejét szabályozza:
Gombok sorban: UPC, Piros+OK nyomvatart (UPC villan 2-t), 993, hangerő+ nyomvatart (UPC villan 4-et)[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Nem értem a gondodat, leírtam mit kell csinálnod! Ha annak megfelelően állítod be, akkor a TV hangját vezérli és természetesen a TV ki fogja neked rajzolni a hangerő váltáshoz programozott grafikáját...
Nekem ősidők óta így van beállítva!
UI: vagy én nem értem a kérdést?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Srácok, szolgáltatós hbo gónál a kód milyen formában és mikor érkezik? A tv-n már aktívak a csatornák, kicsit fura, hogy a góról meg semmilyen info. Mesemondó kislányt még nem hívtam, nincs szabad 40 percem.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Livius #71686 üzenetére
Azt is csinálhatod, hogy a Hirschman kettes tévés kimenetére teszel egy ilyet aztán a 3,5dB-s kettes osztó a két tévére, így a négyes osztót kilehet venni nincs üres kimenet és egy bekötéssel meglehet oldani.
Előfordul, hogy a két bejövőkábelből az egyik nincs megjelölve, ami azért nem jó mert bármikor kiköthetik ha ellenőrzik a bekötéseket és akkor jel nélkül maradsz.
Két külön bejövő kábel jól tud jönni, ha állítanak az erősítőn és 50felett lesz a feltöltési érték.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Most ugyan hol van a hiba, UPC vagy Prohardver? Megint akadozik a Prohardver, van mikor sokadik frissítésre jön csak be az oldal. Reggel a Gmail-es levelek is csak lassan, egyesével töltődtek le a kliensben.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
veterán
-
ztsoft
őstag
válasz szabogabor10 #71766 üzenetére
Köszönöm a választ!
Meg tolja a képedbe ezt a criminal enterprise starter pack-et is.
Reklámra gondoltál? Megnéztem blokkoló nélkül is, de csak Vodafonos reklám volt. Sikerül megismerni egy új állatfajt is a reklámok körében. JavaScript-tel rajzolt mozgó kép (canvas). Szép, a CPU mind két magja 75 - 100 %-on pörgött. Tudom, cseréljem le a gépet (jó példa rá a Youtube is, böngészőben 240p-s, max 360p-s videó, ugyan ezzel a CPU használattal VLC-ben 1080p). Nos az igényeimet tökéletesen kielégíti, plusz, tökéletesen működik, így marad. A reklámok viszont mennek.
-
veterán
-
ztsoft
őstag
válasz szabogabor10 #71769 üzenetére
Nem gond. Így én is tanultam valami újat.
-
Gigant20
tag
Nálam ma karbantartás volt állítólag.
Olyan jól sikerült, hogy azóta nincs netem.
Az ügyfél szolgálatot elérni lehetetlen. A facebook massengeren azt írták, hogy a karbantartás már végetért és, hogy elvileg jónak kellene lennie. Húzzam ki 3 percre a modemet, (nyilván ez volt az első dolgom amikor hazaértem) és ha nem javult meg akkor offline maradt a routerem. (azt hogy sikerült elérniök!)
Ha ez áll fent akkor helyszíni vizsgálatra lesz szükség...
Azóta nem válaszolnak.
Korrekt.
Remélem napokig várhatok rájuk, mert akkor most fogom bevinni a Mamutba a router és hagyom őket a picsába. Nevetséges ez a UPC.
Ez van ha karbantartanak???Offline routerre van valami magic eljárás?
uplay: jul3s4ty_HUN
-
blakey
titán
válasz Gigant20 #71771 üzenetére
Nevetséges ez a UPC. - nem tudom, hogy ez a hozzáállás jó vagy rossz, nem így kell felfogni, rosszkor, rossz helyen voltál, ilyen bármikor, bárhol és bárkivel előfordulhat.
Ez van ha karbantartanak??? - én még ilyennel nem találkoztam az elmúlt 20 évben, azóta vagyok náluk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gigant20
tag
válasz blakey #71773 üzenetére
A nevetséges a UPC jelző már sok évnyi (11 éve vagyok előfizetőjük) szívás alapján jött ki belőlem!
A random van net - nincs net, de náluk minden ok hibajelenségekkel már megtanultam együtt élni.Sajnos nincs más szolgáltató a környéken még, hogy váltsak.
De egy karbantartás utáni router offline ragadt facebook üzenet után már kiakadtam.
Persze küldjem el a számom és majd felveszik velem a kapcsolatot. Ez volt 2 órája, azóta semmi.uplay: jul3s4ty_HUN
-
Toth_Jani
őstag
Nevetséges ez a UPC múltkor trafóházat cseréltek az utcában és napközben nem volt Net, igaz áram sem.
Ilyenkor miért nem hoznak áramfejlesztőket amik ellátnák a lakótelepet?? -
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #71777 üzenetére
Csak akik otthon vannak, akik dolgoznak azok semmit nem hallanak.
AZEMBEREK mindig, mindenkor, mindenért panaszkodnak, az emberiség egyik meghatározó lételeme. Ha nem panaszkodnánk, az emberek, akkor az azt jelenti nincs ott senki.Tehát, minek[ Szerkesztve ]
-
Gigant20
tag
válasz kabelmania27 #71775 üzenetére
Ubee EVW3226 modem
pct - 2000- 3s 3 way splitter
-
razzorr
őstag
Üdv. Egy olyan problémám lenne, hogy mostanában észrevettem, hogy lassú otthon a net, Fiber Power 120 a csomag. Főleg wifin, telefonon alig akarta a sima HD tartalmakat betölteni, no gondolom nyomok egy sebességtesztet és lám-lám 3mega, de legtöbbször 0,valamennyi
Csináltam újraindítást is, egyébként EMTA 3.0 WIFI - UBEE EVW3226 a pontos típusa.
No már most hibabejelentés, erre küldi az emailt hogy 20mp-ig nyomjam a resetet és utána visszaáll gyárira, ok elvégeztem, de talán hangyányival lett jobb. Ja és mondta az ügyintéző, hogy kábelen közvetlenül csinálja tesztet, amit meg is csináltam, és tádámmm, 125-130megával jön a letöltés, többszöri tesztre is, utána kábelről lehúz, wifi bekapcs és 30-40mega közötti a letöltés most. Telefonon ismét gytra, 3mega alatt szinte mindig.
Ezt magyarázza el nekem légyszi valaki, hogy én vagyok a láma vagy hiba a wifi routerben vagy beállításban lehet. Nagyon köszi, mert különben holnap nagyon morcosan fogom az ügyfélszolgálatot felhívni. -
tomp
félisten
válasz Toth_Jani #71776 üzenetére
Miért nevetséges a upc? Mert áram hiányában nem tudtak szolgáltatni? Vicces vagy.
A UPC hozzon áramfejlesztőt, hogy legyen net? Oké, de mivel az ÁSZF-ben nem 100%-os rendelkezésre állást garantálnak így az aggregátor bérlési díjat szépen kiszámlázzák. Bérlési díj+üzemanyag+ ha autós akkor sofőr óradíja. Na?
Vagy az elmű(vagy eon) hozzon áramfejlesztőt? 24órán belül újra lett áram nem? Illetve mivel trafóház munka volt így gondolom előre értesítettek mindenkit. Max közintézményeknek visznek áramfejlesztőt illetve pénzintézetnek. Nálunk tavaly a házban 2héttel előre értesítettek, hogy a házban nem lesz áram reggeltől délutánig. 1héten keresztül. A ház főkábelét és a komplett főórát cserélték. Kábel dzsungel volt 1héten át.
Szóval vicces vagy, vicces. -
törölt tag
válasz razzorr #71780 üzenetére
Az UBEE EVW3226 az a baj, hogy az alap wifi jelszavak megtalálhatóak az interneten. Ezért a reset után érdemes megváltoztatni, teljesen egyedi jelszóra. A UPC azt is javasolja, változtasd meg az ssid, mert ez alapján lehet megtalálni az alap jelszót. A wifire senki nem ad semmi garanciát. Ugyan nem ismeri rajtad kívül senki a környezetet, de nagyon tudja befolyásolni az internet élményt. Ha van lehetőség más eszközzel is nézd meg, mit mutat. Ha más eszközön rendben van wifin keresztül a sebesség. Akkor a készülékedben kell keresni a probléma okát. Sajna a wifire senki nem ad semmi garanciát, egyik szolgáltató se. Ha bejelented hibára, mac kapsz egy Connect-Box, másik csoda eszközt.
-
törölt tag
Félre érted Toth_Jani hozzáoszlását, csak viccnek szánta. De egyébként nem értem, ezért a pénzért, szolgáltatásért igazán biztosíthatnak egy szünetmentest. Azért erre már illene oda figyelnie a UPC-nek. Mert ha túl sokszor van ki kapcsolva a csoda eszköz, az árt neki, és idő előtt tönkre megy. Szóval, lehet még is csak van némi igazsága a Jani-nak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ááá annyira nem vicces, BP belvárosban, ahol vannak még ilyen eszközök kint, és alap beállítás van, simán működik. AZINDEX is megírta anno. Szóval, annyira nem vicces. Már ha figyelembe vesszük a privacy-t stb... ilyeneket. Mondjuk elég érdekes, hogy ennek ellenére is üzembe helyeztek ilyen eszközöket. Na mindegy....
-
razzorr
őstag
válasz #19482368 #71786 üzenetére
Az tiszta sor, csak hogy ám ők adták a wifi routert. Persze bármi más befolyásolhatja, de azért kissé vicces hogy kábelen laptopon 130mega, ugyanez wifin 40mega, mobilon meg 2mega. Ezeket most mértem. Vajon erre sem fogok választ kapni a tisztelt szolgáltatótól, mint mondjuk amilyen rejtélyes módon számolják a fűtés díjat
[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz kabelmania27 #71764 üzenetére
Tegnap véglegesítettem az elosztásokat, ez lett az eredménye.
Jelenlegi felállás az, hogy az eredeti bejövő UPC koax egy F toldóval tovább van vezetve az én szobámba, és itt egy Hirschmann -3.8 dB csillapítású 2-es osztóval le van osztva a TV-émre és a CB-re internethez, és ennyi. Minden további TV (+2 CI+ kártyás és egy analóg, amit igazából senki sem néz) a másik potyán bejövő UPC kábelen van rajta egy Hirschmann 3-as osztón, ami minden kimeneten -6.0 dB-es csillapítású. Az LCD TV-éken minden osztás után tökéletesen 92-95 körüli a jelerősség, kockásodás sehol sincs.
Ha esetleg a potya kábelt kikötik, van már elég osztó (4-es osztó, sok Hirschmann 2-es osztó stb) hogy össze rakom újra a rendszert, igaz egy ilyen apa típusú F toldót, amit linkelsz majd megpróbálok beszerezni, mert van egy ilyen házi megoldásom, csak hogy az egy kábelen van így fel szerelve, és gondolom az azért lehet ad némi veszteséget, ha majd egyszer az lenne a két osztó között az áthidaló kötés.
Jah és a CB meg már végre megkapta a
CH7465LG-NCIP-6.12.18.24-5p4-NOSH
verzió frissítést is, és kicsit azért mérsékeltebbek a ping kiugrások, ha pl pingelek egy bix.hu-t.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
törölt tag
válasz razzorr #71789 üzenetére
Azt fogják mondani, hogy biztos tönkre ment a telefonod wifi egysége, vagy hogy vírusos a telefonod. Vagy valami hasonló lerázó szöveget. És ha akadékoskodsz, illetve értetlenkedsz akkor lezárják annyival, kábelen megvan a sebesség? igen, Wifire nem tudunk semmit garantálni. stb... A lényeg, hogy .....
Max kapsz egy csoda boxot, amivel aztán jól meg lesz oldva a problémád.
Nálad meg megjelenik a kérdőjel, hogy most mi van?
Sajna valami hasonló forgatókönyv lesz a vége....[ Szerkesztve ]
-
Gigant20
tag
válasz kabelmania27 #71784 üzenetére
A bejövő az IN-ben, a modem a jobb oldaliba kötve. De eddig volt net, nem hiszem, hogy a bekötés lenne a bibi!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Gigant20 #71793 üzenetére
Ha nem egyforma csillapításúak a kimenetek a modemet kösd a -3.5be. Ha állítottak az erősítőn lehet tűréshatár felett van a feltöltési érték ezért nem tud szinkronizálni a modem. Amennyiben az egyik kimenet üres cseréld az osztót kettes splitterre.
Livius: Rendben vannak az értékek. Az is megfelelő ha 3x árnyékolású kábeldarab két végén van F csatlakozó csak jól érintkezzen az árnyékolás, ha gyári toldó van két osztó között kevesebb helyet foglalnak.[ Szerkesztve ]
-
Gigant20
tag
válasz kabelmania27 #71794 üzenetére
Átdugtam de semmi. Az elején villog egy kicsit az online led aztán elalszik. De ezt a másik ágon is csinálta.
-
Gigant20
tag
válasz kabelmania27 #71796 üzenetére
Power led zöld (nem villog), DS led zöld (villog), Wlan (zöld nem villog). A többi nem világit. Ennyi.
Nem tudok belépni a a modem oldalára.uplay: jul3s4ty_HUN
-
Gigant20
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Vicces képek
- PlayStation 1 / 2
- Kupon kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest