Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • golfvariant

    aktív tag

    válasz golfvariant #57902 üzenetére

    A korábbi hsz-emet kiegészíteném. El akartam küldeni ismerősömnek a Mix Príma 500-as csomagom részleteit, rákerestem a honlapon nem találtam, csak [itt].

    Látva a paramétereket, feltűnt, hogy a csomag elvileg tartalmazza a 32HD csatornát is, amiért nekem plusz 1000Ft-ot számláznak havonta. Ezért felhívtam az ügyfélszolgáltatot, de a csaj nem volt a helyzet magaslatán :)
    Többször próbáltam elmagyarázni neki a problémát, de végül mindig ide jutottunk:
    -"Működnek a HD csatornái?"
    -"Igen, működnek, de nekem nem ezzel van problémám, hanem azzal, hogy felszámolnak érte 1000Ft-ot havonta, miközben ezt alapból tartalmazza a 6999Ft-os csomag."
    -"Hát ezt most nem értem, akkor esetleg próbálja meg lemondani a HD csomagot " :Y

    Ezek után a honlapon írtam nekik egy panaszt, elküldtem nekik a linket, erre a mai nap az alábbi levél fogadott:
    "A 2017.xx.yy-én történt telefonbeszélgetés hanganyagát visszahallgattuk, amikor a Mix Príma 500-as csomagajánlatunkról érdeklődött. Munkatársunk a HD tartalmat 1000 Ft összegért kínálta, azonban aktuális kampányfeltételeink alapján a HD tartalom az érintett csomag részét képezi. Értesítjük, hogy panaszának helyt adva, a HD csatornákat a mai napon aktiváltuk, és a csomag díját visszamenőlegesen 2017.05.02-ig jóváírjuk. A számlakorrekció a következő számlalevélen kerül feltüntetésre. Levelünk mellékleteként megküldjük a javított szerződési adatlapot, mely dokumentum tartalmazza a Príma Max 500 szolgáltatások megnevezéseit, díjait és a határozott idő mértékét."

    Tehát Gold TV+HD+500net+alap telefon 6999 Ft-ba fog kerülni.
    Már csak egy kérdés merült fel bennem :U A HD csomagra 2017.07.28-ig volt hűségem, ha jól látom a szolgáltatást lemondták és "HD tartalom" csomagot adtak hozzá. Szóval remélem nem terhelik be az eddigi kedvezményeket, ha igen akkor lesz náluk egy újabb kör :)

    ui.: A fenti linken van megrendelés gomb is, lehet érdemes megpróbálni, hátha engedi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák