Hirdetés

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • LJ.

    tag

    Sziasztok!

    UPC előfizetéssel rendelkezem, kábelen jön az internet, tv, telefon is a Technicolor TC7200 modembe. Sajnos nincs túl jó helyen a modem, ami ugye egyben routerként is funkcionál, így a wifi jel is elég gyenge. Ezért szeretném a splitterhez egy hosszabb koaciális kábellel csatlakoztatni, és egy jobb helyre pozícionálni.

    A kérdésem a következő:
    - Jelenleg egy Cabelcon 4.9-es kábellel van összekötve a modem és a splitter
    - Találtam otthon egy régebbi (kb 10 éves), szintén UPC által adott koax kábelt, melynek megfelelő lenne a hossza. Ennek a típusa PCT-DRS-6 .
    - A két kábel teljesen kompatibilis egymással, tudom csatlakoztatni mindkettőt a foglalatba. Az internet is műküdik, hozza az előfizetett sebességet.

    Azonban okoz bármi problémát, ha nem azonos a két kábel típusa? Gondolok itt az impedanciára, stb...? Mi egyáltalán a különbség a két kábel között? Használhatom a régi kábelt így? Vagy kérjek a szolgáltatótól egy hosszabb, megfelelő Cabelcon 4.9-es kábelt?

    Köszönöm a választ, üdv :R

Új hozzászólás Aktív témák