Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lm83

    őstag

    Sziasztok,

    Idén változott a "rendszer" ha lejár a hűségidőm? Ma hívtak ismét, hogy hosszabbítom-e a novemberben lejáró határozott idejű szerződésem? Ugyanazt kapom csak 200 forinttal többért. (Itt felemül bennem a kérdés, ha ma hosszabbítok, akkor máról indul az új hűség és már innentől többet fizetek? :F , vagy majd csak novembertől?).
    Na szóval mondtam még várnék. (Mert tavaly is jól rá szedtek, hosszabbíttattak velem drágábban, Mert ha nem akkor is majd ráemelnek inflációkövető blablabla, aztán csak ráemeltek még erre is az inflációkövető drágulással... ).
    Itt közölték, hogy ha lejár a hűség, akkor listaáron fogom majd kapni, kedvezmények nélkül a szolgáltatást. Jól megleptek vele, mondtam is, hogy eddig ilyen nem volt, max emeltek valamennyit, dehát jelezték idén változott az ászf, szóval így lesz.
    Rosszul tudom, hogy ezt törvényileg (vagy jogszabály, akármi) tiltja?
    Meg hát az sem tetszik, hogy most vagy hét és félezer forintot füzetek már a szolgáltatásért. Ha megnézem weboldalon, mondjuk a szomszéd címére, egy emelettel lejjebb ahol épp nincs szolgáltatás, hatezer alatt írja.
    Na mindegy ezt is mondtam neki, hogy új előfizető meg annyit fizet érte, vicc kategória...

    Na de a lényeg, akkor hol kell ezt keresnem az ászf-ben, valami 1-es (vagy 2-es) doksit, pontot, mellékletet mondott a kedves hölgy.

Új hozzászólás Aktív témák