- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Bocs, hogy ismét itt kérdezek, de háátha választ kapok kérdésemre:
Nem tudjátok véletlenül, hogy Miskolcon csak ez az 1 irodája érhető el a UPC -nek?
3527 Miskolc, Bajcsy Zs. u. 2-4
Személyesen szeretnék velük beszélni Műholdas UPC Direct-ről Humax ud fox átállásáról CI+ -ra, köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
blakey
titán
válasz makoss #11301 üzenetére
Ne haragudj, de ez 2 különböző cég, semmi értelme odamenned, mert az csak és kizárólag a kábeles upc ügyfélszolgálata. Nem fognak tudni segíteni. Inkább ezen elérhetőségek egyikén érdeklődj.
Esetleg próbáld meg a miskolci forgalmazónál:(#11303) SteveL
Sokcsatornás, boxmentes már van.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SteveL
aktív tag
Jövő májusban lejár a hűségidőm a UPC-nél, akkor terveztem Digire váltani, mert a UPC feltöltési sebessége nevetségesen alacsony a letöltéshez képest, erre egyre több TV csatornát vesznek ki a Diginél... lesz min agyalnom. Bár lenne egy fúziós társaság gyors és stabil nettel, rengeteg tévécsatornával, settopboxmentes megoldással így 2013 végén.
Bár én még ne panaszkodjak, mindkét cég vezetéke az ajtó előtt van. -
blakey
titán
válasz SteveL #11304 üzenetére
240/20-as?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz makoss #11306 üzenetére
Egy próbát megér, hátha.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #11311 üzenetére
Vagy megszüntetik a szolgáltatását!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #11312 üzenetére
Ha mellette ott a Digi lehet fog kapni valami kedvezőbbet legrosszabb esetben megköti azt a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz kabelmania27 #11313 üzenetére
Nálam sem érdekelte a upct, hogy itt van a telekom optika meg a digi....
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
SteveL
aktív tag
válasz Intruder2k5 #11317 üzenetére
Kb. 8000-ról lett 4000.
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #11319 üzenetére
A fentebb beírt címekből megfogok keresni a közeljövőben párat, vagy azt amelyik segíteni tud, sajnos a kábeles nem adott érdemi infót az kiesett, a UPC-t is felhívtam és ők azt mondták mehet a dolog, de ezek még csak szavak...
Látnom is kéne miről van szóKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
solti
senior tag
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy a dobozt, amibe a UPC küldte a technicolor csodát, meg kell tartani? vagy kidobhatom nyugodtan... elég nagy, és teljesen fölösleges
-
HofiZoli
senior tag
Nyugodtan kukázd... Mikor nálam modemet cseréltek, elővettem a régi modem dobozát, beleraktam a cuccot, hogy vigye el. Erre kivette a dobozból, és bedobta a kocsiba, csak úgy.. Mondván, helyet foglal..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
tibi815
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy tegnap még normális 0 és +4 között volt a jelszintem mára leesett -14 és -20 közé nem változtattam semmit a upc-től kapott osztó és tap van, a modem az out ágra van kötve tehát azzal nem lehet baj igazából minden működik rendesen csak a jelszintek zuhantak le? A visszirány nem változott az snr is 40 környékéről 30-37 közé esett. -
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11325 üzenetére
Azt hiszem 8.5 a tap de nem biztos meg van egy 2-es splittel 3.5-es csillapítással de eddig tökéletesen működött jó volt a jelszint beázás lehetséges mert a tap fent van a tetőn(lapostető) egy szerelődobozba amibe én tettem bele mert a szerelők csak ott hagyták szabadon
[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11327 üzenetére
bejövö-tap out ága splitter modem Hd tv
tap ága analog tv[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11329 üzenetére
Tv tökéletes a net sebesség jó a válaszidő magasabb egy kicsit mint szokott
lehet holnap ha még világosba hazaérek kicserélem a tetőn a tap-ot mert van még egy ugyan olyan itthon[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11331 üzenetére
ok majd holnap írok hogy mi történt!
-
tibi815
csendes tag
válasz tibi815 #11332 üzenetére
Most kivettem a splittert a tapbol egyenesen a modembe megy osztás nélkül és fölment +7 és +9.9 közé az összes akkor valoszínű hogy a splitter ment tönkre???? csak azt nem értem hogy kb 2 hete cseréltem ezt a ssplittetrt és eddig birta ha helyette teszek tapot (mert csak az van itthon) az jo lehet vagy azt nem szabad egymás után kettőt betenni??? Mitől mehet tönkre ennyi idő alatt az osztó??
[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11331 üzenetére
Ilyen splitterel a jelszintDOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: EnabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -10.8 dBmV 36.5 dB
Channel 2: -22.8 dBmV 29.5 dB
Channel 3: -16.8 dBmV 33.9 dB
Channel 4: -10.9 dBmV 37.1 dB
Channel 5: -9.4 dBmV 37.9 dB
Channel 6: -12.7 dBmV 36.4 dB
Channel 7: -7.2 dBmV 38.2 dB
Channel 8: -6.2 dBmV 38.6 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 51.0 dBmV
Channel 2: 51.0 dBmV
Channel 3: 51.0 dBmV
Channel 4: 51.0 dBmVHa kiveszem +10 körüli a power level és 40 az snr
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tibi815 #11335 üzenetére
Ez sem jó, nagyon nem! Hatalmas a szórás az előre irányban is, -6 és -22 közt minden van, de vissza is elég sok az 51dBmV, ahogy az SNR-ben lévő közel 10dB-s eltérés is!
"Ha kiveszem +10 körüli a power level és 40 az snr"
És ugyanígy szétszórva? Tudnál arról is egy pontosabb képet mutatni? vagy akár ugyanilyen kopi-paszt is megteszi![ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz Intruder2k5 #11336 üzenetére
visszirányom mindig 51 stabilan és nem volt probléma ha tap helyett splitter lenne javulna valamit? És mi folyhat a splitterből? Tényleg nem tud beázni bent van a nappaliba? ilyen splitter nélkül
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 9.4 dBmV 40.3 dB
Channel 2: 6.6 dBmV 41.4 dB
Channel 3: 7.5 dBmV 41.3 dB
Channel 4: 8.2 dBmV 41.3 dB
Channel 5: 8.8 dBmV 40.8 dB
Channel 6: 9.2 dBmV 40.4 dB
Channel 7: 9.5 dBmV 39.9 dB
Channel 8: 9.4 dBmV 39.7 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 49.3 dBmV
Channel 2: 48.8 dBmV
Channel 3: 48.5 dBmV
Channel 4: 48.8 dBmV[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11338 üzenetére
egyenlőre csak tap-om van azzal jó lesz??
-
tibi815
csendes tag
válasz kabelmania27 #11340 üzenetére
ilyen lett a tap-al Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 7.2 dBmV 40.3 dB
Channel 2: 4.5 dBmV 41.1 dB
Channel 3: 5.3 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 6.2 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 6.8 dBmV 40.6 dB
Channel 6: 7.1 dBmV 40.5 dB
Channel 7: 7.4 dBmV 39.9 dB
Channel 8: 7.3 dBmV 39.9 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.3 dBmV
Channel 2: 50.3 dBmV
Channel 3: 50.0 dBmV
Channel 4: 49.8 dBmV -
MODERÁTOR
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #11343 üzenetére
Igen, úgy tűnik a splitter felmondta a szolgálatot. Érdekes hogy nem a kültéri hanem a beltéri osztó adta meg magát.
[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz Intruder2k5 #11343 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Mitől mehetett tönkre két hét alatt az osztó és mi folyhatott belőle?? kábelen keresztül szerintetek be tud szivárogni a viz??[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. A hiba az alábbi: [link]
-
blakey
titán
válasz hattrickuser #11348 üzenetére
Dinamikus helyett használj fix ip-t, WPA2 titkosítással, MAC-cím klónozást felejtsd el arra nincs szükséged, szerintem. Olyan wifi csatornát válassz ami kevésbé terhelt, 2,4 Ghz/20Mhz-en használd. DNS szervernek alternatív utat válassz (4.2.2.1/4.2.2.2/4.2.2.3 vagy 8.8.8.8/8.8.4.4), egyelőre ennyi jut eszembe.
-
BoneDragon
veterán
Tegnap délután óta megint lassú a net, sőt volt hogy el is ment. Nem tudom megint mit csinálnak, de kezdem nagyon unni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs