Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    válasz Ben96 #5976 üzenetére

    Samsung ügyfélszolgálat szerint ez nem fog menni, a maximum az, hogy a fent leírt trükköt úgy produkálom, hogy mindkét csatorna egy transponderen van. Ez tényleg így van? Ha igen, akkor Telekom-nál miért működik? Ott is csak egy kártyaolvasó és kártya van a duplatuneres settopboxban,
    Azért, mert technológiailag megoldható, de az egy box, ez meg tévé. A tévék szinte sosem engedik azt, hogy mást rögzíts, mint amit nézel. Azt kell valahogy tutira kideríteni, hogy a Samsung hangzatos Twin tuner kifejezése ebben az esetben mit jelent? Azt jelenti, hogy van két darab DVB-S2 tuner benne? Mert ahhoz, hogy bármely csatornát nézhesd, miközben egy másikat rögzítesz, ahhoz ez kell. Meg az, hogy az antenna is twin fejes legyen és ezt valahogy be lehessen kötni a tévébe. (Nem hiszem, hogy ilyen van.)
    Való igaz, az egy sima tunerrel is megoldható, hogy adott transzponderen lévő valamelyik csatornát rögzítsd és másikat nézd. Az mondjuk fura, hogy erre a Samsung is csak ilyen "talán" választ tud adni. Mert ez ugye csakis a tévétől függ, tudniuk kellene az egyértelmű választ.

    [ Szerkesztve ]

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák