Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vampire17

    addikt

    En is attertem a Direct One ra :)

    Eddig telekomos Net+TV szolgaltatasom volt, amiert 7100 Ft ot fizettem (gigas net).

    Toroltettem a TV szolgaltatast, igy lett 4000 Ft csak a net (+ vezetekes telefon, a magenta 1 miatt, de nyilvan nem hasznalom)

    Igy befizettem egy alapcsomagba, 2500 Ft ert.

    Eddig meg vagyok vele nagyon elegedve! Nekem a celom az volt, hogy dobjam a Belteri egységem... Van egy "Chromecast with Google TV" stickem, amin hasznalom a Netflix, Prime, HBO Max, Disney plus, Plex, Spotify etc... cuccokat. Mivel a telekom nem engedi a TV Go-t androidos boxra telepiteni, csak telefonra(???!!!!!) ezert lenyegeben ez az egy dolog miatt kellett folyton forrast valtani a TV-n... nem beszelve, hogy volt egy tok folosleges eszkozom, hiszen a Telekomos belteri is androidos (de persze azon meg a Netflix nem megy, plusz egy kalap kaki az interfesz).
    Ez mellett "trukkozni" kellett a halozattal is, a telekomos TV box nem megy csak ha a sajat routeruk tarcsaz be PPPoE-n.... Nekem viszont sajat tuzfalam/routerem van es azt akartam az tarcsazzon... Igy vegul ket PPPoE vonal lett egyszerre betarcsazva (azt engedi a Telekom) egyik csak a boxonak, a masik meg minden masnak :) a routeren meg a ket LAN kapcsolat lett osszerouteolva...
    Elso blikkre amugy talan picit rosszabb a kepminoseg mint a tv go val, de a musorujsag meg az egesz menu felepites sokkal profibb, mint a Telekomnal! Termesztesen a legfontosabb h van Android TV app :)

    Szoval ha egy picit meg feltornasszak a minoseget, akkor csillagos ötös, igy "csak" sima ötös :D

Új hozzászólás Aktív témák