- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Sirandrish #800 üzenetére
Itt olvasd el az első hszt és minden kérdésre fény derül. [link]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Sirandrish
legenda
''600 napja reggelt nick és minimum PH! addikt rang''..mintha legalább 1.000.000huf-ot adnának...olyan követelmények vannak okay..szerintem hanyagolom a dolgot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Hasek
Közösségépítő
Drakula:
South Park-osok 5-6 évesen:
Cartman:
Kenny:
Kyle:
Stan:Üdv. H
-
nRu3
addikt
-
Sirandrish
legenda
a séfet esetleg?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Hasek
Közösségépítő
-
ladybug
őstag
Jók ezek a south parkosok, csak az a baj velük, hogy túlzottan egyéniek. Ahhoz, hogy a közösben legyenek, sokkal semlegesebb képeket kellene készíteni.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Hasek
Közösségépítő
Oksa. Lentebb láthatóak semleges alkotások is, és az első négy south parkosat, azért csináltam, mert már láttam itt a PH!-n Kenny-t is illetve, MR. Furko-t is, illetve Donald kacsát...stb... és gondoltam akkor miért ne.... A másik kettőt pedig kérésre csináltam.
Ezeket elsősorban nem azért csinálom, hogy mind feltétlenül, kötelező szerűen aktív avatarként szólgáljon, hanem csak úgy. Nem kötelező őket felhasználni. De ha zavar valakit is, akkor megkérem valamelyik moderátort, hogy cenzúrázza(törölje, szedje ki) a south parkos képeket... THX!Üdv. H
-
nRu3
addikt
ezekután már csak Kulabácsi hiányzik
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Hasek
Közösségépítő
Akkor már megcsinálom az egész south park szereplő gárdát. Persze azok kivételével, akik már meg vannak.
Üdv. H
-
Sirandrish
legenda
ez az én formám..de azért köszi terence és philip esetleg?
-
parandroid
félisten
Nem zavar senkit, de választható avatarnak tényleg nem lennének jók. Elég ciki lenne, ha két Cartman vagy még több Kenny lenne a Ph!-n, tényleg nagyon egyéni avatar jellegűek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sirandrish
legenda
válasz parandroid #817 üzenetére
az lenne a jó ha több választható avatar lenne..igy szerintem nagyon gyér a kinálat.
-
Hasek
Közösségépítő
Jó, bocsi! Csak nagyon belelendültem, és meg csináltam minden sz@rt, ami szembe jött velem. Igyekszem, normálisakat, csinálni, amik nem igazán egyediek.
Az újabbak:Üdv. H
-
Cicero
őstag
Akkor peterkeT válaszára reagálva:
Cicero arckép, Salad Fingers és Hubert Cumberdale stipi stopi Majd még megálmodom, hogy melyik legyen.. majd... -
nofreenick
aktív tag
válasz Sirandrish #816 üzenetére
ha választhatnék, én is séfet választanám, de csakis gonosz-toposz jelmezben
-
Sirandrish
legenda
válasz nofreenick #821 üzenetére
hát azért rakhatnának be pár ujat nem?
-
nofreenick
aktív tag
válasz Sirandrish #822 üzenetére
de... csak ez hogy jön ahhoz amit írtam?
-
Sirandrish
legenda
válasz nofreenick #824 üzenetére
ugy hogy te is azt irtad ha választhatnál..viszont sajna nem választhatsz.
-
nofreenick
aktív tag
válasz Sirandrish #828 üzenetére
én egyéni avatarra gondoltam...
elég hülyén nézne ki 8-10 gonosz-toposz a ph!-n -
Sirandrish
legenda
válasz nofreenick #829 üzenetére
én is az avatarra gondoltam amit csak ph addikt ként lehet variálni ha jol tudom.
-
nofreenick
aktív tag
válasz Sirandrish #830 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz nofreenick #831 üzenetére
ezt láttam már...de azért köszi.
-
Hasek
Közösségépítő
Képek:
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Sirandrish #834 üzenetére
Nem! Én ezeket találom a neten, lementem, és elkészítem. Volt egy kép, amin ennél sokkal több ilyen kis figura volt ezekkel együtt, és onnan szedtem.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Újabbak:
Üdv. H
-
-
Hasek
Közösségépítő
-
-
Sirandrish
legenda
-
CriticalHit
őstag
Bocs, de a kapcsolódó téma csak olvasható.
Egyedi rang. Hogyan lehetséges, bár mégcsak egy arccal találkoztam akinek a rangja nem szerepel a PH listában. Milyen hőstettet kell végrehajtani a ''Harcmüvész'' vagy egyéb egyedi rang kiérdemléséhez?"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Hasek
Közösségépítő
válasz CriticalHit #842 üzenetére
Egyedi rang alatt melyiket érted? Quest(Ez én sem tudom), PH! Technikus(Ha a PH!-nak csinálsz valami hasznos dolgot, progit, kiegészíteést, ami tényleg nagyonhasznos, akkor esélyes vagy arra hogy megkapd ezt a címet), Vagy Moderátor/Házigazda(ha felkértnek)?
Szvsz itt folyt.:[link]
[Szerkesztve]Üdv. H
-
parandroid
félisten
Megnyerni egy EB-t. Kétszer. Ja, a VB-n már elég egy második hely...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sirandrish
legenda
van itt annyi rang hogy már követni se lehet mindensetre és most arra ''hajtok'' hogy saját avatarom lehessen még 1 év és 5000hsz és meg is van
-
Sirandrish
legenda
válasz parandroid #844 üzenetére
a World Cup-ba már nyertem párszr wb-t és eb-t is nyertem már...mit kapok?
-
CriticalHit
őstag
válasz parandroid #844 üzenetére
Ok. vettem. Gratula.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest