Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donat_sz

    senior tag

    válasz rekop #7668 üzenetére

    Nagyon jó és hasznos kis összefoglaló! Köszi!

    A 6-os AP-khoz kapcsolódóan kérdezném is a véleményeteket!

    Én magam AP bővítés előtt állok. Eddig is voltak gyengébben elérhető foltok és lakásátalakítás is tervben, ami a plusz falaknak hála várakozásom szerint ront majd a lefedettségen.
    Így a mostani AC Lite mellé tervezek bővítést, hogy lehetőleg minden helyiségben megfelelő lefedettségünk legyen.
    Kezdetben az 6 LR-t néztem ki a 4x4 5G és 2.4G antenna miatt, de annak az ára elég húzós, a Pro még továbbra is EA, így elkezdtem ízlelgetni a 6 Lite-ot, ami jóval barátibb áron van, de a képességei is korlátozottabbak.
    Most az AC Lite segítségével FHD videókat 3-4 eszközön egyszerre is szépen biztosítja. Közben beköltözött a 4K is és (ami valószínűleg wifin csatlakozik ) és az okos kütyük is szaporodnak. Most kb 15-20db ilyen kütyü lóg a 2.4G-n de az lepne meg, ha ez a jövőbe nem szaporodna tovább. A 4k tartalmak nagyobb adatigénye mellett bizonytalan vagyok, hogy az 6 Lite menyire fogja az AC Lite-tal közösen lefedni az igényeinket hosszabb távon (lefedve a folyamatosan növekvő terhelést).

    Valamint van-e valami az AP-k elhelyezése szempontjából amire érdemes lenne odafigyelnem? A controller beépített alaprajz tervezőjével megpróbáltam már elhelyezni őket, hogy a sarkokban is a lehető legjobb lefedettség legyen, de aktív telepítőknek biztosan van egy-két jó tanácsa a lelkes kezdők számára.

Új hozzászólás Aktív témák