- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
es ok beadtak ~100M gyereknek
Akarod mondani azt mondják, hogy beadták, és akarod mondani azt mondják, hogy semmi gond nem volt, és akarod mondani azt mondják, hogy hatásos volt. És akarod mondani erre, egyik állításra se semmi bizonyíték nincs a szavukon kívül.Én tényleg nem értem, miért kell folyamatosan elmagyarázni, hogy bizonyítékoknak hiszünk, adatokkal alátámasztott bizonyítékoknak, és nem bármi egyébnek. De biztos én vagyok a hülye, hogy tudományos alaposságot várok, pláne egy 3 éves gyerek oltásánál. Azt speciel telibeszarom, melyik felnőtt mit tol gyógyszerben/oltásban ha retard akar lenni (go ivermectin gang), de gyerekeknél azért magasabb a léc.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest