Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Lauda #45375 üzenetére

    Ausztria, Németország... ennyit arról csak Kína és Szingapúr típusú államokban lehet intézkedni a "megfejtők" ellen.

    (Német és osztrák dacolókról kezdem látni az üzleti modellt, a vej és a gázszerelő szállodáiba hogyan lehetne fellendíteni a turizmust. Mivel itt 1G országában simán lehet mindenféle igazolvány és QR kód flancolás nélkül étterembe, kocsmába, szállodába és fodrászhoz menni, Récsöl tervezhetné a reklámkampányt. FPÖ és AFD területeken sikeres lenne, a gyenge forint is a fritzeknek kedvezne. Már csak egy nemzethy síhegyet kellene építeni, a papa bányáiban biztos van elég kő. Oroszoknak EUtazás vakcina passport akciót hirdetni, Janssen-eső Hévízen.

    #45406
    Nagyot ment ma is GG.

    Gulyás szerint egyébként a Sinopharm fel fog értékelődni, mert az elölt vírust tartalmazó vakcinák védenek majd a legjobban az omikron variáns ellen, de hogy ezt mire alapozza, nem mondta el.

    ♫Megjött a Sino maci,
    nem fáj ez a szuri,
    így lesz boldog kari,
    itt van a Sino maci!♫

    Szerencsétlen EU, USA, UK, Kanada mi lesz velük megatron ellen kínai nélkül! Nekik more Pfizer, less Kásler módszerrel kell megoldani.

    Nem lesznek olyan szigorítások az oltatlanok számára itthon, mint Ausztriában - szögezte le Gulyás.

    Mindjárt gondoltam nem követik laborországot, tesztek árát is felesleges lenne megszabni, jobb maszk se kell, oltatlan is kocsmázhat, káosz a sulikban se gáz. Akkora a lazaság, hogy majd D. Dóra is megbánja a Sinoját. ;]

    Nézegetem portugál, dán, finn stb. adatokat, hát irigykedem. "Kinek mit intézett a kormánya."

    (P A R C I: bocsi kormányinfo napon nehéz politika nélkül kommentálni a politikai járványkezelést, nem sértődöm meg ha törlöd, rám senki ne mutasson miért szabad offolni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák