Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz tisn #35323 üzenetére

    Egyrészt kérdés melyik variáns, úgy tűnik a delta rosszabb az elődöknél (felnőttekre is egyébként, csak ott a sok oltott miatt nem lehet jó statisztikát csinálni ), másik, hogy jeleznek-e pl egyszerű fáradékonyságot, ami sokkal mélyebb problémákra utalhat.

    A pszichológiát sem feltétlen zavarnám el szimulálás címkével, utána kell nézni, hogy a kis agyacskából, amiből jön, mi maradt covid után.

    "en meg jobb szeretnem ha uh/mri/ct-vel + szakorvosokkal megerositett diagnozisok lennenek": ebben 198.2%-ban egyetértünk :R. Értelemszerűen nem milliószám, de valószínű ezek a mérések sem fognak elmaradni idővel. Értékelném egyébként, hogy a nemzeth járványtanászként ékeskedő kardiológusa bevetné magát ebbe a témába, lévén a szívhez valóban ért.

    #35326: ezt valószínű sokféleképp lehet számolni:
    1. fertőzési valószínűséggel ÉS az aktuális járványügyi intézkedésekkel együtt (=hány gyerek kerül abszolút számokban a kórházba): itt a delta mindent visz. De ebben benne van a delta igen magas fertőzőképessége és az is, hogy full üzemben mennek a sulik, az óvatosabb országokban is csak kamu intézkedések vannak.
    2. a pozitívra tesztelt gyerekek arányában: itt az alfa és a delta közt nincs túl nagy különbség. Már az alfa is hozta a többszervi gyulladásos eseteket, most sokkal több a fertőzött, értelemszerűen bajból is több van. A vuhani viszont határozottan enyhébb volt, erre voltak studyk amikor az alfa elkezdte ezt a többszervi gyulladásos cirkuszt prezentálni év elején.

    Mindenesetre a vuhani óta egészen biztos történt elmozdulás és nem csak a fertőzőképességben.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák