Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArchElf

    addikt

    válasz Góliát #1451 üzenetére

    Mik járnak a fejemben (első 5 dolog ami az eszembe jut)?
    - Kislányom
    - Párom
    - Meló
    - Svájcifrankkölcsön
    - Őseim

    Amúgy most találkoztam egy volt osztálytársammal (középiskolai), akivel anno nagyon jól elvoltunk - de elvétve beszéltem vele az elmúlt 10 évben... Érdekes látni hogy változnak (és hogy nem változnak) az emberek 10 év alatt.
    Az életre nem lehet panaszom - ha valaki benéz a jövedelmes topicba, láthatja, hogy nem él(het)ek rosszul. A semmiből kezdtem el, végig küzdöttem az elmúlt 11 évet, és sikerült elérnem a nagy részét annak, ami a lehetőségeim szerint adott volt. Nem volt könnyű, de tudom, hogy másnak sokkal nehezebb - nem sztárolom magam.

    Kicsit talán felülről szemlélem a világot, bár tudom, hogy bőven nem vagyok még senior korban (legalább azt, amit csinálok korán el tudtam kezdeni, és folyamatosan tudtam csinálni az elmúlt években), de kíváncsian figyelem hogy keresik a fiatalok az újaikat. Jövő héten kezd nálunk egy fiatal (nagyon fiatal) kolléga, kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni, hogy fog beilleszkedni, tetszeni fog-e neki a meló, a cég, a kollégák, a feladatok. Ezt szeretné-e hosszú távon csinálni, vagy tovább áll, negyed-fél év múlva.

    AE

    Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Új hozzászólás Aktív témák