- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14450 üzenetére
Aki földre kerül, azt rögtön felszedik, a gond inkább az ütközésekkel van, ott meg lehet sérülni.
Általában úgy alakul ki, hogy páran nyomulnak, és van aki csatlakozik, aki nem akar, az arrébb húzódik, így ki lehet kerülni abból a körből, de aki ott marad, azt nem kímélik...
Ha senki nem csatlakozik, akkor a tömeg valóban lefojtja a vadulást, sokszor egy-két "véletlen" könyökös bordással...
Én pont a pogó és a nyugodt tömeg határán álltam, +/- egy-két ember, akiket vagy kilöktek mellőlem, vagy elmenekültek, esetleg beszálltak és így kerültek mindig arrébb...
Így csak egy irányból kellett figyelnem az "érkezőket", így is elég necces volt...Up the Irons!
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14451 üzenetére
Én ilyenkor sírni szoktam és az anyukámat keresem. Legtöbbször hatásos. Általában megsajnálnak.
Ismerősömék mentek el egyszer Halász Judit koncertre. Beálltak a színpad elé és elkezdtek tombolni. Pogóztak meg őrjöngtek. A gyerekekre persze vigyáztak. Szerencsétlen énekesnő azt sem tudta hogy mi van.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #14452 üzenetére
Ez a "tudás" megfigyeléseken alapszik, de a lényeghez nem kell nagy ész: ha nem akarod magad összetörni, akkor menekülj b'meg...
Huma: Halász Judit nekem már durva, oda olyan arcok járnak, hogy én már nem merek bemenni. Uhrin Benedek bulin is szét szoktuk szedni a stadiont, de a legdurvább, amire el merek menni, az Korda, ott már sokszor 30-40 BPM-re is felmegy a ritmus, szakadnak a vasbeton gerendák is a felrepülő emberektől.
Up the Irons!
-
Huma
addikt
Vazze, de sz@rul vagyok. Pedig mindjárt indulnom kell. Ma van a játéknap. Összeül hat férfi, hogy egymással játsszon. Már rég volt, hogy ennyien voltunk.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14471 üzenetére
You know, he was bad-bad boy so he has to be punished.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14472 üzenetére
OK, now I understand... But it's DISGUSTING like hell!!!
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14473 üzenetére
I know, right?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14471 üzenetére
Na, kb 2 órája vége a szerepjátéknak. Eléggé fáj a popsim, de ez gondolom érthető 9 óra folyamatos szerepjáték után.
Amúgy mit nem értesz rajta? Nem tudod, hogy miket csinálunk? A neten elég jó leírásokat lehet találni róla. Mindenképp érdemes kipróbálni. Vagy legalább végignézni egyet.
-
Huma
addikt
válasz EmberXY #14480 üzenetére
A véletlen faktor miatt. Ha nem lenne akkor mindenben a kalandmester illetve a játékosok döntenének. Elveszne a játék szabadsága. Pl a km (kalandmester) döntené el hogy az ellenséges orkok kit sebeznek meg és kit nem. Ez ugye elégedetlenséghez vezetne mert a km pofára döntene. Ha pedig a játékosoknak kellene dönteniük hogy ők eltalálják e az orkokat akkor egyértelmű hogy mindenki találna.
Szakértelmeknél is dobni kell. Pl akrobatikánál, hogy sikerül e átugrani triplaszaltóval a tüzes karikán vagy pedig felsül vele.
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14476 üzenetére
Ne is mondd.
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #14483 üzenetére
Ment válasz is, remélem jóra gondoltam.
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #14484 üzenetére
Igazából fogalmam nincs, hogy mire gondoltál, de bővebben kifejtettem mostmár, hogy én mire...
Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
szevasztok
Tibi te is nagyon megváltoztál
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #14492 üzenetére
HOGYMI?! :Ő
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs