- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz kungzi #10758 üzenetére
Le olyan 2,5 Mb/s (megabit!), fel 1,3 Mb/s. Tapasztalat. Amúgy a netem 6,25 Mb/s le, 2,5 Mb/s fel, amit a utorrent tud.
Suste! Egyébként felment szépen a firmwared, remélem ilyen stabil is marad Pár dolgot átírtam benne, hogy ugyanazok legyenek az elérések fel, mint Vargalexénél
A DLNA-nál nem olvastam végig, így vártam belépve a Lucin amíg végez, na nem kellett volna, mert csak 700 képet, meg 7 hangot talált. Rescan és pár perc (fél óra?) után minden meglett. 100 hang, 700 videó, 5000 kép Na így OK.
Viszont megosztottam egy könyvtárat a minidlna-ban és nem frissítette alapból. Kénytelen voltam bemenni az /mnt-be és ott betallózni. Valahogy nem lehet ezt megoldani? Ez Vargalexénél is probléma volt.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Alapból a médiakönyvtáraknál az /mnt van megosztva vagyis ezt látja a TV. De szeretném, ha egy másik könyvtár is megosztva lenne a minidln-an, ami az /mnt/megoszt. Na most amit filmet szeretnék nézni, azt az /mnt/megoszt-ba teszem. De a TV nem látja, csak akkor, ha az /mnt/megoszt-on keresztül megyek bele a könyvtárba. Ha .most se érthető lefotózom miről is van szó
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-
nyikszi
őstag
Ezt hol érem el?
"Nekem sikerült ipv6 nélkül:
Buildrootban 'Global build setting' ---> ipv6 engedélyezés kikapcsolása, ezek után minden ipv6 kikapcsolható, max ugrálni kell kicsit a menüben, mert ugye minden mindennel összefügg De ezt te nálam jobban tudod."Engem zavar ez a transmission log, inkább kikapcsolnék minden IPv6-os dolgot.
-
nyikszi
őstag
Szia! Értem, köszi. Akkor azt kikapcsoltam. Egyébként szépen megy minden:
Működési idő 14d 9h 3m 36s
Remélem minden így is marad. Még a miniDLNA dolgot nem próbáltam, de remélem az is működni fog, de együtt tudok vele élni egyelőre. Köszönöm még egyszer neked is és Suste-nak a firmware-t, na meg Vargalexnek az alapot
-
nyikszi
őstag
Miért nem tudok belépni tableten és telefonon se a hálózatba? Nem is látja. Mit rontok el? Hálózati cím: 192.168.1.1 aztán jön a felhasználói név és jelszó, de semmi.
-
nyikszi
őstag
válasz hackeeeee #10883 üzenetére
Módosítva? Amióta megvan ez a címe Suste firmware van rajta. Nem volt időm még megnézni, de most majd rápislantok. Vargalexén simán ment, meg most is a PC és a laptop is simán látja. Még egy valami eszembe jutott, meglesem, hátha ott van az eb elhantolva Addig is várom az építő ötleteket
-
nyikszi
őstag
válasz adriaan #11181 üzenetére
Nekem az LG TV-n szépen megy a felirat, eddig soha nem volt gondom.
Ellenben nekem is lenne egy problémám. Nem biztos, hogy a router a ludas. Nézem a filmet miniDLNA-n keresztül, egyszer csak leáll és felugrik egy üzenet, hogy "Az eszköz lecsatlakoztatva, ellenőrizze a hálózati beállításokat!" (vagy valami hasonló). Megnéztem a hálózati beállításokat, minden rendben természetesen. A samban továbbra is elérem a HDD-t, a miniDLNA is megy a Lucyban, továbbá a naplóban sincs semmi, ami hibára utalna. Ha ki-, majd bekapcsolom akkor újra látja a HDD-t a TV, de véletlenszerűen vagy megint leáll vagy lejátsza végig a filmet. Rajzfilm is volt, meg sima is.
Először a routerre gyanakodtam, de aztán mégse. De most meg el vagyok bizonytalanodva, mert a laptop és a PC is fel van csatlakozva, igaz nem miniDLNA-n, de azokat nem dobja le ilyenkor, csak a routerre kötött HDD-t. Valakinek ötlete?
-
nyikszi
őstag
Nem írtam félreérthetően, legfeljebb zavarosan (Fáradt vagyok.) Nem, nem szakad le, a lucyn látni a csatolási pontoknál és PC-n a sambán is simán elérem, "csak" a TV "szakítja" le. Az a baj, hogy ott nincs sok beállítási lehetőség és nem is tudom mi lehet a baja. Csak 3 napja kezdte, de egyre sűrűbben csinálja. Lehet átcuccolok a barátomhoz, megnézni mi a túró lehet, ugyanolyan TV-je van, mint nekem.
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Na, végre volt egy kis időm. A TV beállításaiban mindent átnéztem (sok mindent nem is lehet állítani), így visszakanyarodtam a routerhez. Azt nem akartam elfogadni, hogy a TV meghibásodott volna Végső kétségbeesésemben fogtam újraindítottam a routert. Már késő volt, nem akartam megvárni, amíg végig szkenneli újra az egész HDD-t (4000+ kép, meg 2000+ videó), így most reggel próbáltam ki. És IGEEEN működik, nem szakad le, nem csatlakoztatja le az "eszközt" Lehet a családi képeket és videókat leszedem, hátha az zavar be, túl sok neki vagy ki tudja.
-
nyikszi
őstag
Látom sokan szenvednek a samba elérhetőséggel. Ajánlom a TCUP-ot (Total Commander Ultimate Prime).
Ott simán megjelenik a hálózati meghajtók között:
Alul minidlna és TPLINK. Az utóbbi a samba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest