- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli2
aktív tag
válasz Angelevics #97 üzenetére
Győzelem! Köszönet mindkettőtöknek!
Sikerült a 3 gépet minden módon összehozni. Belső hálón és netről is elérhetőek. Így utólag nem tűnik bonyolultnak.
Most a DC-t próbálom aktív módra bírni routeren keresztül. Ebben ötlet?
(Strong DC)
[Szerkesztve] -
Freeman01
tag
Az előző kérdésemhez hozzáfűzve itt egy kép [link] ,gondolom itt kell vmit beállítani hogy működjön a cFosSpeed de mit vagy ha nem itt akkor hol?
Nektek működik a cfos állítgatás nélkül?
[Szerkesztve] -
leslie.hun
csendes tag
Gratulálok!
Na most már legalább én is tudom hogyan kell majd egy fincsi FTP szervert beüzemelni!
A DC-ben nem tudok segíteni, már régóta nem használom, csak a torrent megy. De eltudnám képzelni, hogy ott is valami portot kell forwardolni. De ez csak tipp
Gyerekek lehet én vagyok ilyen hülye de még sosem hallottam a cfosspeed-ről!
Na mindjárt rákeresek.... -
RBJ
addikt
Hát nem sokkal lettem okosabb ahogy végigolvastam a forumot.
van ennek a routernek tuzfala ha igen hogyan lehet kikapcsolni. én azt szeretném hogy mindenfajta ellenorzés kilegyen benne kapcsolva csak ossza meg a netemet a pc és xbox kozot. elég nekem a gépretelepitet saját védelmem.
lehetséges ez?
kivulrol a router ip jét látja mindenki? ha igen akkor ennyi elonyom van. nagyba torrentezek és ugy látom hogy fogja azt is arouterem mit kell beáállitanom.? egyáltalán elérheto olyan állapot mintha nem is lenne routerem . vagy mindent átt kell majd állitanom.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
a utorrent megoldva most már zold a kis jel. a virtual serverbe kellet beállitani de oda is aloszor 192,168,1,1 irtam de ez nem jo hanem a 192.168.1.101 kellet ezt is a peerguardian ba látam hogy ez az ip cimem.
már csak a cfos speed et kellen valahogy megszakértenem .
hogyan lehet megnézni hogy melyik porton akar kimenni?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz Freeman01 #106 üzenetére
én is állitgattam mindent mégse jo. ha tudsz valamit cfos ugybe szolj .
ha valaki megtudja mondani hogy hogyan lehet megnézni hogy egy progi melyik portot akarja használni akkor megvan a megoldás cfosspeedre.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Vaanhool
tag
válasz leslie.hun #88 üzenetére
Nagy valószínűséggel az az oka, hogy a karid nem támogatja a WPA2 szabványt, ilyenkor a router alapból sima WPA-PSK-t használ.
-
leslie.hun
csendes tag
válasz Vaanhool #108 üzenetére
Hali Vaanhool!
De igen az intel pro 2200bg kártyám támogatja. Legalábbis e link alapján [link]
Megnéztem és nekem a 9.0.3.9 verziójú illesztőprogram van fenn, és a táblázat szerint ez már támogatja a WPA2-t.
A gond az lehet, ahogy olvastam, hogy az SP2-es XP még nem tudja ezt. Csak a sima WPA-t. Az MS oldaláról kéne letöltenem egy patchet:
[link]
De nem akarok semmi adatot sem az MS-nek adni.
Szóval itthonra jó lesz a sima WPA egy jó hosszú kulccsal.
Azért köszi. -
leslie.hun
csendes tag
Na, sikerült beszereznem a patchet!
úgy látszik ez volt a hiba, mert most minden hibátlanul működik! -
Freeman01
tag
Senki nem tudja mit kéne beállítani a routerben hogy menjen a cfos?
-
animatrix11
őstag
üdv
tp-link wr routernél mi a default név és jelszó a belépéshez mert nem találom a leirásátHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Vaanhool
tag
válasz animatrix11 #112 üzenetére
admin:admin
-
Freeman01
tag
Hello mindenki
Új firmware érhető el a TL-WR542G típusú routerhez:[link] -
csoege
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is bevásároltam egy TP-Link WR541G típusú routert 2007. 06. 12. -én a pécsi Mistral üzletben. Hát nem kellett volna...
Még nem volt dolgom soha routerrel, de gondoltam megoldom... Hazahoztam, összedugtam mindent amit kellett a leírás szerint. Csatlakozok vezetékkel, minden ok, quick setup lefuttat, van net, hurrá, ok akkor nézzünk egy wlant, wlan nem megy...
Hosszas próbálgatás után sem sikerült, gondoltam eljött az ideje egy factory resetnek.
Megvolt, wlan van, internet nincs, vezetékkel nem lehet elérni a routert...
Hosszas hosszas próbálgatás, linuxról, windowsról, laptopról, desktop pcről, semmi.
Gondoltam eljött az ideje h visszavigyem.
Visszavittem 2007. 06. 14. én !!!! Az üzlet sehol, kipakolva, sehol senki, egy A4es papírra ki van bas**a egy budapesti szám, gondoltam felhívom. Bejelentkezik a kedves operátor, mondom mi a gond, ő erre reflexből kapcsol a szervízbe. Kérdezem, hogy mi a teendő, közli velem h hát sajna megszűnt a pécsi üzlet fel kéne hozni pestre. Mondtam neki h EMBER, a router volt 8k egy pesti út oda-vissza jó ha 10k ból megvan... Erre csak egy kényszeredett sajnálnuk választ kaptam...
Na jó gondoltam most már nincs mit veszteni, próbáljunk egy firmware upgrade-t wlan-on keresztül (linux alól). Hát nem volt kis harc, de sikerült, ellenben minden maradt a régben, tehát a helyzet most az, hogy wlan-ról tudok kommunikálni a routerrel, de az internetre nem kapcsolódik, viszont látszik h próbálkozásokat tesz rá (kapcsolódásnál villog a modemen az ethernet LED) de nem kapcsolódik. Vezetékkel pedig nem lehet elérni, de a routeren a LED villog a kapcsolódási kísérleteknél...
Kérdésem az lenne, hogy tapasztaltabbak szerint ez hardware hiba egyértelműen, vagy én csinálok vit rosszul és elvileg mennie kéne?
A válaszokat előre is köszünöm!
Üdv: csoege. -
direwolf
őstag
Hi!
Azta! Megszűnt a Mistral? Na nem mintha bármit is vettem volna tőlük (na jó, a Chieftec házamat ott vettem)
Routerről: nekem az a tapasztalatom, hogy akárhogy barmolom, betonstabil. Szerintem hibás lehet a tied
Egyébként legközelebb TP-Comp, vagy CompuGroup... mostanában inkább az utóbbi"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Vaanhool
tag
Én is náluk vettem anno, illetve egy Surecom-ot cseréltek erre garanciálisan. Különösebb gondom nincs is vele.
A firmware-frissítést célszerű mindig kábelen keresztül végezni, mert ilyenkor maga alatt vágja a fát és előfordulhat, hogy eldobja a kapcsolatot, amikor nagyon nem szabadna.
Próbáld meg ezeket a lépéseket kábelen végrehajtani. Első körben kellene egy resetet csinálnod, ha tudsz, szoftveresen, mert az biztos, hogy sikeres lesz. Ezután beállítasz egy IP-t a 192.168.1.x tartományból, 192.168.1.1-es átjáróval. A Wi-Fi interfészt hagyd egyenlőre alap beállításokkal dolgozni. -
uniu
csendes tag
Helló,
azt tudja vki, hogy ezekben a tp-link routerekben, hogyan lehet szabályozni/csökkenteni a WLAN adó teljesítményét ? -
direwolf
őstag
Nem tudom ki mennyire szokta használni a WOL-t, azért megosztom a tapasztalataimat:
megboldogult d-link routerem tudta a broadcast UDP/TCP csomagokat LAN-ra továbbítani. Ez úgy néz ki, hogy a WAN felől érkező csomagot a LAN 255-ös végű IP-jére kell továbbítani, ezzel eljut az adott csomag az összes géphez. Ez azért hasznos, mert egy S5(vagy G2, alias soft-off, értsd: oprendszerből leállított) állapotban lévő szgépet spéci UDP csomaggal fel lehet éleszteni, ha az alaplap és a hálózati interface támogatja ezt a funkciot (Wake On LAN, röviden WOL)
A gond, hogy egy kikapcsolt gépnek nincs kiosztott IP-je, így nem lehet tudni hova kell továbbítani a csomagot. Erre jó a broadcast. Na a TP-Link ilyent sajnos nem támogat, ha megpróbálok 255 végű IP-t megadni, kiírja, hogy adjak valid címet Írtam levelet supportnak, hogy jó lenne ha... de azt a választ kaptam, hogy sajnálják, ezt nem támogatja ez a tipus
Találtam viszont egy félmegoldást! Az újabb firmwarekben van ARP alapján MAC - IP összerendelési lehetőség. Ha ezzel állítok be a feléleszteni kívánt gép MAC addresséhez fix IP-t, akkor a 9-es UPD portot (WOL packet) erre forwardolva szépen feléled a gép
A szépséghiba, hogy csak egy gép IP-jét lehet így megadni, de a semminél ez is több.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"I've seen things you people wouldn't believe"
-
hk0
tag
Sziasztok!
Nekem két ilyen routerem van (Hardware Version: WR541G/542G v4 00000000) az egyik otthon, az egyik a nyaralónkban. Illetve albérletben használok egy asus wl500g-t is (vagy mit .
A problémám az hogy a TP-Link routerek elég rendszeresen ledobálnak. Itthon két asztali gép van rákötve kábellel és 3 laptop szokta használni WIFI-n, és ez ledobálás egyedül az én notimnál jelentkezik (LG P1). A másik két laptop itthon és a nyaralónknál is gond nélkül használja a wifi-t, de van hogy engem akár 10 perc alatt háromszor ledob (és van hogy órákig jó). Amikor én szakadok akkor a többi laptop nem. Ilyenkor az Eseménynaplóba bekerül egy warning a DHCP-től, 1003 azonosítóval. De kb annyit mond hogy nem sikerült megújítani a címet. A beépített wifi típusa Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG ha minden igaz.
Valami tipp hogy ez mitől lehet? Ja igen, és ilyen soha nem fordul elő az Asus-al, az sem tökéletes, de ha ott gond van akkor az nem csak nálam jön elő hanem mindenkinek aki használja. -
Squalo
csendes tag
Hello,
nekem ilyen routerem van, WR541G/542G v4 00000000. Nem sikerült frissítenem a firmware-t, pedig úgy csináltam mindent, ahogy le van írva. Igényel valami extra beállítást az a kis program, amit el kell índítani? Help plz. KösziVédd a fákat. Egyél hódot...
-
smekker
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kissé off-topic, de remélem még belefér ;)
Szerbiában most divat ez a szereld magad adsl (mint volt itthon, 3-4 éve, ha jól emlékszem...), és a kinti házunkba megrendeltem a csomagot. Vártam rá 1 hónapot, miután szóltak, hogy mehetek a motyóért. Semmi gond, ráérek... Kicsomagoltam, összedugdostam - nem nagy tudomány -, de a leírás a windows-os konfigurációra nem tér ki szinte semennyire. Emiatt én, a mezei júzer próbáltam beállítani, hogy működjön már a rohadék, de csak nem... Annyit sikerült gyorsban elérnem, hogy 192.168.1.1 címmel tudtam pingelni a modemot, és böngészőből be tudtam lépni a beállításokhoz. (tp-link 8811) Minden klappolt - legalábbis én úgy éreztem, de mégsem megy a net. Azután gőzöm sincs, hogy mit állíthattam el, de nem tudom pingelni a modemot, csak a sz.gép küld felé adatot, a modem a gépre semmit, ergó a küldött csomagok száma csak növekszik, de a fogadott az stagnál a nullán. Na, mondhatom, hogy ekkor aztán xanax után kellett néznem, mert kerülgetett az agybaj... Felhívtam a supportot, ahol megkérdezték: '' -befizette a belépési díjat? -igen, tegnap. - akkor még lehetséges, hogy nem aktiváltuk a felhasználóját, kérem hívjon, ha holnap délután se működik.'' - köszi! csak épp kár, hogy előző nap azt mondták, hogy mivel befizettem, másnap - azaz ma - aktív lesz a felhasználóm... Kicsit zagyva, de fogalmazásra már sok erőm nem maradt. A fő kérdés, amire a választ várnám, a kiemelt mondat - a többi a körítés.
Előre is köszönöm, minden jót! Üdv, smekker -
Flashget
félisten
Hi.
Az lenne a kérdésem, hogy ADSL2-hez a TP-Link TL-R460 tipus jó vagy sem?Realme GT Master Edition
-
RobiGo
csendes tag
Sziasztok!
TP-link WR641esem van és a következő furcsaságra keresem a megoldást.
Szépen megy, nem szokott lefagyni meg semmi baj nem volt vele a következő nagyon bosszantó dolgot leszámitva: full jel, felcsatlakozol, megy jól aztán egyszercsak elmegy a net. se kép se hang. Antenna kikapcs, visszacsatlakozás és megint megy minden tovább. És ami a legérdekesebb hogy a lan portjába dugott gépen nincs ez a megszakadás.
Ja és lan porton kapja a netet, épp csak átjátsza, wirelessre mint egy AP.
Szerintetek? -
Bisz
tag
Sziasztok!
Ha a Wireless Statistics-ba 2 MAC címet látok, akkor valaki lopja a netem?
Wireless Statistics
Current Connected Wireless Stations numbers: 2
ID MAC Address Current Status Received Packets Sent Packets
1 00-14-78-EC-F3-14 AP-UP 1584 2692
2 00-C0-A8-C7-25-7B STA-ASSOC 1584 -
Tomi82
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help a net belövéséhez, mert abszolút kezdő vagyok és kaptam egy WR641G-t, de nem boldogulok
A kábel modemből kijövő UTP kábel ugye bemegy a router WAN portjára. Ezek után az router 1-es számmal ellátott portjába dugom a kábelt ami csatlakoztatok a PC hálózati kártyájára. ( Egy asztali és egy notebook-hoz kéne a net)
A problémám a beállítással van. Nálam alap esetben nem kell semmit beállítani (jelszó, kiszolgáló, stb.) mert megy a net. Itt viszont beléptem a router menüjében és nem tudom mit kéne állítanom.
A quick setup részben három nemüpont közül lehet választani, valami PPoE, meg Dinamic és Static IP.
Melyiket kell választani? Tud valaki segíteni aki T kábelen netezik és állított már be így netet?
Köszönöm a hozzáértő segítségeteket előre is! -
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Van egy rossz hírem a cFosSpeed-et használóknak: a TP-Link routerek NEM TÁMOGATJÁK a tracert parancsot, ami a cFosSpeed működéséhez elengedhetetlen. Én levezényeltem egy egész komoly párbeszédet a cFos fejlesztő és a TP-Link ügyfélszolgálata közt (nekem amúgy TL-WR543G van)
Íme a válaszuk a kérdésemre, hogy miért nem megy:
Thank you very much for your email requesting information about our product.
I am sorry, it does not support tracert function on TL-WR543G, it only supports ping function.
Well, because this device is designed for SOHO using, and those people nearly never use tracert, so we don’t devolep this function on it. I will try to find a way to use cFosSpeed, then tell you the result.
Any further help please feel free to let me know.
Best Regards
Jeff Lee
Technical Support Engineer
TP-LINK TECHNOLOGIES CO., LTD.
Add: 3/F, Building R1-B, Hi-Tech Industrial Park,
Shennan Road, Shenzhen, China
Tel: +86-755-2652-5154
Fax: +86-755-2663-6921
E-mail: support.jeff@tp-link.com
MSN: jeff.16358@hotmail.com
Website: www.tp-link.com
Válasz persze azóta sem jött, de megpróbálok rájuk dörrenteni, hátha...ja, és jól leb@szarintottam őket, amiért nem tüntetik fel ezt sehol
Szóval, valószínűleg a többi TP-Link router sem támogatja a tracert parancsot, az ő hozzáállásuk miatt, mert a hardver szerintem tudná...megjegyzem, azt is a fejükhöz vágtam, hogy jó nagy hülyék, hogy emiatt csomó vevőt vesztenek, mert rengetegen használják a cFost. Dehát Kína, az Kína! -
direwolf
őstag
Hát azért ettől nem fog összedőlni a világ Bár nem lenne nagy erőfeszítés részükről beépíteni. Főleg, hogy ARP bindinget tudtak varázsolni, ami aztán télleg a business kategória
Viszont hidd el igaza van a TP-Link supportnak abban, hogy a cFosSpeed-et a userek elenyésző százaléka használja. Nincs sok értelme...
[Szerkesztve]"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Csorbi
addikt
válasz direwolf #134 üzenetére
Értelme szerintem van, mert nekem ég és föld a netezés cFossal és anélkül, szóval nem ártana ha működne, és tényleg csak egy apró figyelmesség lenne beépíteni a részükről, na de ha nem akarják...nincs mit tenni, lecserélem egy Asus WL500G Premiumra, az legalább gép nélkül is tud letölteni
-
LordTj
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérésem! A TP-Link TL-WA501G-hez, mert nem tudom konfigurálni. Please help me... -
Kicsimix
őstag
WR-642G ...Miért nem megy az a ..... weblap szűrés? Valaki nemtudja?Hihetetlen..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Freeman01
tag
Hello mindenki!
Újabb firmware verzió jött ki a TL-WR542G típusú routerhez, és sajna még mindig nem támogatja a cfos-t , talán a következő.... -
Csorbi
addikt
válasz Freeman01 #141 üzenetére
Nekem azt írta a support, hogy nem fogják beleimplementálni a tracert parancsot, még így sem, hogy a cfoshoz kellene, úgyhogy hiába várjuk! A cFos oldalára pedig Christian (a fejlesztő) már ki is írta hogy ez a router nem támogatja. Ostoba kínaiak, nem értem a hozzáállást
-
DjCsibu83
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete én is tulajdonosa lettem egy Tp-link tl-wr542g routernek.Eddig ment mindent,míg el nem érkeztem az ftp feltöltéshez.Amióta router be van kötve és ftpre töltök fel,azóta egy bizonyos idő vagy Mb után (nem tudom pontosan) az ftp feltöltés megáll. Sem wincomm-al,sem sajátgépen keresztűl csatlakozva az ftp kiszolgálóhoz,sem egy a webcamera képét feltöltő programmal nem tudok ''végtelen'' ideig feltölteni.Olyan mintha kkorlátozná vagy egy xidő/Mb után azt mondaná a router,hogy oké,ennyi elég az ftpre.Kérlek benneteket segítsetek mihamarabb,mert már napokat csúsztam a honlapom szerkesztésével a webcamerák álltal sugárzott időjárás képeinek feltöltése is egy hete szünetel.Előre is köszönöm! -
zebu72
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy 524G-s routert. PC-vel összekötöttem, OK. Van még egy laptop, azzal viszont nem megy. Sem WLAN sem LAN-on keresztül. Látja, csatlakozik, elfogadja a WEP-et, de aztán nem kap IP címet. IP cím megújítás sem sikerül utána.
A router logjában ilyeneket látok: 0045:Invalid DHCP packet.
Mi lehet az oka ennek?
Köszi a segítséget! -
Kokka Mikki
csendes tag
Hali,
Segítséget szeretnék kérni. Enternetes ADSL-elel nyomulok. Most vettem egy /téma/ routert. A notebook wlannal konektál, be is tárcsázik a dsl modemmel a router, de az asztali xp-s pc-m, ami eddig betárcsázós volt közvetlen a modemmel, nem hajlandó sem a routert észrevenni (még akkor sem, ha csaupán az IP címet írom be a böngészőbe).
Ha ping-elem az IP-t akkor a hálózat látja de sem internet semmi nem műxik. Mellesleg a szomszéd asztalija semmi beállítás nélkül azonnal látta.
Mit tegyek??
kösszek,
mikiÉrtem én, de leszarom...
-
Csorbi
addikt
válasz Kokka Mikki #145 üzenetére
Szerintem a hálózati beállításaid tedd alapra, illetve a böngészőt nézd meg milyen kapcsolatot használ!
-
rene85
aktív tag
Helló. valakinek valami tapasztalata a routerrel a wisp funkcióval? nekem ha mindent beállítok, drótnetes netkapcsolatnál, upnp-t is, akkor látszik a hálózati kapcsolatok között egy ''internet átjáró'', ami le van tiltva. ha duplán kattintok vagy ilyesmi, akkor azt írja hogy csatlakozik, a valóságban azonban mégsem, és ugyanúgy letiltva marad....
a drótnet oldalát el tudom érni, és a drótnetes ímélcímről tudtam írni levelet is, külső oldalakat viszont nem tudok elérni.... mi lehet a fakk? a gateway be van állítva jó címre. -
Daniel1989
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és kedvet kaptam hogy írjak 1 pár sort. A router tényleg nagyon jó, de valószínűleg nekem nincs elengendő tudásom ahhoz, hogy összehozzak 2 számítógép között egy olyan hálózatot, amikor a vinyókat is lehet látni. Egyenlőre ott tartok, hogy van 1 asztali PC egy kábeles hálókarival, ez kábelen csatlakozik a routerre és van egy WIFI-s laptop (acer) ami pedig wifin. MIndkét gépen Windows XP Pro Sp2es rendszer van. Az asztali számítógépen van Vista is, azon látják 1más vinyóit, de én szeretném ezt a dolgot megoldani XP-n is, mert még nem tértem át teljesen Vistára. Ha a router osztja ki az IP-ket, akkor van net, ha én írom be az ip-ket (ami ahhoz kéne,hogy a 2 gép lássa egymást, akkor nincs net). Nemtudom hogy hol merre kéne kezdenem a konfigurációt, úgyhogy ha lehet akkor valaki nagyon kezdő részére írja le, hogyan is kéne ezt csinálni.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Daniel1989
-
.Bukta..
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem 1 ilyen "kínai csodát"! TL-WR542G V4
Egyből felraktam a legújabb firmwaret, aztán beüzemeltem. Minden zsír, de wifin keresztül kb 6 métert visz el úgy, hogy a router feletti emeleten fapadló van (gerendákon), beton nincs és 6m sugárba visz csak el.
6. méteren 100% a jel, onnan fél méterre nulla! Bár néha ott is bevillan 100%on de aztán eltűnik. Olyan ,mintha szakaszosan lenne net 1 pillanatra majd semmi.Most ez alapból ennyit kell, hogy tudjon vagy hibás lehet? EURONICS-ban vettem, már megbántam.
Cserélik ezt vagy bevizsgálják hetekig vagy mi a tapasztalatotok? Köszi -
Angelevics
csendes tag
válasz Daniel1989 #148 üzenetére
Huuu, hát itt vannak gondok rendesen... Anélkül, hogy különösebben megmagyaráznék bármit is, leírom a lényeget.
1. Az ip címek kiosztását a routernek _kell_ végeznie, azaz hagyd automatikus beállításon az XP-ben. Feljetsd el azt, hogy te írogatod be, a router jobban ért hozzá.
2. Mivel Vista alatt rendben megy, egyértelmű, hogy az asztali géped XP-je fogja meg a hálózati forgalmat. Ez minden bizonnyal azért van, mert valamilyen tűzfal (akár az XP SP2 alap tűzfala) fogja meg. Vagy esetleg valamilyen olyan hálózati szolgáltatás van telepítve, ami "tűzfal szerűen" is vislelkedik (pl. VPN kliens). Az előbbi probléma lehet a valószínűbb, úgyhogy a nézd meg a tűzfala(i)dat.Mellesleg a másik gép winyóit pontosan hogy próbálod elérni? Default admin share, vagy saját share, vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest