- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Pár hónapja van egy Verso-m 2.0 D4D.
Tudja valaki pontosan, hogy hány km-nél mit kell(ene) szervizeltetni rajta? (óra szerint 73.000 km van benne)
Illetve (alu)felni ügyében merre érdemes szétnézni?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz molnarpeter #4544 üzenetére
Szia,
2010-es. Csere alatt mire gondolsz? - szervizkönyves, extra hibáról nem tudok.
bontó - tudtok vmi jót v googli?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sziasztok,
Alufelnihez való csavarokat merre lehet venni?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
-
-
Sziasztok,
2010-es Verson, hogyan tudom beállítani az időt? 1 kis pöcök van, de azzal bármit csinálok max az etap számlálót nullázom. Googliban se találtam semmit (valszeg rossz kulcsszavakat használtam, de nem jött felém a megoldás)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Sziasztok,
Van nekem egy 2010-es Toyota Verso-m (2000ccm diesel).
És két dologra lennék kíváncsi, mielőtt a szakszervízzel beszélek.
#1 - mik a szervíz periódusok és, hogy mikor milyen műveletet kell elvégezni. Esetleg van vkinek magyar v angol nyelvű gépkönyve? Abban benne kéne, hogy legyen, mikor mit kell csinálni.
#2 - A motortérben van az a műnyag burkolat amit patentok fognak, a hétvégi izzó cserénél sikerült egyet megint eltörni. Most már jó pár hiányzik. Mi annak a pontos típusa?
#3 - tudom lúzer kérdés lesz, de még sosem kellett. Hátsó ablaktörlő gumija meg van rottyanva. Ha bemegyek autós boltba mit mondjak, hogy milyet kérek?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sziasztok,
Kezd egyre jobban lemerülni a kulcsban az elem. (Toyota Verso)
Kell vmire figyelni vagy házilag is simán cserélhető? Ha jól láttam egy CR2032 van benne.
üdv: sA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Sziasztok,
Toyota Verso-ba keresnék 89871-20080 cikkszámú Porlasztó elektronikát.
Ha esetleg valakinek lenne megbizható bontós ismerőse akinél lehet érdeklődni azt megköszönném.
Vagy egyéb forrást tud vki, hogy honnan lehetne szerezni?
ÜdvA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs