- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz Johnny198612 #11394 üzenetére
Én ugyan nem közvetlen tőlük vettem az autót, de az előző gazdája tőlük vette, csak megszorult és el kellett adni a kocsit. 210e km volt benne, mikor megvettem, makulátlan belül, kívül 1-2 kavics de törve sose volt, körbe mérettem.
Vásárlás után én egyből mentem hozzájuk egy karbantartásra, nagyon segítőkészek voltak, nézegettem ott az autókat és mondták hogy melyiknek mi a baja, előttem jött a trailer az új szállítmánnyal, azok se egy romhalmazok voltak ránézésre. Szerintem a kiállított darabokat nyugodtan meg lehet venni, inkább akkor érhet pofára esés ha hozatasz velük egy tökéletes autót és mégis van 1-2 horpadás karc stb.
A szolgáltatásait maximálisan ajánlom, gyorsan pontosan, precízen dolgoznak, teljesen korrekt áron. Lököst úgy kapta le, csak lestem -
Gombinyó
őstag
Övék a fb csoport és minden hozzászólást törölnek, ami esetleg minimálisan is rontaná a bizniszt. Így nem nehéz azt a látszatot kelteni, hogy kb csak tőlük szabad hibrid aurist venni.
-
őstag
Szerintem ha olyan autót választasz ami van “készleten” akkor nem érhet meglepetés. Probléma akkor van inkább ha látatlanban hoznak be neked autót rendelésre.
Én tőlük vettem tavaly készletről egy FL előtti, teljesen felszerelt modellt. Minden rendben van vele, hordom a Mayerhez kötelező szervizre, teszi a dolgát.
Ahogy írtak előttem is, FB csoportban ők az adminok, és sokan tőlük vettek autót. Lehet hogy szelektálnak a kommentekben, ezt nem tudom. Google kommentek inkább rendelt és nem Auris modellre vonatkozik. Negatív mindig lesz
Érdemes amúgy a kinézett autót AutoDNA-n le kérdezni, sok fotó van róla, minden sérülést jelölnek.
Auto329 is ajánlott kereskedés, ha találsz ott is megfelelőt, nem nyúlhatsz mellé.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Miénk is onnan származik, az előző tulaj ott vette. Nem volt törve, szerviz múlt rendezett, adatok az autodna lekérdezés alapján valósnak tűnnek.
Az admintevékenységről nem tudok érdemben nyilatkozni, az biztos, hogy őket fikázó kommentet eddig nem láttam csoporton belül. -
KubanitoS
veterán
A google értékelésekből nekem az jön le, hogy ha jó kocsit kapsz, akkor minden oké. Ha nem, akkor ők mossák kezüket. Egy sima külföldről behozós random nepper banda, szerintem nem kell isteníteni őket.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest