Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StoneBridge

    senior tag

    Nos a múltkori probléma továbbra is fennáll, azaz továbbra sem látok Boot képernyőt, csak akkor jelenik meg kép, amikor a win belépett és felhozza a kurzort. (BIOS frissítés megtörtént, nem javult)
    Azóta járt a Toshiba szerviznél is a noti, ott azt mondta a szervizes kolléga, hogy soha hasonlót nem látott, de a videókártya hibájára gyanakszik (videókártya-csere úgy 120-130k környékén lenne). :U
    Nos, ha valóban behalt a videókártya és nincs mit tenni (mert ennyit épeszű ember nem áldoz egy majdhogynem 3 éves notira), akkor azért kételyeim merülnek fel a Toshiba notik minőségét illetően... ajánlani biztosan nem fogom már senkinek, de nagy valószínűséggel nem is veszek ebből a márkából már soha. Ennél anyám Acer notija többet lett nyúzva és annak 3 év után az akksija adta meg magát "csupán".
    Félreértés ne essék. Nem szídom az összes típust, lehetésges, hogy a P100-as lett egy ilyen elbarmolt modell, de az ember többet vár(na) egy majdnem félmillió ft-os géptől és eleve a Toshiba-tól a múltja miatt.
    :(

    Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

Új hozzászólás Aktív témák