Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Halihó!
    Nem tudom, ki emlékszik rá, múlt kedden elvileg írtam, hogy megjött az A300-15A és nagyon király! Na ez kb 20 percig tartott, amíg el nem kezdtem nyomkodni a gombokat ugyanis olyan gond volt, hogy lenyomtam, egy gombot pl. J és mozgott vele a bal oldal, hullámzott, de ez a jobb oldalon is így volt a pg down-nál pl. olyan volt, mintha kicsit a levegőben lógna..

    Na ezután jött, hogy odatelefonáltam az USAnotebooknak a futár megérkezése után kb 1 órával. Felvettük a kapcsolatot, majd 2 nap múlva visszavitte a futár, bevizsgálták és azt mondta a fickó, hogy normális a bill. holtjátéka, nincs vele gond, de ha nem kívánom megtartani, visszafizetik az árát, így is lett. Electroworldben van kiállítva asszem már csak 2db A300-as és egyik sem mozog annyira, ha erősen benyomom a gombokat akkor enyhén látszik, h mozog, de ami nálam volt az szörnyű volt. Amúgy amiket nyomkodtam ott más típusú gépeket, mindegyik hasonló volt a "normális" A300-akhoz. Szóval a gond egyedi szerintem( és mások szerint is)

    Amúgy a DHL volt a futárszolgálat és nem nagyon vagyok megelégedve, egész nap itthon ültem, ki sem mentem a lakásból mert őket vártam, egy telefont nem eresztettek meg, hogy mikor jönnek vagy hogy fapapucs. JA és mindkét nap, amikor hozták, meg amikor vitték, ráadásul úgy volt, hogy 8-16-ig szállítják( ez munkaidő) erre meg 17:00 előtt kicsivel ért ide...
    A nyár elején rendeltem egy könyvet 3000Ft, szintén Bp-ről, reggel 6:45-kor hívott a futár, h hamarosan jön.. 1 órán belül itt is volt...

    Most ott tartok, hogy ipontól meghrendeltem ma és hétfőn jön! :C
    (Már kollégiumban megőrülök gép nélkül... van hogy 2 órás szünetek vannak stb... meg majd egy TV-tuner kártyát is veszek hozzá)

    Amúgy nagyon jó kis gép ez a Toshiba, bár egy órát használtam, épphogy csak feltelepült a vista. NAGYON TETE :DD , bazi nagy csalódás volt amúgy, de már megszoktam az ilyet, minden másodszorra jön össze, amit veszünk(tft monitor, hűtő stb..) Így abban reménykedem, hogy az iponos géppel nem lesz semmi gond, legalábbis az eddigiek alapján így kell majd lennie.

    Majd írok egy blogot, összefoglalom, hogy milyen, meg rakok be sok képet majd :K
    Nekem még mindig tetszik, nem csalódtam a Toshibában. ;)

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák