Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • utomi

    senior tag

    Egyeseknek brutális csőlátása van és 3 Sentry/ 3 Striker és ez az isten. Egyrészt nagyon-nagyon unalmas, hogy a ph ezen topicja 4-5 ember személyes trófea fala lett, csak folyamatosan az ő okosságukat kell olvasni miközben ha valakinek bármilyen eltérő véleménye van az hülye. :W Jelzem attól, hogy valakiknek napi 10 órája van játszani még nem lesz intelligens és ebben a sok idióta hozzászólásban mások véleménye toltál elveszlik. Ezeket az embereket (és szerintem pontosan tudják akiknek szól) megkérem, hogy ilyen irányú napi hülyeségüket a discordon éljék ki az arra van.
    Témához vissza térve félelmetes a beszűkülés ezen foka. Szerintem igen egyszerű, hogy a Firecrest miért hatékony és nem csak papíron. Tegyük fel DZben szemben állunk és PVP van. Azonos Firearms és azonos Toughness. Nos ilyenkor szerinted mit ér a Sentry vagy a Striker? Mert míg te a lényegtelen 1,6 MP-vel tovább tárazol addig én még egy tárat beléd eresztek. És igen ez tapasztalat. De mondok még valamit mobokra elméletben nagyobbat ütsz Sentryvel/Strikerrel DE itt megint csak előjön, hogy mondjuk egy olyan gyors fegyvernél mint a G36 vagy AUG igenis brutál előnyt jelent az az 1,6MP-vel gyorsabb tárazás. Kipróbáltam és egyszerűen nekem jobb. Úgy tűnik szintén van akinek még jobb. Akkor áruljátok már el, hogy miért kell 1000x ugyanúgy leírni, hogy a FC hulladék és csak az 5 Sentry vagy a 3/3 SS a király. Elhisszük, hogy nektek az, köszönjük a hasznos infót, mindenki próbálja ki de ne legyen már akkora hatalmas nagy arcotok, hogy csak az egyetlen igazság amit ti ideböffentettek. Más is írta már többször mégse veszitek magatokat észre.
    És itt kérem meg a topicgazdát ha nem szeretné, hogy ez itt 4-5 ember és a grupik topicja legyen akkor kicsit nagyobb elánnal tartson rendet.
    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák