- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
válasz james001 #8650 üzenetére
Amit linkeltél arra igen a válasz. Egy anya es kisgyermeke volt elbarikadozva. Azért volt a falon a feliratok. Valószínű a gyerek lett először fertőzött. Nekem az volt eddig a legdurvább rész. Pedig a sorozatban a legfiatalabb halál a két kislány volt akit Carol es Tyrese kísért, de ezek az utalgatások is elég durvák.
PSN: sirarcheer
-
Hegasus
senior tag
válasz lionshamlet #8611 üzenetére
nicccce szóról szóra ez történt, és még a kövi részbe is belekóstolhattunk. erősen viszket az a szemem, hogy elolvassam mi lesz az utolsóó részben
én eddig reflexből elzárkóztam minden zombis baromságtól, de néhány hete unalmas pillanatomban elkezdtem nézni a sorozatot, háááát nagyon jó, ledaráltam az összes évadot és most tűkön ülve várom a következő részeket szerencsére nem a zombis maszlag a lényeg, hanem az tetszik emberek változása pozitív/negatív irányba, és az hogy nem szaroznak kicsinálni valakit, nem egy hollywoodi szarság (pl a szöszi a kölykeivel, és az orvos malacka sokkolt, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek) nem hittem, hogy van ami felér a trónok harcához, de most már 2 kedvenc sorozatom van
annyira bejön ez a túlélős téma, hogy dying light-al is elkezdtem szemezni
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Peti78
őstag
Tehát akkor megint az az unalmas baromság van, hogy
Alig vártam, hogy vége legyen ennek a résznek, szánalmas....két idióta miatt szarba kerül a társaság. Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
S e t h
nagyúr
Ennek a szőke sápkóros majomnak annyira nincs karaktere, súlya.Én elhiszem, hogy Negan lesz a termonukeáris csapással egyenértékű evil, mert erre hegyezik ki a történéseket már egy ideje, de hogy ezt a szőke nihilt hozzák már vissza nem tudom hányadjára.......
Vagy direkt rakták be felszopónak, hogy hozzá mérten is legyen súlya Negannak.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dani82
senior tag
nem lőtte le Darylt, ugye? -
Woodslave
félisten
b+ még a végén egyszer egyet fogok érteni
ez hogy túrázgatunk az erdőben aztán hirtelen megjelenik a semmiből 5 gépfegyveres és megint elkapják őket már tényleg gáz. A Daryl-es nagybeszédnél azt vártam kit lőnek hirtelen le.. "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
james001
veterán
Daryl fanok felsikoltottak a végén az biztos
(#8655) S e t h:
Pedig a képregényben már "vezető" is lett belőle,de itt tényleg egy idegesítő semmit nem érő pöcs. https://psnprofiles.com/kazama001
-
gerii
addikt
Nekem is tele a tököm a hülye kis vadászatukkal. B@sszameg ha én kimegyek vadászni, akkor 1. kussolok, 2. kussban vagyok, 3. terepcucc, 4. hátam mögött is szemem van, 5. nem a vasárnapi ebédre gondolok.
-
Át kéne nevezni a topikot The Spoiler! Dead (sorozat)-ra
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Dyrtyho
őstag
De rég jártam már itt, hát igen, ez a mostani évadzáró előtti utolsó rész, kissé agyfasz volt számomra, és ahogy látom másoknál is kiverte kissé az áramköröket.
Én Negan helyébe mind a hármat megkínálnám azzal a szögesdróttal felpimpelt baseball ütővel, és utána vígan mehetne tovább az élet Alexandriába. A szerelmi kapcsolat se lenne kérdés, mert Rick-et megsajnálja az amúgy is terhes Maggie, na meg valakinek fel kell majd nevelnie a születendő gyereket best regards, egy fórumozó blogger
-
Woodslave
félisten
válasz james001 #8669 üzenetére
nem szoktam kritikákat olvasni a sorozatról, csak ha index főcímes. De most elolvastam a sorozatjunkien sincsenek elragadtatva..
mondjuk felvet egy jó kérdést amire eddig nem gondoltam, hogy
egy ekkora csapat mint a megváltók, idáig pont alexandriát nem találták meg? "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
S1M0N
senior tag
Hááát... Nem tudom.
Én anno egy nap alatt bedaráltam az első évadot, ami ugye csak 6 részes volt, ott meg pont nem nagyon lehetett elnyújtani a dolgokat.
Aztán még talán a 2. és 3. évadok voltak, amik mondhatni pörgősek voltak, de utána én valahogy ráuntam a sorozatra, talán a 4. évad volt az utolsó, amit megnéztem.
-
-
Outlander
addikt
válasz Woodslave #8670 üzenetére
Ha figyelted akkor tegnapi részben méterre pontosan megmondták h hol van... azt is hogy hány és milyen autók vannak, lefogadom már régóta figyelik, gondolom majd lesz flashback is ezzel kapcsolatbna, mintha lett is volna egyik részben utalás erre...
Ami mondjuk megint oda vezet hogy mi a jó istennek vannak az őrszemek ha egyik sincs sose a helyén, ha ott is van, nem figyel. Azt meg már más ellötte hogy ha látnak is valamit, nem tudnak jelezni, csak hanggal, amit nagyon nem kellene abban a környezetben erőltetni.Egyébként a tegnapi rész is nagyon gagyi volt, csak h ne lógjak ki a sorból... csak azért nem pörgettem bele, mert nem volt más a tv-ben.
A kedvencem az erdős ordibálás rész volt... mert az nem feltűnő, ha ordibálnak az erdőben színes ruhákban.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Woodslave
félisten
-
nagyúr
válasz Outlander #8673 üzenetére
Ja, hát mondjuk alap eset, hogy olyan hely védhetetlen, ahol ők látszanak kiválóan, de ők nem látnak senkit.
Eleve legalább 100 métert körben ki kell irtani az erdőt, ledózerolni a falon kívüli házakat és egy jó mély árkot ásni, hogy csak az úton lehessen megközelíteni.
Erőgépeik vannak hozzá, legalábbis korábban volt nekik...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Outlander
addikt
-
nagyúr
válasz Outlander #8676 üzenetére
Na ja. Mondjuk autóparkot is újíthatnának normálisat. Eleve azzal a koszlott lakóbusszal közlekedni ellenséges területre, ami persze az első kátyúban elakad.
Első dolgom lenne egy katonai bázist keresni és 4-5 páncélozott szállítót (meg persze rahedli fegyvert) szerválni. Azok ráadásul elpöfögnének a romlott benyával is, nem úgy, mint a mostaniak, amik rég be se indulnának.Aki él és nem boldog, az téved!
-
És visszatértünk a lebomló szénhidrogénekhez. Honnan van még mindig nyál?! Meg nem talpon elrohadt autó? Néha viczes látni h letolnak vmit az útról... mintha a fék nem rohadna be, a gumi nem eresztene le stb,stb...
(#8679) vendingo : pont ezt írtam
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz bitpork #8678 üzenetére
De még csak alig 2 év telt el....a benzin is sokáig jó, de a dízel még tovább...
Illetve ez Ámerika, nagy köbcentis ostoba motorokkal, nem a vadkelet európa... ott nincs okok a pancsolásra, meg kis 1 literes turbós pöcsköszörűkre, szaal mondhatni tisztább, mint amit itthon veszel gagyi üzemanyag, ráadásul normális autóba teszik.
Azért nem kell ennyieren szigorúan venni, hamarabb találkoznak lemerült aksival... igaz be lehet bikázni.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ilyenekbe ne kössetek bele...
már eleve az is érdekes, hogy a halottak miért támadnak fel?6x15 amúgy tényleg unalmas volt, 5 perc alatt le lehetett volna ezt zavarni, béna töltelékrész volt. Kár volt elkezdeni nézni, annyira eseménytelen hogy érdemesebb megvárni amíg lepörög az évad aztán egybedara.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nagyúr
válasz Outlander #8683 üzenetére
Na jó, az nem azt jelenti, hogy 6 hónapig friss, aztán meg ki lehet dobni, de fél év után rohamosan romlik a minősége, két év után már biztos nem indul el vele normál motor.
Amúgy meg tankolj rá frisset, mert tényleg nem tesz neki jót, kiválnak belőle az adalékanyagok...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
válasz Outlander #8686 üzenetére
Ez nem túlgonodolás ám Édesapám honda nyírója(jaó kis briggs motor) alig bír ki pár hónapot h ne rohaggyon vele a benya. De a trabija is állt már meg paraffin kiválással, pedig próbálta már az Agip, MOL, Shell nyálakat is. Persze az is lehet h vízér fölött tárolja csak őket, de valószínűbbnek tartom a szénhidrogén bomlását mint okot.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz bitpork #8687 üzenetére
Motoroztam éveken át, télre mindig teletankoltam a motort, úgy tettem el. Állt 6-8 hónapot a gép, majd tavasszal felpattantam rá és mindig indult, soha nem volt gond, még a karbival se. Egyszer tavasszal beindítottam, aztán elindultam vele Albániába, eszembe se jutott, hogy gond lehet a benzinnel ennyi idő után.
Tapasztalatom szerint fél-1 évig nem kell parázni miatta. A fűnyíró is 6. rántásra indult reggel, pedig ősz óta állt a hideg garázsban.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Outlander
addikt
válasz maximilian4 #8690 üzenetére
Az ám a pazarlás... az alkohol öl, butit és gyomorba öntöm.
-
xors
senior tag
Egy dolgot azért nagyon jól megcsináltak az új részben: a zenés átvezetőt arra Johnny Cash dalra. Na az nagyon bejött!
-
Archanon
őstag
Valamikor 3-4 éve láttam az első évadot. Tetszett, nagyon kíváncsi voltam a folytatásra, de egy hosszas költözködés meg vizsgaidőszak, munka következtében ez elhalasztódott, aztán el is felejtettem. Az elmúlt hét viszont Walking Dead maratonnal telt el. Voltak pillanatok, amikor azt mondtam elegem van, abbahagyom, mivel
Aztán nyilván folytattam, úgysem volt más dolgom, lábadozok éppen, se munka, se semmi, kimozdulni sem tudok, miért ne.... folytattam hát. Most tartok a 6. évadnál, azon belül a 10. részt fejeztem be - és megint eljutottam egy olyan pontra, hogy elegem van.senkit nem szabad megkedvelnem, előbb utóbb úgyis eljön a vége a legtöbb szereplőnek, akit megkedvel az ember. Komolyan... Mikor már eldöntöttem magamban, hogy nem, nem és nem szabad rajonganom egyik karakterért sem, mégis szurkoltam hogy Jessie talán visz valami öömébódottaáágot a sorozatba. Erre egy hülyegyerek tönkre vágja az egészet, szertefoszlott minden. Dühít, igenis dühít, mert 6 évad alatt semmit nem sikerült megtudni, csak hogy túlélnek, és mikor azt hiszem végre van valami pozitív is a sztoriban, puff. Lesz valaha magyarázat az egész szituációra, vagy továbbra is csak mennek tovább, és 2 évadonként lecserélődik az fele szereplőgárda? Na még 5 rész, és beérem.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Hegasus
senior tag
válasz Archanon #8693 üzenetére
áhhh pont ez a rohadt jó az egészben, hogy bárki bármikor meghalhat. az élet túl szép, nem történik semmi ilyesmi sokkoló benne sűrűn. (szerencsére) kell az ilyen sorozat, hogy kicsit beleéljük magunkat, aztán utána nézzünk, hogy "b@szki, ez durva".
nekem a hollywoodi happy endes sz@rságokból van elegem, az azoknak van akiknek semmi örömük az életben, és olyasmik kellenek nekik, hogy végre legyen valami boldogságuk is. totál kiszámítható, próbálják a készítők húzni az idegeket néhány vicces izgalmas jelenettel, de úgyis hátradől az ember és tudja, hogy nem történhet semmi komoly mert ezek főszereplők, vagy kapcsolódnak hozzájuk.
nah itt nincs ilyenWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Archanon
őstag
válasz Hegasus #8694 üzenetére
Nem kell happy end. Nem kell hogy végig kiszámítható legyen, hogy bah, úgyis túléli. De nem kéne azért Rick kivételével mindenkit kinyírni, ráadásul aljadék módon.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Peti78
őstag
válasz Hegasus #8694 üzenetére
Erre a sorozatra pont nem jellemző, hogy bárki bármikor meghalhat. Sőt! Ennek hiánya okozza azt, hogy kiszámítható, és unalmas. Nincs miért izgulni, a főszereplők gyakorlatilag a kezdetek óta ugyanazok. Glent is ki kellett volna csinálni amikor megvolt rá a lehetőség, ehelyett egy hihetetlen megoldással sikerült megmenteni. Ja, és hihető is volt. Megi egyedül maradt volna, Rick rárepült volna mint gyöngytyúk a takonyra, és nem ezzel az oroszláneledellel osztaná meg az ágyát.
Kiszámítható, ezáltal unalmas lett ez a sorozat.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Outlander
addikt
Annyival egészíteném ki, hogy minden évad egy és ugyanaz...
Találnak egy elvileg "tuti" helyet, szarul illeszkednek be, megölnek vagy öletnek pár embert, idióta értelmetlen helyzetek történnek, majd végül valahogy isteni szerencsével elfoglalják, de alig hogy belakták jön valaki(k) és szétbarmolják az egész helyet..
Az első évadban két ilyen hely is volt, bár a "járványügyi központ" elvileg így is úgyis felrobbant volna... de a többi lásd, farm, börtön, börtön melletti kis falu, "vasútállomás", meg most a kivülről befelé támasztott kerítéses hely... ami egyébként logikai bukfenc, hogy kívülről befelé van megerősítve... tehát hogy ne betörni ne tudj, hanem kifelé legyen nehezebb.
Én komolyan várok egy olyat mint a Z mint Zombiban, hogy nincs hűtése egy atom reaktornak és baassa meg össze kell fogni mindenkinek mindenkivel, mert be kell jutni elhárítani a bajt, mivel nem tudsz a hatókörön kívülre kerülni olyan gyorsan, vagy érted bármi, csak ne ezek a sablon "elfoglalós" dolgok...
[ Szerkesztve ]
-
-
Hegasus
senior tag
jajj ugyan már, ne mondja nekem senki, hogy
, mert úgyse hiszem teljesen olyan karakterek voltak, akiket kezdtek bemutatni, kezdted megszeretni, kezdtek komoly kapcsolatba kerülni a főbb szereplőkkel, aztán páff.Dale, Andrea, Tyreese, Hershel, Bess, Szöszi a kölykeivel, Orvos malacka halála kiszámítható volt és még néhányan valóban sejthető volt, és az is sejthető valóban, hogyLori,Shane nem fog nagyon meghalni, nem tagadom, de bőven van meglepetés a halálokban. itt az lehet, hogy meghal valaki, aztán már felsikoltasz, hogy "úgy tudtam", mert a sorozat pontosan erre készít fel, már várod ki a következő, és mikor megtörténik elégedetten dőlsz hátra, hogy "éreztem"...Rick, Carl, Michonne, Daryl, Maggie
azt is aláírom, hogy igen lehetetlen helyzetekből, igen vicces módon menekülnek meg, de akkor már ha valamibe bele kell kötni, akkor ez oltári zombis marhaság ami érthetetlen, az még oké, hogy egy vírus megtámadja az agyat, aztán irányítja a testet, ilyen előfordul az állatoknál is, hogy bizonyos végtag felett átveszi a kontroll a vírus, aztán szerencsétlen állat lerágja a saját lábát, mert azt hiszi nem az övé. De hogy hogy a rákba mozognak az izmaik(márha van egyáltalán) energia, oxigén nélkül... mert szétlövik a szívét, és megy tovább, holott nincs semmi ami odaszállítsa az izmokhoz a tápanyagot, meg levágják a fejét azt tüdő, meg keringés nélkül még hörög, meg mozog, hát hogyne... szerencsére nem akarják megmagyarázni, de ha meg akarnák, akkor csak az lenne az elfogadható magyarázat, hogy a lich king csücsül az Antarktiszon, és black magic-el mozgatja ezeket de letudom annyival, hogy egy "mese"
"tudományosan" a 28 héttel később, meg a world war z volt egész "hihető"
amúgy van olyan sorozat, ami teljesen kiszámíthatatlan, és a főbb szereplők hullanak mint a legyek? mert érdekel (Trónok harcán kívül, of course)Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest