Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4hu|SyD^

    addikt

    válasz #57919488 #4048 üzenetére

    Skeletonkey

    Nekem már megvan egy ideje. De amúgy is minden perk és a skeleton key nélkül is nyitogattam a Master lock-okat. Több száz picklock-al lehet járkálni.

    Nos úgy tűnik, hogy az 56-os karim meghalt. Most már mod nélküli játék sem tölti be. Kivág asztalra egyből. Pedig elég szép STATISZTIKÁM van/volt. A modok szétszedték a játékom pedig csak grafikai/textúra modokat illetve beállításokat bíbeltem rajta.
    Elgondolkodtam azon, hogy már 15 MB-nél is nagyobb volt a mentési fájlom, lehet azért dobált ki. Csak egy felvetés. :DDD

    Kérdés: Van-e itt olyan, aki esetleg nem boltban vette és használ modokat? Főleg a 4 GB ram mod érdekelne tört/módosított exe-vel.

    @Ilsyde: Igen, most fent van az 1.2, de az 1.1-ben is így csinálta. Kivágott, ha úgy volt kedve. Mint írtam régebben, szó nélkül. Legtöbbször mikor megnyitottam a mapot. Az elején mikor nem 2-3 hete játszottam vele akkor nem dobált ki, modokat rakosgattam fel stb. Akkor kezdte, de kicsit gyanítom, hogy már nagy a save fájl. Ezért gyanakodtam rá, mert modok nélkül is kivágott, sőt be sem töltött sokszor.

    [ Szerkesztve ]

    "Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

Új hozzászólás Aktív témák