- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
nap
addikt
Az utolsó láma kérdés erre a hétre: Le lehet tiltani bizonyos versenytípusokat?
Mert néha jó móka a koronás majomkodás, de többnyire szimplán fárasztó. Azonban a pontraállós verseny vonzza a tuskókat. Az ilyenek ritkán végeznek az élen, viszont szétcseszik a normális társaságot.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
UFO1
senior tag
Én általában ki szoktam lépni, ha azt sorsolja a gép, pláne ha többen is azt választják, de az előző summit-on egész szórakoztató volt a Fiat monster-okkal az arénában az a gép amúgy sincs meg. Különben meg szorítsd erősen a billentyűt, gémpadot, kormányt (a megfelelőt kérem kiválasztani) és mormolj el pár imát, hogy ne az jöjjön ki.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
A koronás hülyeségtől én is sikítófrászt kapok, főleg ha tele van a szoba motoros tahókkal. 300 szinttel alacsonyabb motorokkal is lazán lehagyják a fullos kocsimat és ennek tetejébe még egy autó méretének elenyésző részét teszik ki, így eltalálni is mocskos nehéz őket.
Undorító ebből a szempontból a játék.Egyébként annyira lerí sokakról, hogy vagy ez az első autós játék amivel találkoztak, vagy csak simán analfabéták hozzá, hogy a koronás és a blitz brawl versenyeken mindig valahol elöl végeznek, csak nyomni kell a gázt meg trollkodni a másikkal.
Aztán amikor végre besorsolja a game a laguna secát circuit-ra úgy otthagyom őket, mint sz*t a vonat. Fogalmuk nincs arról mi az az ideális ív, éles kanyarokba fékezés nélkül esnek be 300-zal. Én meg szépen verem rájuk a másodperceket.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
bepken
veterán
gondolkodtam rajta, hogy Humble akcióval beszerzem ezt a játékot, de elég keményen dolgozik rajta, hogy elvegye tőle a kedvem....
letöltöttem az Uplay-t, majd a játék trial verzióját. a dolog ott kezdődik, hogy az első indításkor csak gondolkodik a splash screen (még a uplay-es), azt mondja "Installing"....proci és memóriát zabálja mint állat, de fél órán keresztül...a vinyó viszont meg se moccan...tehát fogalmam sincs, hogy mit és mégis hogyan akarna telepíteni.
na de mondom kilövöm a francba ezt a processt, ekkor természetesen elindul a játék mármint elindulna, ha most meg nem sz.patna ismét egy splash screen, mondván "loading saved data" .... mi az anyját akar ez betölteni? már hatszor újraindítottam, kilőttem a vírusírtót, tűzfalnál engedélyezve van.... mit akar még?vagy menjek inkább aludni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lendova
őstag
Urak, erről tudtok valamit: the crew session lost returning to free drive?
Már 2 hosszabb faction mission közbe így jártam, miközben coop-ban csináltuk cimborámmal.All fiat goes to zero.
-
Darko_addict
őstag
Ha ezek a lusták megint a BMW-t sorsolják ki, az mit kap, akinek egyszer már meg van?
Lehet érdemesebb csak aranyat összeversenyezni, hogy legyen esély a motoron kívül másra is?Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
tipuka
addikt
válasz Darko_addict #5763 üzenetére
ezen agyaltam ma én is... kíváncsiságból rámegyek a platinumra, hátha jön valami meglepi. 2 egyforma motort úgy se kapok gondolom, meg minek?!
-
RichieTri
senior tag
ráadásul ez a motor semmire sem használható!
egyik specben sem állja meg a helyét.. sajnoslive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
StormLine
senior tag
Amikor az Evora volt másodszorra akkor én CC-t kaptam, elég szar volt.
-
Darko_addict
őstag
válasz StormLine #5766 üzenetére
Nekem alapvetően nagyon bejön a BMW! Motorozom a való életben és a legközelebbi kiszemeltek között van az R1200GS is, szóval nagyon örültem, hogy ezt adták. Hogy hasznos-e? Azt nem tudom, csak szaladgálok vele össze-vissza.
A 20k CC ajándék nekem azért tetszene (ha fixen ezt kapjuk), mert tudnék belőle venni 10 perket. Szerintem az a leghasznosabb elköltési lehetősége.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem (lehet butaság, de nekem nem egyértelmű), a Wild Run megvásárlásával az alapjátékot is megkapom vagy az kell külön hozzá?
-
senior tag
Üdv!
Kell külön hozzá,de meg lehet venni egyben is...ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
csaba951
veterán
válasz dzoli87 #5771 üzenetére
Ebben a kiadásban van benne az alapjáték is: The Crew Wild Run Edition.
Egyébként van olyan kiadása is, amiben -ezeken kívül- benne van még a Season Pass is. Eléggé kell figyelned ha olyan verziót akarsz venni amiben "minden benne van". (The Crew Wild Run Complete Edition)[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
February patch notes:
A few changes are coming with the next major patch, check them out!
FeaturesPractice mode
This new game mode will allow players to access extreme missions outside of the Summit. Learn more about this new mode in the other dedicated news.
New Summit Qualifiers. New qualifier events and missions have been added to the upcoming Summit events.Handling update
Improved aerodynamics, better steering reactivity, improved counter steering, improved grip behavior, increased differences between Driving Help/Sport/Hardcore driving modes for:
- Chevrolet Corvette C3 FULL STOCK/PERF
- Alfa Romeo 4C FULL STOCK/PERF
- Hummer H1 FULL STOCK/STREET/PERF/DIRT/RAID
- Spyker C8 Aileron FULL STOCK/PERF
- Chevrolet Corvette C2 FULL STOCK/PERF
- Abarth 500 FULL STOCK/STREET/PERF
- Nissan Fairlady Z 432 (PS30) FULL STOCK/PERF/DIRT
- 1957 Cadillac Eldorado Brougham FULL STOCK/STREET/PERFBug fixes and improvements
- Friends Leaderboards: Improvements have been made to the friends leaderboards to show their current world ranking.
- Drift trial: Scoring areas have been added. If a player leave these areas he will no longer get points.
- Monster Arena challenges: The scoring have been slightly tuned to be more accurate.
- Summit: Qualifier rewards have been rebalanced.
- Improve vehicle’s picture: Improved quality for vehicles' icons in the headquarters.
The Crew Team -
tixem
addikt
válasz regener #5775 üzenetére
Csodás, a félkegyelmű OP motorokat továbbra is hagyják úgy ahogy vannak... Crown versenyekben teljesen reménytelen a helyzet ha van bent motor is, főle street, dirt és raid spec-ben. Gg wp ubisoft. Persze tudom mi ezzel a cél, vegyem meg a wild runt és fogjam be.
-
RichieTri
senior tag
én ezt a crown marhaságot venném ki. azt aki kitalálta ezt az agyalágyult baromságot
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
StormLine
senior tag
-
Darko_addict
őstag
Crown és a pontra szaladgálós módok teljesen jók. Kell kis chill is a sok verseny között!
Nincs mostanában valami pénz glitch, bug? Kéne pár millijó!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
tixem
addikt
válasz Darko_addict #5780 üzenetére
Semmi baj nincs velük, csak motoros ne legyen egyikben se.
-
orc88
őstag
PvP-hez keresek társakat (akár Crew vs. Crew) Csapatban mégis csak egyszerűbb, meg ott vannak az awardok is PvP-hez amiket csak crew-ban lehet megszerezni
uPlay: ShaDo.OW"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
SRII
őstag
HI!
A mobil alkalmazást én miért nem tudom használni?(piros)
pc/a játékot végigvittem..Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
underx
csendes tag
Sziasztok!
Én Xbox One-on játszom , keresek olyan embert ki esténként tolná velem . Live idm: oo mad jason oo
Más !
Szeretnék segítséget kérni több dologhoz a mostani SUMMIT hoz.DRAG mivel érdemes most mennem ? Most nem tudom miért de nagyon le van maradva a RUF-om .
DRIFT hát itt lenne sok kérdésem :
-ezen az esős pályán melyik autó a legjobban kezelhető ?
-az autót hogy állítsam ben ACE ? SPEED ? GRIP ? BREAK ?
-beállításoknál mit ? SPORT ? HARD ? Melyik csúszkát mire állítsam ?
RAID (escape) mostaniban melyik lenne a leggyorsabb , vagyis úgy álltalában melyik a legjobb ?
C-ben melyik a legjobban kezelhető gép a motorokon kívül? Most van egy LAMBOM de kezelhetőségre egy foss.köszi attila
-
StormLine
senior tag
Drifthez sokan szeretik az M5öt, én is, plusz a 2010es Camarot. Nem kell magas szintű autó ahhoz hogy sok pontot szerezz. A beállítások úgy legyenek ahogy neked a legjobb.
Az all driving help sokmindenbe belenyúl, még a kormányzásba is, amit nagyon utálok. A sport már kevesebb dologba nyúl bele, a hardcore meg méginkább, úgy már eléggé könnyen kipörögnek a kerekek. Nem biztos hogy a hardcore a legjobb a drifthez mert a drift spec alapból úgy van megcsinálva hogy könnyen megcsúszik az autó. A sport és a hardcore nem nyúl bele a kormányzásba, úgyhogy inkább azokat érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Az én konfigom:
I7 3770
Sapphire R9 380X 4GB
8GB 1600MHz rendszer.
1080p minden high-on FXAA.
Konstans akadozik!
W10 x64 Crimson 16.1.1
Más játéknál nem tapasztaltam!
Windows7-el is néztem ott is jelen van Crimson 15.12-vel.
A 3001-és port forwardolva van, azt írja moderate, lehet köze ennek vagy más irányban keressem a hibát?! -
.LnB
titán
Sziasztok.
A The Division miatt feltettem a Uplay-t. És láttam, hogy ki lehet próbálni a The Crew-t. Eddig abszolút nem érdekelt a játék, de a próba után nagyon pozitívan csalódtam. Én inkább a szimulátorokat szeretem, és hát a vezetési élmény elég gáz, viszont a világ, a játék ügyesen ki van találva.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi van ha csak a sima The Crew-t veszem meg, és nem a Wild Run-t? Vagy érdemesebb az utóbbit?Előre is köszi a választ.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
orc88
őstag
Üdv!
Ha csak a sima crew-ot veszed meg, akkor is hozzáférhetsz a teljes területhez, és az össze kocsihoz ami bent van (kivéve a Season Pass dlc-seket). A motorok, monster truck, dragster, drift nem lesz elérhető neked, illetve a többi WR újítás sem pl: Freedrive challenge, Stunts, Crew Finder, Summit. Kezdetben elég lehet a sima crew, és ha tetszik, akkor majd később megveheted hozzá a WR-t is.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
válasz Zozzz2000 #5795 üzenetére
Sajnos kevés esély van rá, hogy helyre jön. A merevlemezt megnézheted, mennyire terheli, de ezt a hibát csak a fejlesztők tudnák kijavítani teljesen... Nekem még nem jött elő eddig szerencsére , de akinek előjött, az nem nagyon tudott megszabadulni tőle...
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Mike Farrel
tag
válasz Zozzz2000 #5795 üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, plusz térkép betöltési gondok, amíg laptopon játszottam. Talán WR-hez gyenge volt a gép vagy a cf-et nem szerette fogalmam sincs, de most összeraktam magamnak egy "játszós" gépet amit az adatlapomon látsz, kivéve a videó kártyát, az egy HD 7870 és ezzel megszűntek teljesen ezek a problémák. Próbáld meg esetleg azt, hogy rakd SSD-re a játékot, vagy esetleg próbálj ki egy másik vga-t ha van rá lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest