- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
A Decemberi patch kicsit csúszik, de hamarosan megkapjuk. (Még idén )
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
OceanStorm
tag
Lassan megvan a 16 ezer km. Igaz a TDU1 -ben két Saleen S7 -be is beleraktam 40 ezret, de már ez is valami.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz OceanStorm #5352 üzenetére
Nekem még mindig elfelejti minden autó hogy hány KM volt benne
-
senior tag
válasz Darko_addict #5354 üzenetére
Üdv! A garázsban a táblán megtalálhatod a saját autóid mellett a megvásárolható autókat is,csak görgesd tovább. Ha ott ráegerezel,elrepít abba az autószalonba,ahol meg tudod venni.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
Darko_addict
őstag
Van kb. 35 (féle) autóm, oda meg vissza lapozgattam a HQ-ban is, de nem találom ezeket. Neked(tek) hány oldal van, 12-13?
Köszi!
Megnéztem megint: amiket láttam a játékban, de nekem nem elérhetőek: Ford GT, Murcielago, SLS meg még egy-kettő.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
orc88
őstag
-
tyielow
aktív tag
Ha még west coaston pl. nem jártál az ottani autókat nem mutatja. Velem is így volt, hiába kerestem a paganit, nem volt ott
SRÁCOK! Nem lehet valahogy szűrni a pvp-t? Mármint. Én versenyezni szeretnék. Nem koronával rohangálós baromságot és társaik... a dedóból már kinőttem, de úgy látszik a játékostársadalom 80%-a mindig igényt fog tartani az ilyenekre. Szal? PVP lobbyban ez bármikor befuthat?
YouTube: toty1ka
-
Darko_addict
őstag
Régi/megunt/elavult autókat nem lehet kidobni, eladni, felrobbantani? Sok régről megmaradt gagyi autó van, amik csak foglalják a helyet a listában és nehezebb megtalálni azt, ami tényleg kellene.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
StormLine
senior tag
Megérkezett a Pagani Zonda F F és P speccel, de csak CCért vehető. Szóval nekem egyelőre kimarad.
(#5363) Darko_addict
Nem lehet. Én amiket nem szeretek azokra direkt olyan alkatrészeket teszek amitől alacsonyabb szintű lesz, így lejjebb lesz a listában. -
orc88
őstag
A rohadt kurva ivory és ubisoft most jó mélyen elásta magát. Hogy lehetnek ekkora pénzéhes köcsögök.
A szaros játékukat nem tudják kijavítani, tiszta bug és hiányosság az egész, mert a programozói és játékfejlesztői tudásuk egyenlő a nullával. De a pénzt azt szeretnék. Most perkáltunk a szaros Wild runért meg season passért... Megyek, elküldöm őket az anyjukba a fórumon."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
senior tag
Hát igen,nem kevés hiba van a játékban. Én ha jön az alkonyat ki is szoktam lépni,mert valamiért nem látok semmit. A hirtelen jövő esős elsötétülés is feljebb viszi a pulzusom és az alagutas fényjátékot tenném az emelvény legtetejére. Bravó fejlesztő urak!
-
Argemus54
csendes tag
Hali!
Lehet már kérdezték sokan sőt látom sokaknak problémája akadt a programmal.
Olyan gondom van hogy megvan a The Crew alap játék január óta. Szépen futott is eddig. Valamikor napi szinten téptem a száják, de volt amikor 2 napig se néztem felé. Utoljára 3 hónapja toltam vele. Gondoltam felrakom. utánna frissített is egy nagy csomót. Ezután hosszas töltés után nem indult. Újratettem a drivereket és akkor sem. Újratettem a gépet mert éppen volt annyi időm. Akkor is ugyan ez. Olvastam hogy valami telepítő el van szarva Ubisoftéknál. Vagy kellene hozzá a Wild Run? Bár attól még legalább a menüig elindulhatna és max nem csatlakozik fel. Valakinek ötlet? Vagy ennyi volt és lehet kidobni a kukába a telepítő lemezeket? -
senior tag
válasz lanikai #5368 üzenetére
Azért te sötétben is nyomod 403-al. Ezt érezni kell,tudsz valamit!!!
Argemus54! Sajnos sokan találkoztak ezzel a problémával és még sehol nem olvastam rá megoldást.A játék most olyan,hogy le ne töröld ha játszani akarsz. :/
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Argemus54 #5367 üzenetére
Elcseszték a telepítőfájlokat nem indul senkinek aki az elmúlt pár hétben telepítette újra. Menj fel az ubi oldalára és a supprtnál van live chat ott tudsz beszélni (írásban) élőben valakivel aki nem fog segíteni, mert csak egy ügyfélszolgálatos (tehát nem ért semmihez), de legalább látják, hogy ez a probléma mindenkinél fent áll újrahúzás után.
Én mindjárt elküldöm őket a 3,14csába!!Megj.: a játék telepítése után senkinek sem kéne semmit megnéznie, feltelepítenie, DX, Visual c ++, stb. szarokkal foglalkoznia, mert a telepítőnek kéne ezeket feltenni, de nem teszi vagy valami egyebet csesztek el. Elég ha lefelejtenek egy pontot valahonnan és már nem indul.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy mikor érdemes lecserélni autómat? Még mindig az a kocsim van amivel elkezdtem a játékot, level 22 körül vagyok.
-
UFO1
senior tag
Beszéltem a suppot-al és ezt a nyomta az orrom alá.
Röviden win7-en csak SP1-el fut (nekem fent van) és win8.1 megy még.
Nem támogatja se a win8-at sem a win10-et!! Ezek normálisak hogy lehet így összekuszálni valamit hogy ezen megy ezen meg nem valaki halott már hasonló baromságot. Amúgy 8.1 én sem indul mint ahogy sunny84-nak sem indult el.(#5373) cross56
Attól függ mivel kezdted Focus, Nissan 350z? Utóbbi pár pályán veri a C-s csúcsgépeket is egyébként csak a végsebességük kisebb a Ferrarik-tól, Alfa 8c-tól.Amúgy nem sok idő kell (kb. 1-2 hét), hogy minden autó meglegyen, neked is ezt javaslom. Az összegek kevesebbek, de még így is ezek a leggyorsabb kp. szerzési lehetőségek
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
Elég sokan panaszkodnak az Ubi fórumon a Zonda miatt. Engem nem annyira zavar hogy drága, szimplán csak nem veszem meg.
(#5373) cross56
Amikor elég pénzed van rá, és későbbi javításra még félre tudsz tenni egy kicsit. Amikor elsőre viszed végig a karriert nem olyan kritikus az autóválasztás, azt válaszd ami tetszik hogy jó legyen az élmény. Elég jó a sztori, akkor is ha minden specből csak 1 autód van. Ha több autót akarsz egy specen belül, pl több dirt autót, akkor a második autóhoz meg tudod venni azokat a performace alkatrészeket amiket az elsővel kitermeltél. Ez viszonylag sokba kerül, de mint mondtam, nem nagy katasztrófa ha nincs rá keret az elején. Próbáld ki a PVPt, mert PS4en nem tudom hogy hogy van, de PCn sokat lehet keresni vele akkor is ha nem nyersz. -
UFO1
senior tag
válasz cross56 #5375 üzenetére
Vegyél egy Focus-t azzal végig tudod tolni a sztorit. Annak csak az R spec-e szar elég imbolygós a 370z-é viszont nem rossz. Ez a 2 típus elég az 50-es szintig.
Ami még fontos! Kivéve a CC-t ne költsd el perk-re, mert már lehet venni játékpénzért is. abból a CC-ből vehetsz olyan kocsit ami csak azért kapható. És még egy fontos, ha bemész és kiválasztasz egy új spec-et akkor a kocsi alatt fogja írni a level számot itt nyomd a jobb nyilat minden típusnál 40-re ez az alap max. így olcsóbban kapsz jobban tuningolt járgány.
Remélem még így működik sajnos nem tudom megnézni, mert nem tudok belépni ebbe a fosba. -
Argemus54
csendes tag
Most nem azért.....de szerintem sokunk kicsengetett 10 ezer forint körüli összeget a játékért. Elfut egyfajta rendszeren a többinek meg nyalóka. Ha ennyi probléma van egy frissítés után akkor logikus lett volna visszatérni az előző még működő frissítéshez. Én csak második napja szivattyúzok vele de látom hogy valaki hetek óta. Érdekes hozzá állás így a karácsonyi nagy bevásárlások előtt. Aki meg akarta volna venni az új kiegészítőt is inkább meggondolja magát ha ilyen hulladékul vannak megoldva a dolgok. Amúgy tökjó hogy most vagyok táppénzen és a felszabadult időmbe autózás helyett keresnem kell más elfoglaltságot.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
December 21-től meglehet majd venni a Zondát bucks-ért is. A közösség kiharcolta!
-
Argemus54
csendes tag
Tökjóóóó...ja nem! Olyat nem akarnak kiharcolni hogy végre meg hegesszék amit elcsesztek és végre fusson mindenkinek?
-
tipuka
addikt
elnézést az írásért, de szerintem valamennyire idetartozik.
TDU1 és TDU2 nagy kedvenceim közé tartoztak (utóbbit nemrég kijátszottam míg meg nem lett a Crew)
Most a megvettem a Completét Uplay-re, de nagyon rossz egyedül menni, még eléggé felfedezetlen nekem ez a nagy pálya (nagyon bejön), akinek van kedve holnap kora délutántól velem tolni írjon privátot légy szí
mindenféle móka érdekel a játékban. ts3, skype, mikrofon, minden van, ami kell hozzá. meg egy xbox360 kontroller. most pár hétig szerintem sokat ráérek játszani, ha az a feltétel, akár hosszabb távon is mehetünk együtt, ha jól kijövünk egymással.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
Nálam is a TDU1/2 nagy kevenc volt, és szerintem itt többen is hasonló nézetet osztanak
Jó móka csapatban gurulni, még ha csak céltalanul is kószálunk, de sokféle küldetést is lehet csinálni. Vegyél fel Uplayen, StormSim néven vagyok fent. (Szerintem nagyon ide való az írásod, erre való a fórum ) -
tyielow
aktív tag
Szia!
Amiatt ne aggódj, hogy nincs felfedezve, idővel adja magát úgy is
Azért annyira nem rossz egyedül menni... bár hozzáteszem mai napig pipa vagyok a készítőkre, meg a kiadóra, ahgoy reklámozta: mmo ... #driveforeveraloneEngem is felvehettek, versenyben számíthattok rám Uplay: toty1ka
YouTube: toty1ka
-
Argemus54
csendes tag
Na gyerekek hosszas kutatás után sikerült összetákolni a játékot!
Win 7-es rendszerem van. Sp1-re felfrissítettem és még egy update-t kellett megkeresni és feldobni.
Be is tudtam lépni és fut is! Simán csak Sp1-el nekem sem ment. Az Ubi fórumán találtam gyógyszert az egyik hozzászólónál!
oldal közepe fele!
http://forums.ubi.com/showthread.php/1329549-Cant-Start-The-Crew-anymore/page7De azért ideírom a két szükséges elemet amivel nekem megjavult!
Installed KB976932 (SP1)
Installed KB2670838(Hozzáteszem jól össze van kókányolva, hogy nekem kell itthon 2 és fél napot kutatni a megoldásért..........)
Ha nem is mindenkinek azért remélem 1-2 embernek tudtam segíteni. -
sunny84
senior tag
w10 el mi a tapasztalat crew ügyben ? lehet a jogtiszta w8.1 enterprise ot felfrissítem w10 nek hát ha menne ... vagy a win 10 gané rendszer ?
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
StormLine
senior tag
Mindig is billel játszottam, de tegnap meg ma bekötöttem egy gamepadet. A legolcsóbbat vettem amit találtam, még analóg stick sincs rajta. Van rajta 2 darab 4-es csoport gomb meg pár egyéb gomb. Az egyik 4-es csoportot beállítottam hogy gáz/fék/balra/jobbra. Érdekes módon ezekkel a gombokkal sokkal jobban fordul az autó, mint billel, pedig max sensitivity-n játszottam eddig is. De gamepaddel még hamarabb elérkeznek a kormányzott kerekek a szélső állásba. Szóval csak gombokat nyomok és máshogy viselkedik az autó, csak azért mert ez gamepad és nem bill. Tud valaki erről több infót hogy hogy van ez meg miért? Pl be lehet állítani valahol hogy a billemet gamepadként kezelje a játék?
-
UFO1
senior tag
válasz Argemus54 #5389 üzenetére
Le tudnád írni lépésről lépésre mit csináltál: win7 felrak, frissítés (miket), játék telepítés, stb.
SP1 külön vagy az automata frissítéssel (mert elvileg azt szedi le először telepítés után).
Milyen win7-ed van home, prof, ult?, mert most már azt is el tudom képzelni, hogy egy platformon belül csak egy verzión indul el úgy elcseszték az egészet.Felraktam újból egy másik partícióra a win7-et, alaplapi driver fel (lehet nem is kéne), win frissítés 2x, VGA driver fel, játék mappái bemásolva (az anyátok fogja még egyszer leszedni) szerencsére most le is ellenőrizte. Kiírja a SP1-et a vezérlőpultban és ez a fos csak nem indul, ugyanazt a 2 hibaüzenetet írja amit először is leírtam.
Különben ezt a KB2670838 nem tudom mit a játéknak kéne feltenni mikor rányomsz a játék ikonjára és ez a 6. amit telepit, csak nem telepíti, mert csak pörög körbe az a bisz-basz az u betű körül és nem történik semmi. Nekem a support-os azt írta ilyenkor a feladatkezelőben lőjem ki az InsSevice exe-t, de úgy sem indul el.
Ma megpróbálom még egyszer, ha nem megy irány a support oldják meg, ha nem kérem vissza a kp-t és marad a NFS 2015 (vagy már 2016?? ) azzal biztos nem kell ekkorát szopni heteken át!!(#5396) StormLine
Ez a fostalicska nem ismer fel semmit a gémpadot sem a kormányt sem (csak nagyon keveset). Érdekes módon a Colin McRae Rally (1998) felismeri, a DiRT (2007) is, GRID (2008) is, a GTR Evolution (2008) is, és még a NFS HP (2010), is csak ez az 1 éves szarkupac nem, pedig egy MOMO azért nem valami ismeretlen Tecso-s vacak.
Nekem irányíthatatlan játékvezérlővel (olyan érzékeny), pedig van rajta 2 analóg kar is. Állítólag csak az Xbox-ét lehet rendesen beállítani.[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
„nem véletlenül csak x-box kontrollerekkel megy”
Persze ez is azt bizonyítja, hogy egy hulladékot raktak össze érdekes módon a tekken 3 simán megy a kontrolleremmel pedig az meg sem jelet PC-re.
Szerintem lassan nem a Crysis lesz a játéktesztelők elsődleges teszt alapja hanem ez fos, mert ennyire optimalizálatlan mocskot művészet találni. -
StormLine
senior tag
driver téma:
"alaplapi driver fel (lehet nem is kéne)"
Én win7/8 óta már nem is rakom fel az alaplapi drivereket. 4 alaplapnál csak egyszer kellett külön a network adaptert feltelepíteni, de azt is csak egy olyan windowson ami már volt használva másik 2 alaplappal. Nem hiszem hogy ez segít a játék nem indulásán, de egy lépést így ki lehet hagyni.gamepad téma:
Szóval a "nem felismerés" azt jelenti hogy jobban reagál a gombnyomásaimra? Be lehet állítani valahogy hogy "ne ismerje fel" a billemet? Én csak jobban akarok kanyarodni billel. A gamepad gombjai nem kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest