- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
Azóta már újra raktam a gépet és frameworker szorakozik meg kilép felidegesit már
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Érdemes megvenni a játékot? A Single is fagyogat vagy csak az Online?
Első sorban a Single érdekel.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tooolz
tag
Szép napot tegnap meglett az eredeti crew wr viszont a megjelenítési beállítások nem túl jók kb mint a nfs carbon sött az is szebb..nagyon csúnya..és már végigmentem külön is az összes létező funkción high-ultra stb mi lehet az optimális beállítás v esetleg a megoldás..Asus r9 280x ..i5 2500 4 X 4.2ghz intel ssd
köszönöm ...esetleg 1 régebbi vga driver ami elég gáz lenne ? ati catalys pár napja frissitett a leg ujabra..köszönöm..többi játék probléma mentes..gta5..black ops 3 stb..[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Ha ultrán is csúnyának találod a játékot akkor azzal mi sem tudunk mit csinálni. Milyen optimális beállításra vagy "megoldásra" gondoltál?
Redneck
Vannak gép elleni versenyek, de ahhoz is kell ugyanúgy az internet kapcsolat, illetve csak a játék kis részét teszi ki csak ez a story."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
tooolz
tag
holnap otthon leszek és csinálok 1 képet ..nagyon pixeles csunya a graf.+ az árnyék szellem képes stb..
picit feljebb van 1 térkép pillanat kép illetve 1 ferrari ami mellet lebeg az auto nah az mese szép a nálam megjelenitendö graf hoz képes..vga driver problámára gyanakszom...
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
nézdd meg, hogy a vga setupjában milyen beállítások vannak, lehet nem default, vagy játék által beállított értékekkel dolgozik. Én megnézném azt is.
"... hát persze ..."
-
orc88
őstag
válasz noblem1983 #6559 üzenetére
Az event lezárása után kb 1 héttel szerintem.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
COLBrattShaw
csendes tag
Azzal nincs is gond, en nem fogalmaztam jol. Ez foleg a "nagykutyaknal" zavaro, amikor valakinek 10mp elonye van legelol, de meg mindig minden kis tukkbe belekapszkodik, hogy tovabb novelje az elonyet. Vegulis, mindenki masban talalja meg az oromet, szoval amugy sem konnyu hasonlo beallitottsagu versenyzokre talalni, ezert is jo osszehozni egy barati crew-t, ami jo, de egyben azzal el is veszik a veletlenszeruseg varazsa, amiben sokszor talaltam oromomet es persze káromat is.
tooolz:
A felbontast nem emlitetted, lehet az van 800*600-on!?
Emunem javaslatat tamogatom, mert lehet hogy kulon csak a crew profiljaban van valami elallitodva, ha pedig driverre gyanakszol, egy probanak visszaugorhatsz 1-2 verziot. Ha ugy tennel kiprobalhatod az uninstallt az AMD "tiszta uninstall" driver eltavolitojat. [link] vagy a Display Driver Uninstaller-t [link] bar lehet a ketto ugyan az, en nem hasznalom.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Redneck
nagyúr
Nem tudom a kommentek alapján hogy meg merjem e venni. Most olvasom hogy a 18 Euros Wild Hunt Edition kell minimum, mert a kicsit olcsóbb alap verzióban csomó minden elérhetetlen.
Ha tényleg ennyire instabil a játék lehet jobban járok ha kihagyom és inkább az MGS Phantom Pain-t választom 21 Euroért. Oké teljesen más játék, de az megér 21 Eurot tudom.Amúgy Phenom X4, GTX 750 Ti és 8GB RAM elvinné Highon 1080p beállításon? Ha 40+ fps van már elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz Redneck #6562 üzenetére
Nekem is csak medium/high-on megy 1080-ban, a 270x-emmel, raadasul en 30fps limiterrel jatszok, de szerintem meg ugy sem gagyi a grafika. Ha kene meg 50 dolcsit fizetnem, csak hogy tovabb hasznalhassam a jatekot, meg azzal sem lenne gondom, nekem annyira bejovos, de lehet nalad nem utne meg a mercet, ezt csak te tudhatod, minket ne hibaztass, ha nem tetszene esetleg.
Nezz meg par gameplay videot, hatha azzal atjon valamennyi a jatek atmoszferajabol.(#6565) Hat jahh, sajna nem lehet megmondani biztosra, hogy nalad jelentkezni fog e barmilyen hiba, logikat meg nem talalt benne senki, sokak ugyanazt a hardvert hasznaljak, megis valakinel hibatlanul fut, masoknal pedig elojonnek dolgok.
[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
tooolz
tag
válasz COLBrattShaw #6561 üzenetére
köszönöm az ötletet amint haza érek rá is próbálok...1600x900 van ennyit bir a monitor nem full hd 30fps de 60 szaggat picit ami érthető is
-
ricshard444
veterán
válasz hakydakillah #6568 üzenetére
Gamepaddel / billel tutira jobb lesz az élmény a Horizon-ben. Crew mellett a nagy pálya szól, ha szeretsz "határok nélkül" autókázni, akkor nincs nála jobb.
Vannak dolgok...
-
Emunem
senior tag
Valalki egy tuti bill-es beállítást tudna... Nekem valahogy nem akar összeállni (Hiába a józan ész ), valahogy nem úgy mozog, mint sok gameplay videón, ahol a keze is látszik a csávesznak....
Köcce érte hatalmas!
"... hát persze ..."
-
Redneck
nagyúr
Megvettem a Wild Run verziót. Egyelőre csak ismerkedek vele, mediumon 4x TXAA-val jól fut, 30-as korláttal. Remélem elégedett maradok.
-
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Azt nem tudja valaki, hogy van-e valamilyen különbség a játékosok mennyisége között ha az ember Origin vagy Steam kulcsot vesz? Most lestem G2A reagált a steam summer sale-re, és a Wild Run edition 17dolcsi lett. Csak annyi, hogy ez Origin verzió. Szóval érdekelne, hogy van-e különbség, vagy az egész 1szerveren fut.
-
csaba951
veterán
válasz hakydakillah #6573 üzenetére
Nincs szétdarabolva a multis közösség. Ha ez tartott vissza, vedd meg nyugodtan! Annyi különbség lehet, hogy a játék fájljait melyik szerverparkból töltöd le. Maga a játék viszont tök ugyanaz mindenkinek.
-
hakydakillah
senior tag
válasz csaba951 #6574 üzenetére
Köszi a gyors választ. Hülye vagyok az ilyesmikhez, valahogy úgy képzeltem el, hogy az offline rész ugyanaz, de multinál vagy az Origin vagy a Steam szerverét használod, amiben a Steam a nyerőbb, így ott több játékos is van. Akkor ez téves elképzelés, és nincs különbség
-
Redneck
nagyúr
Pár óra alatt a következőre jutottam. Valószínűleg a portolás miatt érdekes az élsimítás és a vertikális szinkron.
Nézegettem a beállításokat, a Low nagyon ronda, a Medium egy fokkal jobb, de nem értettem hogy lehet ehhez a két beállításhoz ekkora gépigénye. Nem nézett ki valami jól, lehet az online miatt zabálja így az erőforrásokat?
Végül maradtam a High presetnél 60-as fps korláttal. V-syncket driverből kapcsoltam, de az fps-t fixáltam AB-vel maximum 36-ra. Az én kis régi konfigommal így nagyon jól fut 1080p-ben.
Így 4,5-5GB között kér RAM-ot és 1,5GB VRAM-ot.Sport irányítással tolom, egyelőre ezt is szoknom kell. A zenék nagyon tetszenek, egyelőre jó játéknak tartom.
A volt Eden Games-es fejlesztők vajon milyen motorra rakták ezt a játékot? Helyenként kicsit TDU1-es, valahol pedig a Watch Dogs látványa köszön vissza.
-
Redneck
nagyúr
válasz regener #6578 üzenetére
Igen, a procit eszi rendesen. Nem mai darab a Phenom, tekeri 90-100 között de elviszi így fps korláttal. Lehet mehetne 40-42-re de egyelőre így legalább stabil. Egyelőre csak a story módot nyomom és autókázok, nem is tudom hogy másokkal hogy lehet!
-
Redneck
nagyúr
Esélyes de a kamerakezelés kicsit a TDU1-re hajaz. Elvileg a fejlesztők is az Eden Gamesből kivált arcok, mármint ha jól értelmeztem. Egyelőre tetszik, bár még keveset láttam. Mondjuk a Monster truck nem nagyon jött be, de ez még változhat.
-
tixem
addikt
Megyek, megkeresem Atlantiszt
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Redneck
nagyúr
Nézegettem a beállításokat és bárhova állítom, mindig vannak kiugróan magas frametimeok. V-sync nélkül és 30 vagy 60-as korláttal is. Lehet ez HDD miatt? Nem töredezett, igaz csak 2GB szabad hely van azon a partíción. Nemsokára tervezek egy 240-256GB közötti SSD-t venni.
Más is tapasztalt ilyet? 25 ms-ről a duplájára vagy háromszorosára ugrik néha.
-
Redneck
nagyúr
Ahogy YouTubeon láttam, azért Intellel sem makulátlan a játék.
A HQ-ban a Perk részleg mire való? Hogy tudok pvp-zni?
-
regener
veterán
válasz noblem1983 #6588 üzenetére
Ez melyik Corvette?
Rég indítottam el a játékot, de ez miatt elkell xD
-
senior tag
válasz noblem1983 #6588 üzenetére
Van ilyen. A múltkor én is tovább pattantam egy fa tetejéről.
(#6587) Redneck
A perk pontokkal plusz teljesítményt kapsz az autókra,olcsóbbak az alkatrészek,az autók,a verseny elején van max. nitro és van még pár segítség.
PVP-t a térképen ezek az ikonok
jelzik és ha megvan a WR,akkor a summit is rejt PVP lehetőséget.ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
nap
addikt
Kicsit becuccozott a játék:
Valamelyik nap jött egy ubi frissítés, előtte jó volt.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
satee76
aktív tag
Most vettem meg a játékot. Mi a tanács ? Most egy nissan 370 van, de szivesen vezetnék mást. Hogy kezdjek hozzá, mit érdemes elöször megcsinálni, mikortol érdemes multizni stb. Köszi a sgitséget.
-
slice14
veterán
Nemtom hogy össze függ-e, de én ezt tapasztalom.
Win10 64 bir alatt most tettem fel először a játékot, de indításnál azonnal kicrashel. Win8.1 alatt szépen futott. Azóta volt egy videokártya csere is, egy HD5750-ről egy GT740-re. Próbáltam már kompatibilis módban futtatni, win7, 8, de egyikkel sem müxik. A játék amúgy uplay-es, de gondolom ez nem számít.
Még nem játszottam vele win10 alatt. HELP!Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
sisu2
aktív tag
Mostani summit pvp -ben NINCS tapadás csúsznak a kocsik a monster a buggy minden
-
Redneck
nagyúr
Tudom hogy nem túl acélos a konfigom, de csak a WR problémás.
Tudnátok valami javaslatot mondani mit tegyek? Minden beállításon próbáltam de valahogy nem fut jól. Magas frametimeokat mérek sokszor, v-synket épp ezért hanyagolom ennél a játéknál.
A gond az, hogy így is néha fps droppol mondjuk 36-ról 32-re és ez mondjuk fordulás közben zavaró. Nem fut számottevően jobban lowon vagy mediumon, mint highon.A rendszerem tiszta, gyors, semmilyen más játék nem fut rosszul, még a GTA V (High+ 1080p) és a Battlefield 3-4 sem (High 1680x1050).
Úgy gondolom, legalább mindent médiumra állítva mennie kéne. Ha 33-ra fixálom, 30 alá droppol.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest