-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #4733 üzenetére
A rendszert én sem értem, de van elméletem. Csak akkor tudsz rendőr lenni, ha a layeren mindenki elfogadja, vagy bizonyos mennyiségű játékos. Sztem nem egyszerre ajánlja fel a lehetőséget, hanem folyamatosan egyik játékostól a másikig. Gondolom ha nem fogadj el vki, akkor a többieknek már fel sem ajánlja. Persze ez csak egy elmélet. Az egyszerübb megoldás, hogy még nem működik rendesen a rendszer. Egyébként ha csak bűnözők akartok lenni, akkor azt egyszerübb a gépi rendőrök ellen, korábban már írtam róla.
Enton Igen utána összehoztam a gépi rendőrök ellen. Könnyebb is volt, mert amikor te is rendőr lettél akkor a layerről mindenki nekem rontott, nézem hogy mi ez a sok pont ami felém jön Épp írtam, hogy haggyanak meglépni, de már majdnem elkaptak, mire leírtam. Maradt a B terv: a Veryron SS-t nehezen érik utól egyenes szakaszon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs