Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dottore

    addikt

    válasz 1tigris #19067 üzenetére

    Legyen így, de azért azt had kérdezzek valamit.
    Vagyok én aki rohadt szar halászlét csinál. Persze talán vannak akiknek ez is ízlik, de ezzel most a nagyon kicsi szám miatt ne foglalkozzunk. Szóval hol teszek bele egy kiló sót, néha adok hozzá maradék krumplis tésztát, hal helyett csirke van benne, egyszóval nagyon nem érzem az egész gasztronómiát.

    A kérdésem a következő.
    Mit teszel egy olyan fórumon ahova azért járnak az emberek, hogy segítség egymást frankó halászlét csinálni?

    a.
    Hagyod a fenébe az egészet. A többiek tapintatosan nem szólnak semmit, néha viccesen jelzik, hogy nem ennének belőle, te pedig arra gondolsz nincs jobb a boldog tudatlanságnál és hagysz benne lubickolni.

    b.
    Hülyeségeket beszélsz és azt mondod nekem, nyugi haver, tuti van akik ezt is megennék. Kinek a pap, ízlések és egyéb közhelyek.

    c.
    Megpróbálsz segíteni, aminek sajnos az első lépése az, hogy rá kell ébresztened, nem jó amit csinálok. Máshogy nem fog menni.

    Azt gondolom az embereket meg lehet tanítani arra mi a jó design. A jó grafika nagyrészt nem más mint matek. Ha pedig az, akkor megtanítható. Egy bizonyos szintig természetesen. Ehhez viszont az is kell, hogy őszinték legyünk, másik oldalról pedig hagyjuk a sértődést és a csökönyös sarokigazságokat. Lehet, hogy rossz nyomon járok és valójában nem ezt kellene tenni. Talán sokkal jobb lenne ha befognám a számat és mindenki boldogan élne a fejét homokba dugva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák