Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prisz

    aktív tag

    válasz #72961024 #92156 üzenetére

    Igen. Részben engem is érint, a szüleim használják. Ők is megkapták a felmondást. Amúgy jelen esetben teljesen mindegy a hűség. A törvény úgy szól, hogy a szolgáltató felmondhatja bármikor hűség alatt is a szerződést, ez esetben 60 napos határidővel és ajánlottan kell az értesítést küldeni. Továbbá ha az adott előfizetőnél elérhető egy másik technológia, fel kell ajánlani egy a korábbi előfizetésének megfelelő azonos áru csomagot.
    Ennyi... Nekem is nagyon fáj, ezt már többször is kielemeztem akár itt, akár más fórumokon, de nyugodt és tiszta fejjel gondolkozva teljesen ésszerű a döntés és ez az IPTV sem az ördögtől való. Koax-on nagyon-nagyon kell a sávszél, egy stabil és megfelelő minőséget adó szolgáltatáshoz. Sajnos az nem megy, hogy a DKTV is éppen megfelel, meg az IPTV is "még nézhető" minőséget produkál. Így most már tényleg szabad az út, hogy szépen mondjam mehet az IPTV és az internet "ami a csövön átfér" minőséggel.
    Mivel mi is váltani fogunk, ezek után drukkolok nekik, hogy egy jobb, minőségibb és egy folyamatosan fejlesztett szolgáltatást kapjunk, hiszen már csak egy adott technológiára kell koncentrálni... :)

Új hozzászólás Aktív témák