- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz Bile Demon #51500 üzenetére
Márpedig nálam nincs HBO Nem tudok róla hogy lennének kódolatlan napok.
-
tocsek18
senior tag
hali
csak nekem vannak ünnepi ping problémáim? -
dchard
veterán
válasz OldMike #51510 üzenetére
Mondjuk az hogy a 8ms késleltetésre és az 1ms jitterre B kategóriát ír, az erős túlzás. Nincs olyan szolgáltatás ami egy ilyen minőségű kapcsolaton ne működne hibátlanul.
MOD: jah most nézem, hogy nálad nem futott le a packet loss teszt mert nincs vagy nincs engedélyezve a Java. Chrome-ban például fent nyomni kell egy "Futtatás"-t vagy "Engedélyezést"-t mikor betölt a pingtest.net. Nálam ilyen:
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Sz.Miki
őstag
Ezt komolyan nem hiszem el....
Annyira elegem van már a telekomból, hogy nem igaz.Már vagy 10X voltak kint nálunk, modemet cseréltek, az oszlopokon lecserélték az elosztókat.
De még mindig használhatatlan az internet.
A weboldalak hol bejönnek hol nem, játékok kidobnak connection lost hibával, össze vissza laggolok.
A pingelésnél folyamatos csomagvesztések.
Vajon mekkora az esély rá, hogy ha most megint bejelentem, meg is fogják csinálni rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
hát ebből lehet telefonálás lesz
-
MODERÁTOR
-
p87
senior tag
Nekem is van problémám mostanában, mióta ez az erő szél fúj, elég sokszor megszakadt a vdsl vonalam.
Most ránéztem a ping-re is és 39ms, aminek nagyon nem örülök, ez régebben 28ms volt, sőt egy időben volt 19ms körül is.
Szerintetek ha bejelentem ezt a szakadozást erős szél esetén csinálnak valamit? -
Sz.Miki
őstag
válasz kabelmania27 #51519 üzenetére
Köszönöm.
Ezeket már végigpróbáltam, nincs elosztva direktbe jön a szobámba a net. A szomszédnak is ugyan ez a baja. Most hívtam a T-t és látják, hogy hiba van.
De nevetséges, hogy ez már hónapok óta húzódik és mindig visszatér a hiba.
Neked is kellemes békés ünnepeket kívánok.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tocsek18 #51515 üzenetére
Ahogy nézem itt is private layer inc. az ISP...
Mivel a Telekom a VPN kapcsolatodért nem felelős és nem tudsz direkt mérést felmutatni ami rossz.
Kérlek egy VPN nélküli tesztet is futtass le.
Illetve nézz utána, hogy a VPN szolgáltató nem jelentett-e hibát, esetleg akinek ugyan ez a VPN szolgáltatója kérdezd meg. -
MODERÁTOR
-
tocsek18
senior tag
félre értés ne essék előző 2 kép a bepingelt időszakban készült
alapból ilyenugye adott a modem zte zxv10 h201l és most lehúztam róla a tp link wifi routert most úgy tűnik hogy jó
de továbbra is marad a VPN
én abszolút noob vagyok ezekben a hálózatokban továbbra sem értem miért a Private Layer Inc az ISP
én aztán nem állítottam be semmit. valamit eddig a modem és tp link wifi router használatával sem volt baj csak 3-4napja van ping baja -
Teko001
őstag
válasz tocsek18 #51525 üzenetére
Most már jónak tűnik. Most tudsz megint egy pingtestet (a speedtesttől) betenni (frissítsd az oldalt ha esetleg megvan nyitva, hogy biztosan az új beállításokat érzékelje)?
Szerintem egyébként akkor a TP-linkben lesz valami VPN beállítva. Nem piszkálta valaki mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz Sz.Miki #51520 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondja: magas az uplink adási, valószínűleg ezért sincs meg mind a 4 uplink csatornád. Ha nincs elosztás, és a szomszédnak is ugyanez a baja, akkor vagy állítanak a visszirányú erősítésen, vagy ha az nem megy (mert már maxon megy), akkor be kell rakniuk egy új erősítőt. Ez a probléma máshogy nem megoldható, csereberélhetik a modemet, attól nem fog megoldódni.
Ha jön a szerelő addig ne engedd el, amíg a modemben az uplink adásinál nem látsz 48dBmV-s vagy kisebb értékeket, mert továbbra is szar marad.
MOD:
a modemből a napló üzeneteket (event log) nem tudod kinyerni? Érdekes lenne látni.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Teko001
őstag
válasz tocsek18 #51532 üzenetére
4 dolgot néznék meg:
1. Másik böngészővel ugyanez a pingtest, csak budapesti szerverre.
2. Hogy ez a beállítás üres-e nálad
3. Van egy olyan parancs, hogy ipconfig /all , ott van egy olyan adathalmaz rész, ahol olyanokat ír, hogy lease obtained, stb..., és ott van egy ipv4 address sor. Azt kéne megnézni, hogy (ha nem 192-vel kezdődik) egyezik-e azzal, amit a pingtest-es oldal kiír
4. Ha felmész ide, akkor felül olyasmit ír-e ki, hogy "No proxies were detected. IP address: **** ****.pool.telekom.hu Best guess: Hungary, *****"[ Szerkesztve ]
-
tocsek18
senior tag
válasz Teko001 #51534 üzenetére
most esett le mekkora retard vagyok
ie-vel már jól írjale esett honnan jön ez a svájci vpn.
raktam fel egy chrome addont ZenMate a neve és ez állított be magának svájci proxit
twitch folyton bufferlet mikor streamet néztem felraktam ezt és ez megoldotta teljesen
thx a helpet és sry -
Sasos
senior tag
válasz mlinus #51531 üzenetére
Többnyire este jelentkezik a hiba, viszont olyankor többnyire minden oldalra jellemző. Olyankor a speedtest is igen ingadozó sebességértékeket mér. 20-120 között bármi előfordul, lefelé irányban.
Szerk: A csomagvesztés most is folyamatos a pingtest szerint...
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz tocsek18 #51535 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem, hogy valami kiegészítő lesz Nincs mit. Kapcsold ki, aztán használd amikor twitchezel, és nem lesz gond Visszarakhatod a routert is akkor.
kabelmania27: Twitch-nél böngésző független a tapasztalom szerint a probléma. Én arra jutottam, hogy onnan fakad, hogy amikor a Frankfurt-ban levő szerverről kapja az illető a streamet, akkor néha elfogy a sávszélesség, és képtelen a HLS streamet elég gyorsan letölteni, annak ellenére, hogy elég nagy bufferje van a lejátszójuknak. Ezen lehet segíteni proxyval, így más útvonalon jut el az adat, vagy más szerverről is kapja az ember esetenként.
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz kabelmania27 #51537 üzenetére
Szerk: Közben a csomagvesztés megoldódott. IP Flood-nak nézte a Cisco, bár ez szerintem az esti lassuláson nem sokat fog segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dchard #51539 üzenetére
Úgy nézem egy hét múlva már nem lesznek jelszint gondok, kis híján szupravezető lesz a koax kábel!
Persze amennyiben légkábeles területen lakik!
-
Sasos
senior tag
válasz kabelmania27 #51541 üzenetére
Analóg TV van csak, így vagy osztó és TV, vagy csak net, ha jól sejtem...
-
Sasos
senior tag
válasz kabelmania27 #51545 üzenetére
MMWO (Teletronic)
Szerk: Ez egy mostani speedtest 120-as csomaggal: LINK
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz kabelmania27 #51549 üzenetére
F toldóval is lehet? (A bejövő kábel a teraszon van elosztva, így macerás lenne kivinni a HGW-t)
Már hogy kábelen csatlakozok-e a hálóra a géppel, amivel mérek? Persze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs