Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phantomhive

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hosszu evek ota vagyunk (korabban Matav-Axelero, mostansag pedig) T-Home elofizetok(telefon lassan 20 eve, internet 10) es mivel a lojalitas honoralasa nem igen jellemzo erzesunk szerint a T-homera(brutalis kedvezmenyek a frissen belepoknek, mig a regi, huseges elofizetokkel a tobbszoroset fizettetik meg ugyan azert vagy jobb szolgaltatasert) korabban csinaltunk olyat, hogy kileptunk toluk majd 5 perc mulva uj elofizetokent ujra szerzodest kotottunk, igy majd' megfeleztuk a havi koltseget es a szolgaltatasok maradtak valtozatlanok.
    Ma jott egy 18ezres szamla(vezetekes telefon szinte nem termel, csak basic csomag van, net 25-os, IPTV csaladi extra csomag 1 egyseggel) es erosen sokalljuk erte. Foleg mert eddig olcsobb volt.

    -----
    Matattam ma a T-Home oldalan es az "Allitsa ossze sajat csomagjat" opcio alatt Internet+IPTV (vez. telefon nelkul) 20Megas nettel a kovetkezo jott ki:

    Az Ön T-Home csomagja

    Új szolgáltatások:
    IPTV Családi 4 000 Ft
    Töröl

    NetMánia M 4 690 Ft
    Töröl

    Új szolgáltatások havidíja:
    8,690 Ft

    Gyakorlatilag egy tizessel lefaragtam a havi koltseget ugy, hogy a mostani szerzodes szerint kapunk kedvezmenyeket mert pl. mind3 szolgaltatas meg van rendelve meg meg valami miatt olcsobb. Vicc.

    Ami miatt irok: Mondtak nekem egy olyat, hogy olyan helyre nem lehet ujra bekottetni az internetet, ahol mar volt korabban szolgaltatasuk bekotve x honappal ezelott.
    Ezt szemelyszerint elmebetegsegnek tartom, mert mivan ha en eladom a lakasomat es a vevo-aki pl. UPC-s volt- szeretne bekottetni maganak az internetet, akkor nem teheti ?
    Mit tudtok errol, lehetseges-e meg igy ujra szerzodest kotni?
    Ha nem, akkor mi szerint van blokkolva az uj szerzodes lehetosege? Megrendelo neve vagy a lakcim szerint?

    Elnezest a hosszura sikeredett iromanyert, szerettem volna mindent pontosan tisztazni :B

    Udv,

    [...] and on the sixth day God created Manchester

Új hozzászólás Aktív témák