Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Tény, hogy éves szinten nagyon sok pénzt megtakarítottunk azzal, hogy átálltunk, minden téren T-Home-ra. Viszont az azért csak bosszantó, hogy amikor aláírsz egy meghatározott idejű szerződést úgy , hogy megismered milyen adók tartoznak bele az egyes csomagokba, később azt szépen módosítják.

    Természetesen ,ha az adó megszűnik stb, az magától értetődően nem az ő hibájuk , de az hogy hasonlóan a Digi MTV hercehurcához kivegyenek egy adót esetünkben a Mezzo-t és azt belepakolják egy pluszként megrendelhető minicsomagba, ékes bizonyítéka annak, hogy ebben a kis országban a szolgáltatók mindent megtehetnek.

    Nincs kivétel, tudom mind ezt csinálja, de azért az egészséges emberi értékrendet csak piszkálja az ilyesmi. Nekem a Nagypapám nézte rendszeresen a Mezzo-t, és ettől függetlenül maradunk a T-Home -nál, hiszen ennél a legjobb a tányéros Tévé képminősége és árban is verhetetlen dupla - tripla kedvezménnyel, csak úgy leírtam a véleményemet.

    Anno amúgy a Digi-t azért mondtam fel - már nem volt hűség, mert megemelte 200 Ft-al a havidíjat, és kivett pár csatornát. Igaz egyik csatornát sem néztem :D Viszont már látom, hogy mind ezt csinálja :) Pl a UPC-nél is volt valami kavarás a Mezzo -val .

    Meg is van : http://homar.blog.hu/2009/07/02/megis_kivagta_a_upc_a_mezzp_zenecsatornat

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák