- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a fantasztikus Da Vinci Learning, amit beraktak a History Channel helyett... (T-SAT)
Mónika sót sosem néztem, de szerintem ott magasabban volt a mérce.
Konkrétan megfájdul a fejem, ha odakapcsolok.
Na mindegy, ez van... -
törölt tag
válasz #41635072 #12052 üzenetére
De most komolyan, miért vettétek ki a HC-t?
Mert pl a többi szolgáltatástípusnál maradt.
Nem számonkérés, csak puszta kíváncsiság.
Illetve nem tervezitek HD csatornák bevezetését a családi csomagba vagy valamilyen minicsomag mellé kedvezményesen, iylesmi? UPC eléggé elhúzott sok szempontból...
Köszönöm a válaszokat!Esetleg itt a műhold vége, ennyit bírnak a TP-k?
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz #41635072 #12054 üzenetére
Azért mert megtehetik a szerződés szerint. Gondolom valamilyen üzleti döntés van a háttérben (Nyrt. itt is a pénz beszél). Vagy csak csináltak egy közvélemény kutatást, és a megkérdezett emberek nem hasonló érdeklődési körűek.
Hogy mi volt a valódi ok sztem soha nem tudjuk meg.Az nem volt elég akciós, hogy az M1 HD-t ingyen adták a wb alatt azoknak akiknek van minicsomagja?
Ha HD csomagot akarsz meg kell rendelni.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van kb már egy hónapja, hogy állandóan bont az internet, de a Windows 7 nem is szól róla. Csak látom a modemen, hogy villog az ADSL led-je (ilyenkor megvárom míg fix lesz, bontom a kapcsolatot és csatlakozok és már van is net) illetve szörnyen belassul (a minimum garantált tizede alatt is szokott lenni). Azt mondták, hogy ugyan arról a kábelről kapjuk a netet, mint a szomszéd, 3 hét után másik érre kötötek, de probléma még mindig fent áll. Valakinek valami ötlet a probléma forrására? D-Link DSL-360T modemmel rendelkezem.
krypton
-
törölt tag
válasz Garold #12056 üzenetére
Ennyit én is gondoltam, de mivel két bennfentes is látogatja a topikot, hátha ők tudnak valami használható információval szolgálni.
Nem hinném, hogy erre a gyogyóTV-re bárki is kíváncsi lenne. Úgy mint PAX, Muzsika tv...
Meg még ezer iylen amig az elejétől fogva ott vannak. CSak hát lajcsinak is meg kell élnie valamiből.Azok az adók kiemelten faszányosak melyeken 20 éve felvett fosokat sugároznak, sőt amiken 500+áfa/perért értelmifogyatékosok próbálnak meg jósolni, karmát oldani meg mittom én, wireless gerincműtétet csinálni.
Ennyit a kzvéleménykutatásról.Az akciós? Free a mindigtv...
UPC-nél feleennyiért van HD csomag sokkal több csatornával, és tervezik sok mainstream adó e formában való bevezetését is... Itt viszont semmi...Azt meg sosem értettem, hogy hogy lehet olyat, hogy ők szó nélkül emelnek árat, pakolgatnak csatornákat, de én nem mondhatom fel egyidejűleg a szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
válasz #41635072 #12058 üzenetére
- nem csak 2 bennfentes látogatja a topicot
- az a szomorú helyzet, hogy igenis nagy kereslet van a "fos" csatornákra, pl.:muzsika tv
- ha "ingyen" akarsz tv-t nézni akkor nézd a mindig tv-t, vagy akkor át kell menni az UPC-hez
a t-home egy részvénytársaság bevételt kell termelnie, nem szeretetszolgálat
- szó nélkül nem emelnek árat, csak akkor emelkedhet a díj ha lejár a hűségidő
- a szolgáltató az ÁSZF szerint változtathat a csatorna kínálatonMit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Knilee
tag
hello
internet csomagot szeretnék váltani ezt csak a 1412es számon lehet megtenni vagy a t-home ügyfélszolgálaton is? kb mennyi idő amíg megváltozik a csomag? köszi -
joecontra
addikt
Üdv!
Ma volt kint a szerelő. Lecsekkolta a szobában, közvetlenül a falon lévő csatlakozónál és a padláson annak a kábelnek a végét amelyik az oszlopról jön. Mindkettő süket volt.
Aztán ment az elosztóhoz, egy 10 perc múlva visszajött, csekkolta a telefont és jó volt.Megkérdem mi volt a hiba, mire ő: érintkezési hiba. Persze nem tudom, hogy egy zárt szekrényben hogy tud érintkezési hiba fellépni, de mindegy, a probléma megoldódott.
Csak leírtam, hátha érdekel valakit.
Szép napot!
J -
dr.bubo
őstag
válasz #41635072 #12058 üzenetére
"UPC-nél feleennyiért van HD csomag sokkal több csatornával"
T-home.: Eurosport HD, Filmbox HD, Nat Geo HD, History Ch HD, M1 HD, M2 HD, + HBO HD
SAT TV: Eurosport HD, Nat Geo HD, History Ch HD, + HBO HD
UPC: M1 HD, M2 HD, ATV HD, Eurosport HD, Nat Geo HD, + HBO HD
UPC direct: M1 HD, Duna HD, Nat Geo HD, History CH HD, RUSH HD, SPN A. HD, + HBO HD
Mennyi az a sokkal több csatorna?
Amugy a többivel egyetértek, van jó pár felesleges csati, de sajnos ugylátszik van rá igény.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz #41635072 #12065 üzenetére
Tudom, mikor össze irtam a hd csatikat, akkor rájöttem. csak szerkesztési idő lejárt.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Abban az esetben mi van, ha T-Home nem tudja biztosítani a szerződésben foglaltakat? Mert azt mondják 1km-es körzetbe tudják biztosítani a 15Mbps sebességet és én 1,3 km-re lakok, de ezt szerződéskötéskor és vonal felmérésnél nem tudták volna mondani??? Abba meg nem akarok belemenni, hogy lejjebb vegyék a sebességet. De a legérdekesebb novemberben kötötték be januárra rendbe rakták mert addig az volt a gond, hogy ha szakadt akkor 5-6 óráig sem volt képes visszacsatlakozni. És tökéletesen ment júniusig. Azóta meg folyamatosan szakad napi 5-6 alkalommal. És most meg közlik, hogy csökkenteni kellene hát NEM!
i9 / 4080 / 32"
-
Vikt0r
aktív tag
A IPTV előfizetői számomat honnan lehet megtudni?
-
lakatosturbo
aktív tag
Melyik csatorna helyére került Da Vinci Learning?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Garold
senior tag
válasz lakatosturbo #12072 üzenetére
History Chanel ha minden igaz
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
KicsiUbul
őstag
A vihar miatt sat tv hiba lehet.
Értem én...
-
tjb007
nagyúr
A vihar óta másnál is szakadozik a net ?
-
FireShadow
senior tag
Szikrázott mindkét IPTV settop box a villámláskor, de működik. Másnak is volt ilyen?
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Garold
senior tag
válasz FireShadow #12077 üzenetére
Nálam se villám se szikrázás nem volt.
Azért az szép teljesítmény hogy egy ilyen után működnek!
Személy szerint a fontos eszközeimet túlfeszültség védős elosztóba dugom, így elkerülhet efféle baleset.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Tapasztalt már olyat valaki, hogy Huawei SmartAX MT800u-t ADSL modem és TP link WR340GD nem tud együtt működni? A routeren (és a modemen is nyilván) véletlen időközönként (elég sűrűn, kb miden percben 1x-2x) kialszik a WAN kapcsolatot jelző LED (természetesen a modemen is a link LED). Tehát lehetetlen netezni ezzel a felállással. Az érdekesség az, hogy korábban működött rendesen az összeállítás. Ha a modem közvetlen kapcsolódik a géphez akkor minden jó, a net problémamentesen megy. A routert kipróbálva más helyeken, szintén tökéletesen működik. UTP kábelokat is cseréltem már.
Mi lehet itt a baj? Összeférhetetlenség? Vagy a nagy T valamit állított és most nem megy a megosztás? Elképzelésem sincs, mi lehet.
Aki tud valamit érdemben segíteni, az írjon bátran! Köszi
Kawasaki z1000
-
zoli62
addikt
Webmailba való belépés nagyon lassú.Tapasztalta más is?
-
pripus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ha megosztanátok a gondolataitokat velem
Nemrég váltottam T-home csomagot (15 Mbit) azonban azóta napi 6-7 x bomlik a kapcsolat. A modem egy D-link 360R (3.2.25 FW Szereld magad csomagban, csakmert valahol azt olvastam, hogy ezek butított verziók, ez igaz?) A router pedig egy Linksys WRT54G (7.07 es FW) a letöltési sebesség 10-11 Mbit. 1 km-nél közelebb lakok a központhoz
Ti mire cserélnétek? Nem szeretnék sokat rászánni. (Akár cserélnék is ha van valakinek valami jó ötlete)
Köszi!
-
Livius
őstag
válasz pripus #12085 üzenetére
Ha nem szánsz rá sokat nem lesz jobb. 9000Ft körül van Dlink DSL 321B modem, annál jobbat nem lehet kapni t-com hálózatra.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
spirik
csendes tag
Sziasztok
Biztosan lesz aki jót röhög majd rajtam, de nekem gondot okoz a következő:
Adott egy laptop windows7 és 2007 office, benne a qoutlook. T-home internet adsl, telefon volnal nélkül.
vipmailos cimről kitünöen fogadja a emaileket. De küldeni nem tudok.
Nekem nagyon jó szolgálatot tenne, ha be tudnám állitani a kimenő szerver: mail.t-online.hu meg van.
És tovább?
A szerződés szerint van web belépés név jelszó meg van, emailem is van név jelszó meg van. Egyiket sem használtam soha, hiába próbáltam ma belépni nem engedett. ( lehet hogy a
soha nem használat miatt, már le van tiltva kb. 2 éve van meg)Melyiket kellene be irni kimenőnek?
köszönöm a válaszokat. -
Tosee
őstag
válasz spirik #12088 üzenetére
Szia!
Microsoft Outlook beállítása - POP3 típusú levelezéshez - T-Home
Lehet kicsit eltérő lesz majd, mert ez 2000-es outlookhoz készült...
Ha pedig weben keresztül sem tudsz belépni, akkor aktiváltatni kell az e-mail címet (ismerősömnél nem aktiválták, ügyfélszolgálattal beszéltem, és utána már ment)!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Garold
senior tag
válasz pripus #12087 üzenetére
Szia!
Először is z helyedben én bejelenteném hibára, hiáb veszel modemet, ha nem az a baja...
T-home-os modem router kombót (HomeGateWay) nehogy vegyél bárhol is (vetera, ph stb.) mert az összes szolgáltatói tulajdonú, kereskedelmi forgalomba nem kerültek.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Vikt0r
aktív tag
A t-home-nak nincs arra valami kötelezettsége, h ha minden héten vasárnap délben jár hozzánk a szerelő?
-
a Római ™
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy T-Home Speedport W 701V router egy asztali gep, es 2 laptop.
A router az asztali gephez van csatlakoztatva, az egyik laptop tud kapcsolodni a WiFi-hez a masik laptop mar nem. TL-WN321G usb adapterrel harcolok. A Router MAC-Cim listajaba is megadtam a laptop MAC-Cimet, tuzfalat kikapcsoltam, probaltam masik usb-portba rakni az adaptert, csak a driveret raktam fel de semmi.
Esetleg valaki HELP█ ﺪﻖﺼﺭﺺﻄﺐﺘﻤﻟﻅﻅﻼ █
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne, egy Pirelli drg a 225 g típusú T-home iptv-s routeres csoda firmware-re..
Google nem tudott segíteni, t-home aztmondta h kellenek nekik az adatok amiket a routerben tudok megnézni, de mivel h nem tudok belépni a routerbe, mert pont áramszünetkor akarták felfrissíteni, a tv adásokat,( csomagot váltottam) (erről azért szólhattak volna)... így csak a recovery tool oldal jön be!
Tudom h ők basták el, sőt igazából ők mondták frissítettek volna, tehát ezen nincs mit beszélni, de 72 órát mondtak, amikoris csak megvizsgálják, utána még x idő mire kijönnek és megvizsgálják esetleg megcsinálják...
Sztem ha dobok rá egy firmwaret akkor jó lesz, mivel, fő vonal van, sima modemmel van kapcsolatom is, egyszerűen a routerből ment el a "cucc"..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
T-home Családi ADSL-em van, ami 15/0,9-et tud maximum, ebből nekem eddig át is jött 13/0,8 nagyon elégedett is voltam a szolgáltatással!
De az utóbbi két-három napban feltűnt, hogy 850-nél nem akar gyorsabban menni semmilyen letöltés! Lemértem speedtest.net-en is, pontosan hozta a 7,1Mb-et...
Tatán vagyok, Tatabánya mellett van, Komárom-Esztergom megye, tapasztalt valaki hasonlót?
Mindenesetre hétfőn hívom őket, hogy megtudjam mi történt, hogy odalett a craft fele!
-
GrandeP
addikt
Power meg WPS azok full pirosan...
Lan1-2-3 ritkán villantva zölden... a többi nem világít..
Tehát se a dsl, se semmi más se... routerbe nem tudok belépni, csak a recovery tool oldalra tudok lépni, ahol firmwaret lehet frissíteni....
Leadtam még egy hibajegyet most aztmondtam, h konkrétan meghalt router, tehát egy eszközhibás hibajegyet, ha kell akkor bedobom a mikroba...
Fővonalam amúgy van, tehát ha közvetlen dugom telóba lehet hívni-fogadni, sima modemmel kapcsolódni...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #12098 üzenetére
Na kár volt írnom!
Már kétszer direkt disconnecteltem routerbe, de mindig 7,1Mb-tel csatlakozott a modem.
Most gondoltam megnézem jobban is, hogy router nélkül csati, de előtte még modem kihúz, resetel... ez elég is volt, és már 12Mb-em van!
Azt hiszem az lehetett, hogy a két nappal ezelőtti nagy vihar után kapcsoltam vissza, és akkor még lehet annyi zavar volt a vonalban, vagy maga az ADSL központomban, hogy csak 7Mb-tel tudott összeszinkronizálni. Azóta meg nem lett áramtalanítva a router, csak újracsatlakozva.
Na ennyi lettem volna vasárnap délutánra!
Mindenkinek további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest