Hirdetés

Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz wmati #6018 üzenetére

    "Hogy lehetne T figyelmét felkelteni ?"

    Úgy, hogy minél többen, minél többször jelezzük, reklamálunk, igényekkel lépünk fel. Ha kell, sokan fenyegetőzünk hogy szolgáltatót váltunk, ha ilyen alapvető problémák nem oldódnak meg. És nem is a sávszél gondjairól beszélek, mert tudom, az nem ennyire egyszerű. Mindenhol (pl. nálunk) optikai kábelezést megteremteni még hosszú évek komoly, sok-sok milliárdos beruházása lenne, ez nyilván nem megy egyik percről a másikra, de egy nyamvadt gyászkeret-anomáliát megoldani, nem hiszem, hogy erőn felüli lépés lenne egy ekkora óriásnak, mint a Telecom. És tényleg rohadtul idegesítő! Valamilyen csoportos jelzés lehetősége kellene, mert az egyes emberek egyenként véleményére nagy ívben szarnak ezek (is).

    Fő a profit, nálunk meg aztán ellenállás nélkül megkapnak mindent, amire vágynak. A "hatalmas" multiadó, a riogatások ellenére, valahogy mégsem űzte ki őket ugye? Szóval bőven van még tartalék abban a büdzsében, hogy tudjanak fejleszteni! Ugye tudjátok, tőlünk nyugatabbra mennyiért kínálják, a nálunk lévőnél sokkal jobb minőségű szolgáltatásokat?........... Súgok, sokkal kevesebbért! Szóval elmennek a p@csába a gyászkeretes adásaikkal!

    De ha lenne értelmes, jobb minőségű, olcsóbb alternatíva az övékétől, váltanék, de sajnos nincs, jelen lakóhelyemen. Szükségem van az alamizsna "tripla kedvezményre" is, mert nem ugrálhatok. és ezt pontosan tudják. Biztos én is ezt csinálnám, ha a helyükben lennék és ilyen, érdekérvényesítésre képtelen tömegen lehetne lehetőségem nagy lóvét kaszálni.

    Hoppá, mintha egy picit elkanyarodtam volna! :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák