Hirdetés

Aktív témák

  • udimension

    csendes tag

    válasz dr.bubo #4836 üzenetére

    Kiderült, hogy a szomszédok közül az egyik srác szinte minden problémásnak tűnő időszakban hibát jelent. Úgyhogy már van egy mumus aki zargatja őket, és persze én is bejelentettem már.
    A tv-adás minőségétől sem verem a popsim a földhöz, az is zavar kissé....

    Mindig felhúzom magam, de:

    1. vagy maradok náluk és ezekkel a hibákkal együtt fogok élni, várva, hogy majd csak fejlesztenek és a leterhelt időszakokban is jobb lesz a helyzet, (figyelemmel arra, hogy jelenleg fél évig 3090 Forintot fizetek, majd 5900-at a későbbiekben, tehát nem túl sokat. Valamint azt is figyelembe kell vennem, hogy mondjuk a DIGI TV öcsém lakásában kábelesen bent van és baromi jó minőségű tv-adást és biztos netet produkál, de nálam sajnos ez nem lehetséges, így árban jelenleg a téhóm verhetetlen nálam, de inkább lenne drágább és jobb)

    2. vagy a mindigtv jön be 30 jó minőségű tv-adással havi 2500-ért, plusz valami netes szolgáltató 4000-6000 Forint körüli áron és akkor nem sokkal lépem túl mondjuk a 8000 forintos keretet. CSAKHOGY: mi a biztosíték, hogy más net-szolgáltató csúcsidőben nem lassul be? Pl. itt a Netsurf Szegeden, de a fórumokban róluk sem csak a jót olvastam eddig.

    3. vagy bemegyek és lemondom úgy ezt az IP-s vackot, hogy kérem vissza a régi digitális kábeltévés csomagot a mostani áron, vagyis kedvezményesen. (ezt ugye említettem, hogy set top boxos megoldással volt, kivettem a kártyát és közvetlenül a tv-men állítottam be a digitális kábeles adásokat, jobb minőséget kapva, mint a box-szal, illetve mint a mostani netes alapú tévénél és ez nekem fontos baromira) És persze visszakapom a 15 megás netet ami nem volt rosszabb mint a 25-ös, sőt.

    Pénteken eldől minden.

Aktív témák