Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    sziasztok szeretném megkérdezni, van- e valami ötlet miért csinálhatja ezt a szünetmentesem.

    Van egy APC SMT750 szinuszos szünetmentes tápom (elvileg új 2 éves nálam lett először bekapcsolva), amire a pc rá van kötve. Pár napja próbálgattam hogy viszi a gépet, mennyit bír akuról stb...simán vette az akadályt, lekapcsoltam a 230v-ról az UPS-t, a gép ment tovább ahogy az illik. Ezt a le fel kapcsolgatást párszor random szerűen megcsináltam, semmi gond nem volt.
    Tegnap azonban felraktam rá egy firmware-t amiatt h az lcd ki lehessen kapcsolni üzem alatt. Ez elsőre meghiusult valami 20% nál hibával leállt. Fogtam , kis kábelezés ujra megpróbáltam ekkor felrakta az UPS-re. érdekes h most pl a batty csere várható idelyét 2029 lövi, eddig 2016-ra tette, ez is valami baki sztem. (ezt a frissítést azért írom mert lehet összefüggés van a mai jelenség között).

    Ma terhelés alatt 300w gondoltam lekapcsolom am teszt jelleggel, és levágta a gépet. Fogtam ujra bekapcsoltam a gépet és alapjáraton 120w nál megint csak levágta és túlterhelést is mutatott az UPS majd magát is levágta. Power overload" . Pedig néztem, 120w-ott vett fel végig a gép. Még 2 szer próbáltam eredmény ugyan az.
    Ekkor fogtam hidegen indítottam el, ment a gép. fel-.lekapcsoltam a 230V egymás után 3 szor- 3 jára igy is levágta, tulterhelés...:s

    érdekes ha pl lámpát csatolok rá 190w ig arra nem dob tulterhelést, igaz ilyen pici villám effekt van, mintha gyorsan fel le kapcsolám a villanyt.

    Mi lehet a gond? A PC-vel nem hiszem hogy baj lenne.
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák