Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz Cs1csó #22717 üzenetére

    Nekem van aggregátorom, de az már azt se tudom mikor volt beindítva. Le kéne benne cserélni az olajat, meg a benzint is. Egyszer kellett volna nagyon az utóbbi 15 évben mióta megvan, elment az áram és a köműveseknek nem forgott anélkül a keverője. Nekem meg a generátor karbijába belekocsonyáskdott és megkékült ilyen kemény ganévá az ethanol a benzinből. Mindenhol műanyag fúvóka van, alig bírtam kipiszkálni fúvóka dörzsárral belőle, hogy ne bővítsem fel. De délelőtt 10től délután 2ig szereltem mire beindult akkor kiderült, hogy valami nem kompatibilis, mert az 1600W generátor nem bírja el a kb max 1 kW keverő motort. Majd visszajött az áram. :))
    Most ott tartok, hogy agyban már 5 éve elkészültek a tervek, kiépül egy fix vezeték a generátor helye és az első olyan hely közt ahol rá tudom csatlakoztatni a házban 1 fázisra ami a legtöbb lényeges dolgot ellátja. A többi hosszabbító keresztbe kasul a kégliben.

    Már az is elkészült, hogy egy rozoga kiskocsin van a garázsban amin ki bírom tolni éjjel nem szakad szét a hátam. Már csak egy kötéltárcsát kéne szerelni a féltető alá egy megfelelő kötéllel amivel felemelem és kirugom alóla a zsákolókocsit. Földszonda csatlakozás, nameg kb 20m 3x1,5 tyúkbél amin beballag a delej..
    Szerintem ilyet nem érdemes ajánlani, inkább helyette egy tökön lövés. Vagy kettő :DDD

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák