Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Imi1981 #18347 üzenetére

    Az elektronikája állandó fogyasztás produkál, hisz monitoroznia kell az átmenő hálózatot, továbbá szükség esetén azonnal be kell avatkoznia, pl ha megfelelő típus akkor feszültség érték ingadozást (190 alatt, 250 feletti kilengések) is kezeli.
    Nem csak típustól de gyártási évjárattól(milyen alkatrészeket tudott beszerezni a gyártó, mennyire volt ügyes a technkus) függ hogy ez 10W és 80W között bárhol előfordulhat.

    Ehhez jön rá a töltő áram amikor épp tölteni kell az aksikat, a komolyabb aksikkal szerelt egységek ilyen aktív ventivel hűtik is az elektronikát. A kisebb, fél perc-2 perc áthidalási idővel rendelkező típusok között vannak hangtalanok.

    A fenti terhelést jól kalkuláltad? A PC + a 2 HDD együtt fogyaszt 70-et?
    +3 db mondjuk 30-as router elvileg megállsz össz. 200W körül teljesítmény igényre. Azért számolok legalább ennyivel, mert a UPS-ek esetében az is számít hogy összesen hány eszközt csatlakoztatsz rá, másképpen terheli.

    Ehhez elegendő lehet egy Eaton 5E 850i, aminek a szoftverével le tud állítani windowsos PC-t ha lemerülne az aksi.
    Az egyik kolléga mondjuk épp kifogott egy hibásan konfigurált darabot(túlságosan hamar lekapcsolt), de kevesen jeleznek vissza problémát.

    De remélhetőleg elegendő az 5-10 perc áthidalási idő, az ennél magasabb időtartamokhoz árban tudni kéne a keretedet.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák