Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    Megeri-e a villyan futes? Esetemben most igen. A gaz futoerteke vicc. Cserelhetnek konvektorokat, de azzal sem vagyok elobbre. A jelenlegi szabalyozas szerint nem lehet gazos futes a furdoben es a konyhan is maceras lenne. Ily mindket helyiseget villannyal kell futenem telen. A felszobat egy 900W-os futotest felgozzel a teli minuszokban is melegre futi nyitott ajtonal. A nappali+halo a problemasabb. Az a konvektor (az egyik vegeben van, a szoba pedig hosszu) sem birja felfuteni, hacsak nem megy egesz nap zart ajtonal, de az meg egy vagyon. Villany eseteben viszont oda teszem a futotestet, ahova szeretnem.
    Az tomb elektromos halozata fel lett ujitva, a lakasban 32A van, ejszakai aram folyamatban. Ha megvalosul a villanyos futes, akkor a lakas meg kap nemi villamos alakitast pluszba, de alajaban 8-9 evesek a vezetekek es szerelvenyek. Jelen helyzetben is fogadaskesz...
    Iomega kollega altal likelt futopanelekhez hasonlot nezegetek en is. Volt szerencsem megnezni ezeket eles hasznalatban. Az altalanos velekedessel ellentetben nagyon is jol dolgoznak.

    Nyuggereket hanyagoljuk. Itt egyparan inkabb meghalnak, minthogy utat engedjenek a korszerusitesnek... Szerencsere hosszas gyozkodes utan azert ra szoktak bolintani a dolgokra.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák