- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
novinyul
veterán
válasz Plazmacucci #22408 üzenetére
Na Lumia 1520-m az nincs Viszont még mindig nagyon szép képeket lehet készíteni vele.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
félisten
-
toto0569
addikt
https://live.staticflickr.com/65535/52787914953_55180db798_m.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/52787862780_df6ee38730_m.jpgXiaomi 11T Pro + GCam / macro mode
-
Drakmusz
addikt
Pixelekre azért jó, mert a gyári kamerához képest jóval nagyobb mozgásteret kínál.
Például tudod állítani a HDR módozatokat.
Natë kollégának már több Pixelje is volt, a kamera porthoz tartozó konfigurációt ő készítette.
A gyárihoz képest sok esetben kevésbé agresszív a feldolgozás, jóval nagyobb a fájlméret.
Az élesítés és a zajszűrés mértékét is abszolút az egyéni ízlésed szerint állíthatod.
Illetve ezer már paramétert is.
Nekem mindkettő Pixelen portolt kamera fut, a gyárit már egyáltalán nem is használom.
A 6 Pro esetében talán még jobb is a végeredmény.
[link] [link] [link] [link]
Hát nagyjából ennyi.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Ricardo
titán
válasz marcell2015 #22420 üzenetére
-
justmemory
senior tag
válasz balazs1022 #22423 üzenetére
A sas nagyon szuper. Körülmények? Már csak a portré jellege és mobilos fotó volta miatt telefotó...?
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
balazs1022
őstag
válasz justmemory #22424 üzenetére
Ez a kép a főkamerával készült, viszonylag közelről. Gcam-mal csináltam a képet, azon belül is RAW-ban. Az alany már nem volt túl aktív, így a háttérrel tudtam játszani.
Egy kis vágás ráférne. Pl a tetejéből lehet vágnék, de így eredeti a méret
Egyébként a telefont a zoom kamera miatt vettem. A többi képem, ami az oldalon fent van, azok a telefotó lencsével készültek. (csak a Gcam miatt Pixel 5-nek érzékeli) -
Ricardo
titán
válasz balazs1022 #22425 üzenetére
Nagyon jól sikerült
-
justmemory
senior tag
válasz balazs1022 #22425 üzenetére
Csatlakozom Ricardo-hoz, nagyon szuper lett. Lesből készült, vagy fogságban lévő madár?
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
balazs1022
őstag
válasz justmemory #22427 üzenetére
Köszönöm!
Lesből azért nehéz lenne, főleg telefonnal. Állatkertben csináltam, üvegfal mögül. Nekinyomtam az üvegre a telefont így nem mozdult be. Valamint így hosszabb tudott lenni a záridő is.[ Szerkesztve ]
-
justmemory
senior tag
válasz balazs1022 #22428 üzenetére
Ja igen, nem lenne egyszerű, csak Máté Bence lesei jutottak eszembe; onnan telefonnal sem lenne lehetetlen, akár
-
balazs1022
őstag
válasz justmemory #22429 üzenetére
-
justmemory
senior tag
válasz balazs1022 #22430 üzenetére
Igen, a gólya fotók felénk is mennek; klassz
-
balazs1022
őstag
válasz justmemory #22431 üzenetére
Köszi! Úgy láttam, hogy ebben a madaras témában Te is otthon vagy. Az egyik baglyos képed nagyon klassz lett!
-
justmemory
senior tag
válasz balazs1022 #22432 üzenetére
Ja, köszi, igen, próbálkozom; lest kell építsek, ha igazán jó képeket akarok...
-
félisten
-
Ricardo
titán
válasz Plazmacucci #22435 üzenetére
Pedig szóltam neki, hogy moolyogjon
-
félisten
-
Ricardo
titán
válasz Plazmacucci #22437 üzenetére
Jöhet.
Darazsat fotózni egy élmény. Részben jó, részben pedig rossz, mert nem elrepül, hanem beáll támadó állásba. Így nem mozog , cserében bármikor megcsíphet.
-
Breki
veterán
válasz Plazmacucci #22437 üzenetére
Melyik a másik?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Ricardo
titán
-
Muerte68
addikt
-
Ricardo
titán
Nekem mindkettő tetszik. Jó hangulatú képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest