- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz Gaaabeeesz #28871 üzenetére
Pontosan ki vannak ezek számítva, mikor kell betojniuk Tervezett elévülés / elavulás
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #28970 üzenetére
Nem kérdezte meg a szomszédot, anélkül nem tudunk válaszolni.
Nem kifogás hogy nincs otthon, pl. hívja fel.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
cannibal
senior tag
válasz Gaaabeeesz #29044 üzenetére
Láttam, csak akkor még működött a régi Nem életbevágó most se, de az ideiglenes kártyám egyre jobban bosszant.
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #29116 üzenetére
Azért a kolbászoktól is frászt kapok kint.
Lásd Nürnberger Bratwurst és Weisse Wurst.
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #29195 üzenetére
Hiába, az alkohol nagyon romlandó, látom erre figyeltél is nehogy megmaradjon.
-
Fred23
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #29320 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #29429 üzenetére
Ilyet csak ilyen GTX970 és fölötte láttam.
Olcsó HD6450 és hasonló kártyákon van pl. 3 kimenet már, de 4 kellene.
Ilyen integrált+ATI kártya vállalkozásba meg nem nagyon vágnék bele, mindig csak a szívás van vele ha eltérő vga drivereket kell feltenni.Várpalotán votl egy Matrox, hát nem elvitték a képem előtt? Azon volt 4 DP és nem is eszik sokat.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #29461 üzenetére
Nekem "első bank" volt ilyen.
Ott is főleg az ügyintézők tájékozottságával volt a gond. Nem azt mondom, hogy mindent tudjon fejből, csak legtöbbször oda lyukadunk ki, hogy felhív valakit vagy ad egy telefonszámot, ahol a központi bankkal meg lehet beszélni. Ezek után megnézném, hogy mondjuk a hitelekkel kapcsolatban mennyire adtak korrekt tájékoztatást, ahogyan azt hangoztatták mindig is. -
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #29573 üzenetére
felment az eth és a zec árfolyama?
nálam csak 4 pcie-s lap van.
a8-7600 procival együtt 19000-ért vesztegetem.
4-es righez ez is jó lehet, bár nem vagyok képben annyira a bányászattal. csak azt láttam, hogy nagyon felmentek az árfolyamok, illetve hiánycikk lett az asrock btc lap.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #29573 üzenetére
Csak bányászlámpám van, az nem kell?
-
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #29577 üzenetére
mostanában am4-es lapról olvastam, de a proci és főleg a ram árak miatt ddr3-ban érdemes gondolkozni.
[/tukmálás on]
nem tudom mennyire számít, de az fm2+ már pcie 3.0, illetve proci egy kattintással 45w tdp-sre állítható. bár szerintem ha nem kell nagyon proci erő, akkor visszavett órajellel és fesszel jobban jársz. esetleg befogható az igp is, mert az is gcn-es,
ph teszt szerint a hawaii verzióját kapta meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #29580 üzenetére
itt nézelődj.
mivel sokan csinálják, így valszeg megéri, csak a megtérülési idő kérdéses és árfolyamfüggő, illetve a tőzsdéhez hasonlítható a dolog. nem mindegy, hogy mikor és mit váltasz, stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #29899 üzenetére
dvi-os monitor és dvi-hdmi kábel/átalakító nem opció?
pont tegnap teszteltem a dvi-os monitort átalakítóval, mert nem akartam a falról leszedni a nagyot, viszont tesztelni az alsó szinten akartam az xbox-ot eladásakor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #29901 üzenetére
1080ti-n nincs dvi, se analóg kimenet, szóval azzal nem fog menni. illetve analóg monitornál nincs lehetőség digit bemenetre egy pár speckó kábelt leszámítva, amik vagy működnek vagy nem.
amúgy nem tudom, hogy pontosan mire használnád a másik szobában lévő gépet, de ha nem kell előtte ülni, akkor távoli asztallal oldanám meg a dolgot, akár windows-os verzióval, teamviewerrel vagy hasonló programmal. fel se kell kelni a másik gép elől, ha lefagy a miner(#29903) Gaaabeeesz:
szerk.: tényleg van dvi, csak én az FE-ből indultam ki, mert olyat hirdettél régebben, és azon nincs. de emlékeim szerint analóg kimenet már nincs ezeken a kártyákon, szóval átalakítós móka nem működik.[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
válasz Gaaabeeesz #29903 üzenetére
Mint kívülálló kérdezem, megéri ez a bányászatosdi? Régebben nézegettem, de valahogy nem tartottam kifizetődőnek. Ezek szerint valamit azért hoz a konyhára
-
Fecogame
veterán
válasz Gaaabeeesz #29908 üzenetére
Ha windows alapú a gép, akkor távoli asztal, ha linux, akkor ssh. Ennyi
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Tom5
addikt
válasz Gaaabeeesz #29959 üzenetére
RX470 4GB 120K-ért már nem is jó?!
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #30014 üzenetére
Nincs. Viszont van 2db 535, az nem jó?
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #30014 üzenetére
Mi számít normális árnak?
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #30207 üzenetére
"egész délelőttös telefonálás eredménye: legjobb esetben jövő kedd, de inkább csütörtök. megmondani nem tudják, hogy csere vagy kp lesz"
Se konkrét időpont, se az, hogy visszaadják az árát vagy cserélik. Gondolom van rá belső protokoll, ez így nem megfelelő tájékoztatás.
"beviszem, megkérdezem, hogy miért nem lehet kipróbálni helyben, és ezzel egy hetet rövidíteni az ügymenetet. a válasz:
"nem értünk hozzá" "Mondjuk ehelyett el lehetne mondani, hogy be kell vizsgáltatni BP-n, mert ez a céges szabályzat szerinti eljárás, normálisan, nem azt éreztetve, hogy rendesek, hogy megengedik hogy náluk vásárolj. Egyből máshogy hangzik.
"az egy dolog, hogy szarnak vagy bűnözőnek néznek (árgus szemekkel nézegette, hogy mit rontottam el, amikor nem is ért hozzá saját elmondása szerint) "
Ez meg no komment, az előzőek után itt már mondtam volna, hogy ha nem értesz hozzá akkor ne is nézegesd, csomagold befele aztán küldjed fel ahhoz aki igen, kicsi droid.
Eddig se volt jó véleményem róluk, utolsó 3-4 rendelésemnél mindig flegmáztak vagy elcsesztek valamit, (jött az értesítő hogy átvehető, de nem volt ott, nem az jött amit rendeltem), de ha már itt tart a színvonal akkor jól is tettem, hogy hanyagoltam őket.
-
eami
veterán
válasz Gaaabeeesz #30207 üzenetére
nálam a második visszavitt visító videokártya után finoman jelezték, hogy ott már többet ne vásároljak. végül is szívességet tettek vele, mert amikor visszakaptam a pénzem átmentem a nem messze lévő edigitalba és végre sikerült egy csendes videokártyát venni (ugyanaz a márka/típus). mindezek mellett persze korrektek voltak, de az is kiderült (elmondás alapján), hogy a visszavitt coil whineos kártyákat nem a gyártónak küldik vissza hanem bizony ugyanúgy el kell adniuk. Ezt nem gondolnám, hogy kifejezetten az ő hibájuk, hanem általános jelenség (itthon?). Mondjuk iponnál gondolom ezért vannak "bolti garanciás" kártyák is olcsóbban mint a gyári garisok.
net net: a sárcok nagyon jófejek az aquanal, de végtelenségig ők sem tudnak mindenkinek megfelelni.
-
eami
veterán
válasz Gaaabeeesz #30213 üzenetére
igen, első sorban azért, viszont a coil whine gyenge minőségű komponensek miatt jelentkezik, ami viszont az én olvasatomban eléggé garanciális probléma. nem hangszórót vettem hanem videokártyát. amúgy Asus kártya volt és a gyártó is garis problémának tartja...
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #30224 üzenetére
"jó áron tud készüléket, aki viszonylag gyors határidővel és nem horror áron dolgozik?"
Mellé még ne legyen 25 éves modell a szerelő? Az kizárt, hogy ez mind teljesüljön, legjobb esetben is már egy kritériumnak is örülhetsz.
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #30224 üzenetére
Persze, egy apró probléma van, már csak 2018-ban érnek rá.
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #30260 üzenetére
Ebay.
Ha mázlid van lehet az aprón is.
-
sandor906
tag
válasz Gaaabeeesz #30260 üzenetére
Tápkábeleket és egyéb kábeleket tőle is rendelhetsz [link].
GhostDragon#24437
-
Fred23
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #30413 üzenetére
Néhány éve volt egy szemölcs a bal mutatóujjamon, levágtam pengével ingyen; a helye se látszik.
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #30969 üzenetére
Az mondjuk nem lenne rossz, bár az ÁFA és SZJA csökkentést vagy 4-5 éve hallgatjuk legalább meg az egy számjegyű adókat. Cserébe kaptunk hús, tojás, stb. áfa csökkentést, ami kb. semmire se volt elég, mindet lenyúlták a boltok.
-
justflash
aktív tag
válasz Gaaabeeesz #30969 üzenetére
+1
Maradhatna a zsebünkben, én pl. bármi másra el tudnám költeni.
Egyébként szerencse, hogy szeretett vezetőnk nem az űrhajózásért van oda, mindenhol kilövőállások lennének, a pénztáros meg megvenné a NASA-t.
-
törölt tag
válasz Gaaabeeesz #31243 üzenetére
Igen-igen erre figyelni kell, mert ravaszok.
Így csak egy rekesz / rendelés.
Már várom hogy megérkezzen, remélem a szav ideje nem hamar lejárós.
Bár ittam már olyan sört is ami egy éve le volt járva. -
fant0mi
őstag
válasz Gaaabeeesz #31254 üzenetére
Csak ott, ahol arulnak ilyet. Meg kell kerdezni a boltost. 1600-at adnak vissza a gongyolegert. Lehet, hogy a bakonybolhasi 2. sz. Coopban nincs.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #31260 üzenetére
Rengeteg cuccot küldenek vissza, gondolom működik.
-
krekk
tag
válasz Gaaabeeesz #197 üzenetére
A 2.5" sata vinyót egyenesbe be tudod kötni az asztali gépbe.sikerült egy 2 éves hsz-re válaszolnom[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #31298 üzenetére
Nemrég postáztam haza, 5 kg-ig 17.99€, kedden adtam fel, pénteken ott volt.
Visszafelé nem tudom, hogy működik, itt ingyenes a visszaküldés.
-
makro
senior tag
válasz Gaaabeeesz #31335 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sandor906
tag
válasz Gaaabeeesz #31343 üzenetére
Az utóbbi idő forgalomszervezése alapján simán bevettem.........(tényleg látszik a photoshop)
[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #31343 üzenetére
Bocs, de telefonról nehéz volt így is ps-el jobban sikerült volna...
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Poiro7
senior tag
válasz Gaaabeeesz #31836 üzenetére
Ez jó kérdés ,de szerintem valós.
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #33635 üzenetére
Mindegy hányadik érzék, ha körbe kiszeded a csavarokat szétjön a műanyag ház, és hozzáférhető a bele. Nem tudom hány éves de ha ezért szétkapod pár dolgot cserélnék a helyedben....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Gaaabeeesz #33640 üzenetére
Futoszal rendben (kulsore, maskepp nem tudom ellenorizni) ajto visszacsukva, kampóját majd meg kell kicsit hajtogatni.
csapagyakat nem tudom, hogy erdemes-e cserelni, es azt sem, hogy hol kaphato.Üdv, Gabesz
-
hzsolee
őstag
válasz Gaaabeeesz #33641 üzenetére
Ajtó visszacsukva? Akkor probléma megoldva? A csapágyakat, szimmeringeket cserélném. 5-6 év, de mennyit ment? Egy mosómedve feleség 3 év alatt is hazavágja, vagy egy szadista ( nekem a kettő keveréke ) Nem nagy tétel a csapágy (ne a mosógép szervízben vedd ) Anyáméknak pölő elrohadt még a dob oldalán egy spiáter tányér ami a tengelyt tartja. Fűtőszál vízkőtelenít esetleg (bár nem sok van rajt), gumicsövekből + eldugott helyekből mosószerhányadék kimos, azt' csók.
Viccesek a reklámokban a szakik a vízkőlerakódásaikkal. Aki nem látott ilyet annak biztos el tudják adni a sz@rjukat...[ Szerkesztve ]
-
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #33636 üzenetére
Pontosan milyen lap lenne, illetve mennyiért?
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #33651 üzenetére
Hopp, most láttam, hogy írtál.
Esetleg processzor is lenne hozzá? Lényegtelen milyen, olcsó legyen. -
Gaaabeeesz
senior tag
-
sandor906
tag
válasz Gaaabeeesz #33860 üzenetére
A munkahelyem egy mási autóüvegessel cseréltette az i30-as első szélvédőjét, velük nem volt probléma. A Bakony utcában, a Garzon bútor telephelyének legbelő sarkában működnek. Lehet, hogy Ők azok, de a műhely balra lent a nagycsarnok végében volt.[link]
GhostDragon#24437
-
sandor906
tag
válasz Gaaabeeesz #33877 üzenetére
Pár szót majd írhatnál ide a tapasztalatokról, szerintem többeket is érdekelni fog, Köszi!
GhostDragon#24437
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #33935 üzenetére
Az jó. Egyébként se tetszett a 2 vs 5 értékelés rendszer, mert mindig csak vevő voltam
-
A@ron
tag
válasz Gaaabeeesz #34060 üzenetére
Hellóka,
Nekem édesanyám ide vitte küszöbcsere után a suzukit, más fehérvári fényezőkhöz képest olcsóbb volt, és korrekt is, végül kevesebb összeget kért, mint amit eredetileg mondott.
Autófényezés -Reizer István e.v
Cím: Székesfehérvár, Zsolnai út 67, 8000
Nyitva tartás:
szerda 8:00–16:00
csütörtök 8:00–16:00
péntek 8:00–16:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
hétfő 8:00–16:00
kedd 8:00–16:00
Telefonszám: (30) 288 4573 -
szebe
addikt
válasz Gaaabeeesz #34231 üzenetére
Ha hasraütésszerűen csinálja, akkor rákefél, mert ha van ellenőrzés (és pár éve még volt), és bukó, akkor ugrik a napi fizu. Az egy 12 órás műszakban nem mókás...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest