- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz #49155328 #12354 üzenetére
Pesten a Mumut 2-ben az 576-ban.
Volt még ott, mert egyet mutattak is még.
Érdemes körbe telefonálni a boltokat én is így vettem...Már be is izzítottam.
Esetefelé meg jön már az új Killzone is 13e-ért[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
siti
őstag
válasz don_peter #12355 üzenetére
hihetetlen hogy emberek mennyire akarnak szabadulni a pénzüktől
akiben van még késztetés, utalja át nekem, ígérem egy percet sem fog anyázni, hogy huszadjára nyírják ki egy pályánFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Andris837
senior tag
Nagyon erősen gondolkodom azon, hogy ha arra kerül a sor és összejön az anyagi lehetőség is, konzolt fogok venni PC újítás helyett...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
San398
őstag
válasz Andris837 #12361 üzenetére
Kiépítéstől függő az áruk. Olyan 45-től indultak amiket láttam.Ha fontos hogy online játékkal is tudj játszani akkor jobb a választék.Ha másolt játékot is szeretne valaki futtatni akkor mindenképp érdemes előtte érdeklődni, utána olvasni.Én nem játszok online játékokkal egyenlőre, ennek költségéről nem tudok nyilatkozni.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
justflash
aktív tag
válasz D.Orion #12367 üzenetére
AMD...Intelnél legalább egyértelmű volt, ha emeled a feszt melegszik, itt meg...még melegedni se tud rendesen.
Viszont az is érdekes hogy Prime95 jó volt (8óra FFT, 10óra Blend) ,a HyperPi jó volt, hőfokok jók voltak, de a COD4 5perc után fagyott, a Mafia 2,a Far Cry 3 és a Most Wanted '12 kékhalálozott, a WoT meg el sem indult, a flash akadt, pedig csak egy opciót kellet kikapcsolni a biosban.
Mondjuk magfeloldósdi volt, de akkor is nagyon furcsa,az intel procikkal vagy jó volt minden, vagy rossz, de ilyen felemás dolgot még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Gaaabeeesz
senior tag
UPC megint kotlik?
Üdv, Gabesz
-
D.Orion
veterán
válasz Gaaabeeesz #12372 üzenetére
Úgy bizony.
-
Andris837
senior tag
Ja, hogy rohadnának meg...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #12375 üzenetére
Gondolom gamer PC-re értette.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #12379 üzenetére
Már értem mire kell a 4db Freezer. Amúgy amit hoztam az is szépen teszi a dolgát.
Más:eladó ramsünije esetleg nincs valakinek? 6-8db kéne, de minimum 4.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
justflash
aktív tag
válasz D.Orion #12381 üzenetére
Ráér persze. VRM-re megy mert 80fok fölötti hőfokot mértem rajta, úgyhogy nincs semmilyen kikötésem, maximum méretre vágom. Mondjuk jó lenne ha lenne 4-4 egyforma, de ha nincs az se gond.
-
bim
veterán
válasz justflash #12371 üzenetére
Linx vagy IBT maximális memhasználattal. Sokkal közelebb lehet belőni stabilra a gépet. Ha ott stabil már csak max. netezés közbeni fagyás lehet amit 1-2 lépcső plusz fesszel meg lehet szüntetni.
Amúgy nem kell évente 130-at költeni a pc.-re szerintem. Az én gépem megvan egy százasból és bőven jó játékokra. Majd vga.-t cserélek ha már nem futnak rendesen a játékok.
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #12375 üzenetére
Felbontásfüggő. 2560x1440-ben elfogy még a 780TI SLI-m is
Az meg nem 130k. De mondjuk nem kötelező, nyilván.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
MODERÁTOR
Mi van ezzel a UPC-vel?
Tegnap is szarakodtak rendesen.20 éve a Prohardveren
-
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
válasz Napfénysüti #12388 üzenetére
Nőt is így választanak...
-
SzalaiG
addikt
GEIL 2Gb PC3-8500 - DDR3 noti ram bontatlan, garis: ELADÓ.
3eft. -
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #12388 üzenetére
Beyond two souls után álltam neki, rá voltam izgulva, de ronda. Meg olyan az egész, mintha egy dobozban kellene menni.
-
nagyúr
válasz MunezXBK #12391 üzenetére
Én nem láttam csak olvastam de számomra a grafika egy játéknál sokadlagos szempont. Inkább legyen jó a játékmenete és izgalmas asztorija. Most pl Steamen megvettem a Dragon Age: Origins Ultimate verzióját. 2009-es játék de nagyon addiktív. Nem hiába lett valahol akkor az év játéka. Na meg előhozza a régi Baldurs Gates emlékeket. Azt hiszem 7,5 euro volt most 30 helyett, ennyiért nagyon megérte.
De amúgy én is konzolon játszom inkább van egy X360-am. Leginkább a Forza 4 megy.
Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #12396 üzenetére
A Last of us-ban az se jó. Legnagyobb csalódás számomra.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #12398 üzenetére
Persze. Csak az exkluzívok miatt vettem PS3-at, de a kontrollere egy köpedék. Vagy hobbitoknak készült, vagy nekem van lapát kezem.
-
nagyúr
Pintér Atesz az új szövetségi kapitány.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest