- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz D.Orion #12249 üzenetére
Májvédőnél egyértelmű, de ez csak egy vízhajtó, nem gondoltam volna. Dokit meg direkt megkérdeztem, egy szóval sem mondta.
Egyébként sem akartam teleportra inni magam, csak egy kis beszélgetős este volt.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
juliabrilke
veterán
Alkesz banda. Mindenki iszik, gyógyszerezik, még a hardver tesztelésért is sört ajánlanak.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #12255 üzenetére
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
-
törölt tag
válasz justflash #12254 üzenetére
A vízhajtó helyett jó az alkohol is ugyanis az is vízhajtó.
Nem is tudom minek szedel gyógyszert mikor aktív szeszterápiára is válthatnád.
Amúgy nekem a forraltboros rum kombó tett mély benyomást az agysejtjeimre.
Másnap meg jön a fohász, hogy aztán soha többet csak gyógyuljak meg. -
forras2
őstag
Nővérem volt orvosnál még tavaly, mert fel volt vizesedve a lába, meg a keze. Írt fel neki vízhajtót.
Nővérem meg megkérdezte, hogy nincs-e valami természetes dolog erre, mert ha nem muszáj nem szed gyógyszert. Mondja a doki, hogy van, elég sok fajta.
Oda adta nővéremnek a receptet, meg 1 sima orvosi papírt, amin meg ez állt:
Borsodi, Soproni, Heinekken, Kaiser, Holsten -
Compaku
tag
Keresek eredeti XBOX360 játékokat. GTA V Fifa 12(magyarul) AC Brotherhood Forza 3 . PÜ-t ha van! Köszi
PÜ-re illik válaszolni!
-
makro
senior tag
válasz juliabrilke #12255 üzenetére
Hidd el, jobban szeretik itt a sört, mint a szódavizet
-
Rellind
senior tag
Eladó független LG L5 Optimus. 0km-es,garanciás,dobozában,bekapcsolva nem csak kibontva.
Ár:27K -
Tom5
addikt
4 felnit kellene futárral eljuttatnom egy helyre, mi ennek a menete? Melyik céggel küldjem? Feladásnál elkell vinnem valami telephelyre?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #12268 üzenetére
Ja, ott vannak mellettünk. Felnit is biztos szállítanak.
-
mtade
aktív tag
Office félkonfigot keresek kicsipénzért. Egyetlen elvárás, hogy ne ölje meg a jutúb fullscreenen, illetve gagyi flash játékok azért elmenjenek rajta. (startlapjatek) Lap, proci, memória kellene. Nem baj, ha időben befér a fa alá...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #12268 üzenetére
Ingyen jönnek ki csomagot felvenni, a felni simán belefér, én tűzhelyet is küldtem már velük. Nem mellesleg külföldre sürgős csomagnál az alvállalkozójuk is vagyunk.
De egyébként: DPD Magyarország , online csomagfeladás.
Hűtővel mi a helyzet? Maradt?
(#12271) mtade: Ez ennyiért elég vállalhatónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #12274 üzenetére
Ment is a PÜ.
-
f27
senior tag
Az ok de mindezt 1 ora alatt kellene megoldani,es folyamatosan csinalni
Aztan ugye olyan ember kellene aki eppen szabad,ha jol melozik minden heten tudnam alkalmazni 1-2 napra
Most behavaztam nagyon csunyan van vagy 50 gep amit karacsonyig lekellene javitanom ugy, hogy kozbe 10 percenkent hivnak telefonon,es hordjak a gepeket szemelyesen hogy megvarjak ameg elkeszul a gepuk. -
Én meg nemrég cseréltem az AsusK52N- emben vinyót, mondjuk az könyen hozzáférhető, de ilyenre hogy apró darabok azért kell egy kis gyakorlat sztem. Amin csodálkoztam hogy 2 éves elmúlt és egy gr por nem volt benne.
(#12280) f27 : én még a desktopokat sem vállalnám ilyen 1 órára, pedig azokat gyorsan helybenhagyom, de a gyakorlat azt mutatja hogy akámilyen szívás bejöhet rajtuk, főleg a régebbiekkel.
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
siti
őstag
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
törölt tag
powercolor hd3850 512mb - 6000
-
juliabrilke
veterán
Eladó CF kártyája lenne valakinek?
Minimum 4GB és 133x sebességű kellene. -
madarasz92
őstag
Ha esetleg valakit érdekel Xbox 360 Slim HDD merevlemez keret eladó!
-
Tom5
addikt
Eladó 520-as lumiát keresek, függetlent vagy telenor függőt!
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #12295 üzenetére
Söröm nincs!
Cserére esetleg mi érdekel?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #12296 üzenetére
Mindegy csak alkohol legyen!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #12296 üzenetére
MunezXBK: csokipárti vagyok
Tök noname cucc, Matsushima meg 133X van ráírva. 8GB-st vettem, aztán mire ideért, 4 lett belőle ezért nem használtam sosem. Nagy Milka jó lesz
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #12298 üzenetére
Infláció?
Ok, holnap lesz nagy bevásárlás. A tejes Milka megfelel? Szerintem az a legjobb még mindig.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #12299 üzenetére
Nekem jó lesz.
Igérem, nem bontom ki a csokit, még ki nem próbálod a kártyát...asszem"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest