Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vettem egy DS120j-t a DS220+ mellé backupnak. Egy 4TB-os Segate Ironwolf-ot tettem bele. Gondoltam, akkor már letesztelgetem. Elkezdtem nyomkodni, telepítgetni, feltettem rá olyan programokat is, amiket nem szándékoztam használni, elkezdtem vele torrentezni. És azt kell, hogy mondjam, lényegesen jobban teljesített, mint vártam. A torrentet is kimértem - nem csak saccra nézegettem, mennyivel tölt maximum -, a letöltés utáni fájlméretet visszaosztva a letöltési idővel 110 Mbps-re jött ki a sebesség. Ami nem eget rengető, de szerintem teljesen vállalható. Érzésre sem olyan lassú, simán hozta a DS213+-t, amit korábban használtam, és még az is teljesen megfelelő volt.

    Az persze azért kijött, hogy a processzor a gyenge láncszem. Viszont meglepő módon a memória nem tűnt kevésnek. Ebből a szempontból a 220j egy kiegyensúlyozottabb modell lehet, mert abban ugyanúgy 512MB RAM van, de sokkal bivalyabb processzor.

    Viszont a 120j-t így is túl jónak ítéltem meg backup szervernek, szóval inkább anyósnál lévő DS111-est helyére tettem és a 111-est tettem meg lokális backupnak.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák