Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz #80977664 #54984 üzenetére

    Ok, részemről végeztem a topikkal.
    Ha ennyire nem látod miért netto hülyeség amit írsz, s nem érted miért köt beléd mindenki, biztos a többiekkel van a gond.
    Egy biztonságos megoldást akart, amiről lebeszéled, mert nem biztonságos, majd egy biztonsági rést javasolsz, h az tök jó. Ha nem látod, h miért kötnek beléd, amikor AZT MONDOD, H A VPN BIZTONSÁGI RÉS, TEGYEN FEL EGY NYITOTT BÖNGÉSZŐT VAGY TW-t inkább, akkor részvétem.
    A teamviewerrel rengeteg probléma van, attól még h népszerű s egyszerű feltenni (azért népszerű) attól még nem lesz rendben.
    VPNhez mióta kell su cli-s mókolás?

    “ha ekkora expert vagy akkor tudhatnád hogy amit fel akarnak törni azt fel is törik.“ ok, nyilván nem is netbankolsz pl? S mellesleg több mint 10 év it sec, jelenleg dev(sec)ops-osként azt hiszem igen, vmennyire rálátok a területre. S igen, kiakasztó amiket írtál.
    De várj, segítek értelmezni: nem, nincs bajom azzal ha valaki TW-t használ (nasra sose tenném ugyanakkor). Böngészőt sose engednék ki nasról netre, max vpnen keresztül, ez is mellékes. Ami kiakaszt, h a vpn-t kevésbé biztonságosnak írtad mint az előbbieket...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák