Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Véreshurka #42601 üzenetére

    Igazából a legtöbbet úgy tudod kihozni az egészből azt figyelembe véve amit szeretnél ha megér neked annyit az eredmény, hogy regisztrálsz még 1 dinamikus dns szolgáltatónál (Ha https -en át akarod az egészet kiadni akkor az így regisztrált dns címet is be kell venni az LE tanúsítványába különben a böngésző figyelmeztetésnél elveszíted a nem hozzáérték egy jelentős részét) amit a Syno kezel/frissít lehetőleg.
    Utána vezérlőpult alkalmazás portálnál, file stationnek adsz egy egyedi portot amit a routerbe is beirányítasz.
    Így már akkor eléred a http/https://ujdnscimed.akarmi.akarmi:port -on is a file stationt és a feltöltő is elérhető lesz úgy is ha kicseréled a küldött linkbe a nasodcim.synology.me -s részt az ehhez regisztrált ujdnscimed.akarmi.akarmi -re (ezt nem tudod már így generáltatni).
    Miután beérkeztek a képek ennek a dns címnek a frissítését kiveszed esetleg még a szolgáltató adminisztrációs felületén meg is adsz egy másik nem valós ip címet és onnantól a kiküldött linkeken nem leszel elérhető többet. De nyilván amíg ezt meg nem csinálod ezen a dns címen a routeredbe nyitott portokon át tudnak próbálkozni akiknek a birtokába került ez a cím.
    A felhasználó akivel bekéred ezeket csak erre legyen létrehozva, bonyolult jelszóval és 2 lépcsős hitelesítés megkövetelésével mert nálam pld. a rendszer kiírja a bekérő oldalon a nevét, ezért azt nem kell kitalálni ha esetleg valaki próbálkozna ;) . A belépési próbálkozások meg ettől függetlenül is legyenek korlátozva és kitiltásalt jutalmazva a sikertelenek.

Új hozzászólás Aktív témák