Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Larry303 #41805 üzenetére

    A Drive rendszergazdai konzolja (Ha Drive -ot használsz) / Cloud Station Backup -ban.
    Drive:

    Cloud Station Backup:

    Ezeket tudod is kombinálni a btrfs megosztásokon. Én még csak Bétában nézegettem az SR -t ott már nem mint Beta szerepel míg az éles rendszerben még Béta státusza van. Szóval, ha kijön a 6.2 akkor abba már nem Béta lesz. Bár én nem tudom mikor leszek annyira bátor, hogy éles környezetbe cseréljem az ex4 -et így lehet sokára fogom az SR-t élesben használni.

    Vissza kanyarodva, az SMB -n át mint az előző képen láttad locaklhost -nak veszi a usert aki módosított.
    De ha a kliens van a gépre beállítva és az tölti fel a verziókat az a kapcsolódáshoz megadott user nevében lesz ott ekkor a kliensbe is ott a verzió kezelő és az lehet onnan is kezelni amikhez van jogosultság. Viszont azt lokális gépre érdemes (*sőt lehet, hogy csak arra lehet rendesen) beállítani.
    * Amikor utoljára foglalkoztam így vele, be lehetett ugyan megosztást is állítani de ha egyszer is futott úgy a kliens (CloudStationBackup) , hogy a megosztás nem volt meg simán figyelmeztetés nélkül kivette a rá beállított szabályt és többet nem alkalmazta hiába lett visszacsatolva a meghajtó stb. így viszont abszolút alkalmatlan ilyen jellegű biztonsági mentésre.

    De ha az smb -be be van kapcsolva a logolás akkor ott úgyis megvan ki mikor mit csinált egy fájllal ezért a verzió kezelő logjába, ha nem a megfelelő név van hanem localhost talán nem annyira vészes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák