Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz pleszi #41789 üzenetére

    Semmi baj azzal, hogy szereted meg használod én is halom dolgot használok amit nem a Synololgy készít. Ezért félre nem értsd nem azért írtam, hogy az baj :)
    Én csak azért írtam, hogy nem a Synology készítette a csomagot mert írtad, hogy " Synology termékek nem arról híresek, hogy olyan gyakran újra kellene installálni őket", szóval ahonnan a csomag van ott kell ilyenkor a Synologyhoz alkalmazkodni (sajnos mert el is tudja venni egy egy csomagokat Synologyra fordító kedvét amikor a Synology sokat variál).
    Én azokat se ajánlottam, csak példának írtam, hogy webminből is készült sok és az javasoltam, hogy ha ott githubon kérdezel mert azt használod akkor kapsz esetleg jó segítséget gyorsabban, hisz ott az ezt fejlesztők és használók vannak :)
    Simán lehet, hogy a Synology még a 5.24-es Perl -t használja a legújabb webminnek meg kellene már az újabb de ez csak egy példa nem a hiba oka !!!
    A Synology a 6-tól elégé szét variálta a jogosultságokat és pld. el tudják veszíteni a külső fejlesztők által futtatott alkalmazások a jogosultságukat akár egy Synology frissítés alkalmával is stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák