Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Larry303 #41787 üzenetére

    Ha nem kell a windows jobb egérgombos menüjébe az előző verziókhoz akkor van több út is ha kell akkor csak az van, hogy beállítod a Windowsokban a Synology egy mappáját a vezérlőpult -> fájl előzményeknél.
    Remélhetőleg azért lehet hálózati mappára beállítani mert jól működik de nekem nincs tapasztalatom vele de ezt mint írtam a jól megírt vírusok kezelni szokták :).
    Az tuti, hogy Server 2012,2008 az jól megcsinálja hálózaton a Shadow Copyt NAS-ra.

    Ha nem, és tudnak egy/több de a lényeg, hogy megadott könyvtárba dolgozni a felhasználók és elég gyors a hálózat akkor SMB -n felcsatolod nekik a munka könyvtárakat amire beállítod a verzió követést.
    Ezt te vagy akinek meg van mutatva és van joga pld webes felületről tudja menedzselni baj esetén minta:

    Letölthető, vissza állíthatóak az előző verziók.Töröltek vissza állíthatóak.

    Vagy.

    Ha saját gépen dolgoznak több mappába akkor be kell állítani azokra a könyvtárakra a Synology Backupját. Ez a kliensen keresztül maguknak is tudják menedzselni.

    Ezeknél ha egy kódoló végig megy akkor egy verziót vissza lehet lépni és megvan minden (persze nem egy gombnyomás )

    De ezek ugye lehetőségek, te tudod a neked legjobbat kitalálni, azt feltétlen le kell próbálni és ha hibátlan mehet élesbe ahol még úgyis kiderülnek hiányosságok amit leleményes felhasználók tudnak összehozni de remélhetőleg kezelhetőek :)

    Talán jobb ha te leírod majd, hogy hogy találtad ki és beírja ha valaki tud jobbat / vagy valami miatt tud buktatóját stb. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák